Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Chudák bob :-N se na něj sesypaly slepice :-N http://www.modrykonik.cz/fotoblog/asm...
Odpovedať
to snad není možný 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
konecne som vas nasla :-N janku otravuju ip a z toho ja som som jej este nejake poslala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no jo, tie Ipcky, to je nekonecny pribeh.... furt ich mam cez 30 aj ked priebezne odpisujem... no idem uz spat...bru....
Odpovedať
Profilova fotka
jani dufam ze ekd zajtra zapnes pocitac tak ho nebudes mat prehlteny ip :-N dobru noc
Odpovedať
Ach jo, to je zas kurnik tohleto! Pracuju na presouvani temat ze Snazilek do Nedobrovolne bezdetnosti. Ja vim, ze mnohdy je ta hranice hodne tenka. Ale nerikejte mi, ze "ISCARE - skusenosti s lekarmi" patri do Snazilek spis nez do NB. A pry jestli ty, co chodi do CARu uz nejsou snazilky 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) ja len, ze som temy bab z MK zamkla, takze keby boli nejake pindy, tak aby ste boli informovane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby z CZ konika, ak mate cas pozrite aj na SK kona ;-) vdaka x-) x-) x-)
Odpovedať
Domi, proc? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
je tam straaasne vela upozorneni :-N :-N a ja sa v tej novej verzii moc nevyznam:-x :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ale pozeram, ze si to uz urobila :-N :-D vdaka market ;-)
Odpovedať
Markét někoho očividně ta nová kategorie dost nasrala, místo toho aby byly jako radši... Domi :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
proboha, vypadá to, že se sem fakt registrovala kateřina kristelová :-D :-D http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
jsem to psala včera. 14 dní (nebo jak dlouho) tady visí odkaz jako kráva, že bude nová verze a že si ji každý může vyzkoušet, osahat, upozornit na chyby apod. vsadím se, že většina se na to ani nevykašlala. kluci to stihli přehodit za necelý dva dny, což je myslím obrovskej výkon. a málokdo tam přijde a pochválí, všichni jsou z toho vyjukaný, nikdo o tom asi nevěděl, nikdo s tím není spokojený, všechno je špatně a světe div se! nefunguje všechno úplně na 100 %!!! tak to je jako největší drzost a radila bych bobovi, aby uživatelkám vrátil vstupný 8-(
Odpovedať
Kájo to jsi napsala dobře! :-) Já už bych to prostě ignorovala ty neustálý narážky... už mě to fakt rozčiluje, nejdřív kopec dotazů kdy bude nová verze, pak i výsměch, že se slibuje a neni a když je, tak zase nadávky, prostě se nedá zavděčit všem a našim uživatelkám už vůbec ne, opravdu to tady vnímám jako "chybu" a ne "plus" že s uživatelkami běžně kominikujeme nebo komunikují i kluci, protože já tohle na jiných serverech nezažila, furt je něco špatně podle nich!!!
