Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
někdo tam navrhuje název Problém otěhotnět. to mi přijde úplně ze všeho nejhloupější. nazvat nějakou kategorii hned v úvodu problémem. to je opravdu lidštější :-D
Odpovedať
Dnes mi dosel navrh "Snazilkovani pod dohledem lekaru" :-D
Odpovedať
Marky to je dobrej název :-D
Odpovedať
Tak jako na fotky už kašlu :-p Ale tohle mě dostalo :-o že by změna? :-D diddi (2 deti) - Dnes o 11:34 mne sa celkom paci tato animacna fotka - necham si ju
Odpovedať
Holky a kudy se sem připojujete? Přes beremese nebo modrykonik? Mě to pořád přes koně nešlo...
Odpovedať
Profilova fotka
Bry vecer :-D ako ste vikendovali? :-) my sme sa cca pred hodkou vratili z oslavy domov, predtym sme boli pozriet brata(hra sutazne futbal) a inak nist, bezna nedela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bry vecer..... ja som mala cez vikend na navsteve brata, vcera vecer sme boli pozriet ako hra sesterka hadzanu a dnes odisli.... musim checknut, ci nie som sediva, horzneeee.... ked budem mat cas, viac napisem.... shaarka uz riesila raz, ze preco su stranky spojene, ze na kazdych by mal mat podla nej kazdy iny nick.... ona je fakt blba, ale nemusi sem pisat o vytokoch z posvy, nech to poriesi s MUDr.om, nemusi pisat co robi jej manzel, nemusis si fotit obyvacku.... nik ju do toho nenuti.... niekto pisal, ze na svadbach je mrtvo..... noooo, na svadbe mam 21 Ipciek, na koni 68 a nablikavaju mi neprecitane e-maily - 62..... takze zajtra na fore asi vobec nebudem..... shaarkinu, aj sambucinu fotku idem zmazat, lebo to nesplna ani stare pravidla... nech si trhnu
Odpovedať
Profilova fotka
dobry vecer, Domi my vikend vcelku ok, ella mala sice krce lebo sa nemohla vykakat, to s nam este nestalo ale uz ok boli sme nakupovat chcela som jej kupit tenisky ale jej velkost nemali :-S Teri ja sa pripojujem cez mk
Odpovedať
Profilova fotka
jani - to vazne? sak na svadbe sa mi zdalo vsetko vyriesene :-N 8-( prave sa dohodujem cez Ip s jednou uzivatelkou, ze preco ma stopnuty inzerat jedna sa o copyright maggie sottero a ona , ze stale nechape preco to ma stopnute a pod 8-( nemam chut jej ani odpisat ...necham na zajtra... dani - to ma mrzi, ale tak aspon, ze je uz malej dobre ;-) s tymi teniskami to je hrozne, strasne slaby vyber tu maju a ked uz maju tak len 1- 2 druhy ]-(
Odpovedať
Danu mě to hodí chybovou hlášku, že to nefunguje, nevím jestli se ti to taky tak ukáže?: http://www.modrykonik.sk/login.php?vR... Domi fajn, že se víkend vydařil x-) My jsme se byli v sobotu fotit takže sranda a dneska jsme byli u babičky, jen škoda že počasí nebylo takový jako v týdnu a tohle nám dělalo celý léto loni, že týden hezký a víkend hnusný :-p tak snad to nebude pokračovat :-p Jani ty asi nebudeš placená od hodiny co? Jinak by se Asmira nedoplatila :-N každej si myslí jak je to jednoduchý, no opak je pravdou...
