zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ach jo, to je zas kurnik tohleto! Pracuju na presouvani temat ze Snazilek do Nedobrovolne bezdetnosti. Ja vim, ze mnohdy je ta hranice hodne tenka. Ale nerikejte mi, ze "ISCARE - skusenosti s lekarmi" patri do Snazilek spis nez do NB. A pry jestli ty, co chodi do CARu uz nejsou snazilky 8-(
jsem to psala včera. 14 dní (nebo jak dlouho) tady visí odkaz jako kráva, že bude nová verze a že si ji každý může vyzkoušet, osahat, upozornit na chyby apod.
vsadím se, že většina se na to ani nevykašlala.
kluci to stihli přehodit za necelý dva dny, což je myslím obrovskej výkon.
a málokdo tam přijde a pochválí, všichni jsou z toho vyjukaný, nikdo o tom asi nevěděl, nikdo s tím není spokojený, všechno je špatně a světe div se! nefunguje všechno úplně na 100 %!!! tak to je jako největší drzost a radila bych bobovi, aby uživatelkám vrátil vstupný 8-(
Kájo to jsi napsala dobře! :-) Já už bych to prostě ignorovala ty neustálý narážky... už mě to fakt rozčiluje, nejdřív kopec dotazů kdy bude nová verze, pak i výsměch, že se slibuje a neni a když je, tak zase nadávky, prostě se nedá zavděčit všem a našim uživatelkám už vůbec ne, opravdu to tady vnímám jako "chybu" a ne "plus" že s uživatelkami běžně kominikujeme nebo komunikují i kluci, protože já tohle na jiných serverech nezažila, furt je něco špatně podle nich!!!
S tou Kristelkou jsem to tu psala predevcirem tusim, ze se mi to zda jako reklama toho salonu - dle popisu alba.
Me nazvedavaji ty kecy, ze jako je to desny graficky a malo detskyho vzhledu a kdesi jsem videla i snad, ze malo "pohyblivy" a malo animaci :-N Tohle je neco, co me odrazuje od emimina nebo baby-cafe :-p Staci reklamy na detske e-shopy, to dle meho nazoru doda detskeho vzhledu az az :-D
myslim ze je to super a vzhlad tiez je to otazka zvyku ked porovnam stary konik a novy, tak je to otocenie o 100 stupnov akoby bol stary konik este niekde v plienkach oproti novemu
Od rána furt hledám inzerát co bych mohla stopnout, úplně jsem se na to těšila, konečně jsem jeden lapla :-D
S tou kristelkou jsem na to taky koukala a nelíbí se mi to, je tam až moc propíraný to jméno... prý sklenice šampáňa při zkoušce, paní moc milá... či co to tam psala =-)
aha, tak to jsem si nevšimla. vám to přijde jako reklama? no je to tam takový hodně rozebíraný a je mi teda i krajně divný, že by si tady založila album kristelová...
ale dívala jsem se na nick, nemá žádnou duplu, nic. tak jí mám v merku.
ježiš, hlavně ne hejblátka na stránce :-p
Kájo já si hlavně nemyslim, že by tady dělala Kristelová takovou reklamu pro nic za nic :-N nebo jestli z toho teda něco má? :-D no nevím... to je těžký s těma osobnostma :-x
Markét na střeše jo? To to tam takhle frčí? :-N
Danu, ja si o Shaarce mysli uz dlouho svoje. Za ni skutecne mluvi jeji prispevky 8-( Zajimavy, ze jeste nedavno tam mela "vycapeny" ksicht :-N
Bob, jestli to ctes, nemen prosim pravidla profilovych fotek. Ony si zvyknou - ostatne jako na vsecko. Dik. ;-)
zabít, zakopat, vyfotit :-D
jak to tak čtu, tak stránky využívají jenom naprostý hlupačky, který
a) neumí ovládat stránku, která má víc jak 2 funkce
b) vykecají na sebe i to, co není pravda, a pak se hrozně rozčilují, že jim někdo svými pravidly narušuje soukromí :-D
Hm, tak ja mam na to jiny pohled - kdyby meli bytovi zlodeji takove metody vykradani bytu, asi by na tyhle stranky nikdy nikdo nechodil a zlodeji by pracovali jako detektivove :-D
Fakt vam prijde nazev Nedobrovolna neplodnost taaaaak strasny jako Fiallince a Chiwuli? Uz me s tim zacinaji docela stvat!!! Pry ze jejich tema, kdy se snazi o druhe dite cestou IVF nebo KET do teto kategorie "logicky nepatri." :-N A patri potom do snazilek treba tema "Ako sa smirit s pripadnou bezdetnostou" nebo Detatka pocata tehdy a narozena tehdy???
vždyť jo.
bavila jsem se o tom názvu s holkama a všem se to zdá v pohodě. resp. nikoho nenapadlo nic lepšího a nikoho nenapadlo se nad tím pozastavit. naopak jim to přišlo jemnější než neplodnost.
to téma, který tam zmiňovaly "snažíme se o druhé dítě", tam podle mého zase naopak logicky patří. to, že se jim jednou dítě povedlo, přece neznamená, že podruhý nemůžou být nedobrovolně bezdětný.
resp. to, že mají jedno dítě, z nich ještě nedělá bezproblémově plodný až do přechodu.
Tohle k tomu napsala Len, kterouzto po peti letech neplodnosti povazuji za "odbornika" v tehle problematice a nazvoslovi.
Chiw, hele, já (neplodná) z toho pojmenování taky nejsem dvakrát vodvázaná (i když teda vulgární mi nepřijde, je to čisté konstatování faktu), ale prostě akceptuji, že v ČR je to psychology používaný a doporučovaný pojem. Někomu zase může připadat vulgární nazvat se neplodnou, to má každý něco, to si nevyberem... Daleko horší mi teda přijde ten stav samotný než jeho pojmenování :-D