Odpovedať
S tou Kristelkou jsem to tu psala predevcirem tusim, ze se mi to zda jako reklama toho salonu - dle popisu alba. Me nazvedavaji ty kecy, ze jako je to desny graficky a malo detskyho vzhledu a kdesi jsem videla i snad, ze malo "pohyblivy" a malo animaci :-N Tohle je neco, co me odrazuje od emimina nebo baby-cafe :-p Staci reklamy na detske e-shopy, to dle meho nazoru doda detskeho vzhledu az az :-D
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze je to super a vzhlad tiez je to otazka zvyku ked porovnam stary konik a novy, tak je to otocenie o 100 stupnov akoby bol stary konik este niekde v plienkach oproti novemu
Odpovedať
Od rána furt hledám inzerát co bych mohla stopnout, úplně jsem se na to těšila, konečně jsem jeden lapla :-D S tou kristelkou jsem na to taky koukala a nelíbí se mi to, je tam až moc propíraný to jméno... prý sklenice šampáňa při zkoušce, paní moc milá... či co to tam psala =-)
Odpovedať
Ja si stopovani inzeratu uzila myslim ve ctvrtek s Janockou na strese. Teda chudak Janca stopovala, ja "jen" mazala. Ale bylo jich tak 60 8-(
Odpovedať
aha, tak to jsem si nevšimla. vám to přijde jako reklama? no je to tam takový hodně rozebíraný a je mi teda i krajně divný, že by si tady založila album kristelová... ale dívala jsem se na nick, nemá žádnou duplu, nic. tak jí mám v merku. ježiš, hlavně ne hejblátka na stránce :-p
Odpovedať
Kájo já si hlavně nemyslim, že by tady dělala Kristelová takovou reklamu pro nic za nic :-N nebo jestli z toho teda něco má? :-D no nevím... to je těžký s těma osobnostma :-x Markét na střeše jo? To to tam takhle frčí? :-N
Odpovedať
dneska je na svatbách extrémně mrtvo, všichni nadávají na koníkovi :-D
Odpovedať
Teri, ale houby, to si nejaka baba udelala tri nicky a prodavala tam veci z Dedra.cz 8-( Normalne je to sem tam novy inzerat, ale tohle byl narez :-N
Odpovedať
Profilova fotka
shaarka 8-( http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n...
Odpovedať
Danu, ja si o Shaarce mysli uz dlouho svoje. Za ni skutecne mluvi jeji prispevky 8-( Zajimavy, ze jeste nedavno tam mela "vycapeny" ksicht :-N Bob, jestli to ctes, nemen prosim pravidla profilovych fotek. Ony si zvyknou - ostatne jako na vsecko. Dik. ;-)
Odpovedať
zabít, zakopat, vyfotit :-D jak to tak čtu, tak stránky využívají jenom naprostý hlupačky, který a) neumí ovládat stránku, která má víc jak 2 funkce b) vykecají na sebe i to, co není pravda, a pak se hrozně rozčilují, že jim někdo svými pravidly narušuje soukromí :-D
Odpovedať
Hm, tak ja mam na to jiny pohled - kdyby meli bytovi zlodeji takove metody vykradani bytu, asi by na tyhle stranky nikdy nikdo nechodil a zlodeji by pracovali jako detektivove :-D Fakt vam prijde nazev Nedobrovolna neplodnost taaaaak strasny jako Fiallince a Chiwuli? Uz me s tim zacinaji docela stvat!!! Pry ze jejich tema, kdy se snazi o druhe dite cestou IVF nebo KET do teto kategorie "logicky nepatri." :-N A patri potom do snazilek treba tema "Ako sa smirit s pripadnou bezdetnostou" nebo Detatka pocata tehdy a narozena tehdy???
Odpovedať
vždyť jo. bavila jsem se o tom názvu s holkama a všem se to zdá v pohodě. resp. nikoho nenapadlo nic lepšího a nikoho nenapadlo se nad tím pozastavit. naopak jim to přišlo jemnější než neplodnost. to téma, který tam zmiňovaly "snažíme se o druhé dítě", tam podle mého zase naopak logicky patří. to, že se jim jednou dítě povedlo, přece neznamená, že podruhý nemůžou být nedobrovolně bezdětný. resp. to, že mají jedno dítě, z nich ještě nedělá bezproblémově plodný až do přechodu.
Odpovedať
Profilova fotka
denisocke sa nepaci nazov http://www.modrykonik.sk/forum/tema/n... smerovala som ju inde nie aby zakladala novu temu a potom tam zbytocne budu pindat
Odpovedať
Tohle k tomu napsala Len, kterouzto po peti letech neplodnosti povazuji za "odbornika" v tehle problematice a nazvoslovi. Chiw, hele, já (neplodná) z toho pojmenování taky nejsem dvakrát vodvázaná (i když teda vulgární mi nepřijde, je to čisté konstatování faktu), ale prostě akceptuji, že v ČR je to psychology používaný a doporučovaný pojem. Někomu zase může připadat vulgární nazvat se neplodnou, to má každý něco, to si nevyberem... Daleko horší mi teda přijde ten stav samotný než jeho pojmenování :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?