Odpovedať
Profilova fotka
jeej terez sa uz neviem dockat fotiek, kedy asi budu? x-) x-) x-) aj tu u nas sa trosku pokazilo pocasie, ale je tu prijemne teplo konecne...ale este tusim dva dni hlasia dazd 8-(
Odpovedať
Domi měly by být do konce týdne, ale tenhle fotograf je takovej jako lážo-plážo trošku, tak nevím no :-N uvidíme, těším se, Kristý neřvala vyjímečně, ale nesmála se :-N no tak nevím co z toho vznikne :-p malej ten byl vyřehtanej, hned jak jsem odložila plenu co jsem mu přidržovala pod bradičkou, že se půjdeme fotit tak mě poblil, ale dobrý no :-) udělal nám přes 100 fotek, vybere jich + - 20 :-) házela jsem holkám foto jak jsem se upravila na to focení (jak to jde v nové verzi přiložit) ale jelikož jsem přes beremese tak nic nevložím a vlastně ani nevím jak by se to ukázalo těm co jsou napojeni taky přes beremese a mojasvadba? :-N to je dotaz co :-p Domi a tobě admin funguje přes koně? :-| začínam si myslet, že zase dělám něco špatně a budu za blbku :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
A já tu fotku mám vlastně tady, akorát v ČB verzi, tak můžeš juknout :-D http://www.facebook.com/photo.php?pid...
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne nejde admin cez kona.... neviem uz kto a kde sa pytal, ci mobily vyhadzujeme z kona - teraz, ked je kategoria elektornika, tak nechavajme
Odpovedať
Profilova fotka
terez - velka kocka si bola x-) x-) x-) a ani mne nejde admin cez MK...
Odpovedať
Jani tak to je dobrý vědět s těma mobilama :-) takže tam může být prakticky cokoliv, když je tam ta kategorie, třeba i TV, rádio...? To mě ale rozčiluje, proč to někomu jde a někomu ne? :-N kdyby to šlo tobě Jani tak ti vynadám že jsi protekční :-D ale takhle teda nevím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teri oprava idem cez mojasvadba, cez kona mi to nejde ;-) Jani ja som sa pytala, diky, cize mobily su ok
Odpovedať
Díky Domi, hoooodně práce mi to dalo :-N manžel si zažárlil na pana fotografa, protože mi hodil jednu takovou lichotku, normálně jsem z toho byla hotová, už se mi to nestalo hodně let toto :-D A mimochodem mrcha nic? :-S
Odpovedať
Danu tak to jo... tak to asi nejde nikomu, jsem z toho paf jak na to nejsem zvyklá :-x
Odpovedať
A nejde mi to ani přes strechu, ale to asi víte... tak nic no :-p
Odpovedať
Profilova fotka
teda, takze si az manzela dohnala k ziarlivosti? :-o :-D :-D :-D super no :-D mrcha nist, ale tak su to len 2 dni od injekcie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no pochval sa teri aky kompliment si dostala ;-)
Odpovedať
Mně se nejde též přihlásit do adminu přes mk ;-) Zítra nám manžel odjíždí na týden na hory. Bude tady se mnou mamka, tak jsem ráda, protože nevím jak bych celý týden sama s Kubou dala
Odpovedať
Profilova fotka
market, tak budete nanho 2 zeny a poradite si isto ;-) som zistila, ze dovolenka v piatok bola chyba, mam pocit, ze sa vsetci zbesneli 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
market - budete mat taku "babsku" jazdu ;-) jani - ja sa tiez obavam ako to bude vyzerat zajtra v praci, staci den volna a hned je zmatok :-S
Odpovedať
Jani, domi jj bude to super. Kuba má babičku moc rád :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom o to lepsie, si mozno aj trosku viac oddychnes x-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, este sa k tomu pridal novy konik a je to viac nez zmatok.... ak si najdem v Ipckach zo svadby bonzy na albumy a/alebo bazar, tak mozem ti nieco poposielat, ze by si sa na to kukla? moooc by mi to pomohlo.... akoze nie teraz hned to riesit, hocikedy zajtra ked bude cas... ja este ani netusim co v tych Ipckach je, lebo furt som na koni v Ipckach zahrabana
Odpovedať
Profilova fotka
jejda jani v pohooooode ;-) uz som ti to milion - krat , ze kludne mi preposielaj veci na riesenie, neni problem, ked mam cas vyriesim ;-) v pondelok doobeda je sice frmol, ale pak sa da... jejda idem toho patricka napomenut, lebo zabudnem a ten album mu zmazem, teda? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre patrick je napomenuty, album som (zatial) nemazala :-N a frcim do postele...prajem dobru noc ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?