zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ahojky :-)
Jani teda to by mě brácha taky vytočil, já když jedu někam na návštěvu tak držím hubu a krok :-N se divím že brácha fakt přes tu pusu ještě nedostal :-N
Kájo držím palce :-)
Jako ty fotky, radši jsem to už ani nečetla, nestojí mi to za to :-p
A nešlo by abychom měli i my obyč. admini aspoň na chvilku (než se nová verze nějak zajede) přístup do soukromých témat, pořád mě někdo s něčím "otravuje" a já ho odkazuju na janocku která už toho má takhle dost :-N
teri, ony chcu vascinou diskusie premenovat - v pohode ak ich odkazes na mna.... ale pomoze, ked im napises nech poslu rovno aj link na tu diskusiu co chcu premenovat - to mi potom zaberie par sekund casu ;-) .... a nazov samotnej skupiny sa neda premenovat, ani vymazat, to sa este bude dotahovat....
Jani, tak tvuj bratr je jako moji tchanovci v blede modrym. My jsme pripustili, ze by mohli prijet nekdy koncem dubna se podivat na mimco. Teda ve skutecnosti - ja si naplanovala, ze dojedou nasi se segrou a musela jsem ustoupit M., ze teda muzou prijet i jeho rodice. A uz zas v nedeli bylo "Tak nam kupte letenky, domluvte nam odvoz do Vidne..." + plan, kam vsude chteji jet tu v okoli na vylet 8-( Je toto normalni? Ano, sice je hezke, ze se nechteji valet jen u nas, ale meli by priletet v patek vecer a odletet v nedeli vecer a oni si naplanovali vyletu jak na tyden a ze jim mame koupit letenky! Tuuuudle! Nasi se segrou sem pojedou autem a jeste se furt strachuji, aby nam nejak nenarusili plany. Tchanovce jsme jeste v Chemnitz meli na navsteve jeste jednou a pak uz jsem je odmitala pozvat 8-(
Teri, naopak bych byla pro to, aby bylo nekde vyslovne cervene napsany, ze my - bezne adminky- NEMAME pristup do soukromych diskuzi. Me zas furt nekdo nuti ke smirovani (uz asi 4 uzivatelky), jestli je v tom a tom tematu nepomlouvaji 8-(
market - tak to je uz totalna drzost...takito ludia su uplne, ze najhorsi, zaplat, privez, zabav, postaraj sa a odvez spat ]-(
a inak kde presne v Nemecku byvate? :-N som nejako nepostrehla...
Domi, nastesti to vidi i Martin, proto jim rekl, ze nasi taky jedou autem a ze my s miminem nebudeme mit cas jim zajistovat letenky a zabavu. Ze bud prijedou mrknout na mimino a nebo nekdy az za dlouho na vylety :-p A je mi jasny, ze tchanovci radsi nedojedou :-D
Bydlime asi 30 km jizne od Stuttgartu, v Reutlingenu.
market - tak to je dobre potom, lebo vacsinou to chlapi nevidia :-N 8-( tak aspon budes mat o starost menej ;-) a manzel je cech ci nemec? :-N =-) sorry, ze sa takto vypytujem, ak som otravne zvedava povedz :-D
idem pozriet na google, ze kde to je 8-)
Domi, toz mas me na FB, tak podle prijmeni bys to snad uhodnout mohla :-D Neni ani Nemec, ani Cech, je to moravsky Slovak jako ja :-)
Mazu za kamoskou pomuchlat jeji holcicku, ktera je strasne hodna, mila, skoro nerve a porad se smeje :-) ... aby se i nase mimco inspirovalo, jak se ma chovat :-D
market - fakt presne ako moj brat su tvoji svokrovci.... on tiez hned prisiel a zacal: no co budeme robit vecer? tak som mu povedala, ze nic, ze spat, lebo rano skoro vstavame - sli sme na lyzovacku.... v piatok po lyzovacke: no co budeme vecer robit? ale potom sklapol, nastastie bol unaveny.... v sobotu som vstala 11:40 a on hned: navarime obed a pojdeme do mesta.... tak ja ze neviem ci to stihneme, lebo som teraz vstala, neviem este ani co budem varit a o max. 17:20 by sme museli ist z mesta prec, lebo sme o 18h mali byt na hadzanarskom zapase a MHD moc cez vikend nechodi.... tak za 5min. zas: no co budeme varit? s odpovedou "este neviem" sa neuspokojil a ked som si pozerala recepty v casaku, tak zas: co bude na obed? doumyvala som riad a bolo 16:30, takze do mesto sa nedalo stihnut.... jasne, ze pistal, ze sme nikdy neboli.... ale vravela som mu ked som vstala: chod do mesta a potom sa pridi najest a pojdeme na hadzanu....
inak, co sme boli na hadzanej v sobotu, tak to bola hala pre neviem kolko tisic ludi, no bolo nas tam max. 100 a z toho asi 90 fandilo Zlinu (hral Zlin proti Bratislave), tak to bola celkom sranda ;-)
ahoj holky, opět jen prolítávám, nedočítám, omlouvám se.
přišla jsem z kontroly, všechno v naprostém pořádku a bude to KLUK!!! moc jsme si ho oba přáli! x-)
http://www.modrastrecha.cz/diskuse/te... - dotycna uzivatelka mi napisala Ip, ze sa ospravedlnuje, ze narobila problemy, ze to nemyslela zle.... teeeda, dost ma to prekvapilo... cakala som Ip uplne opacneho typu
ahojte vcera si vravim len na chvilu idem pozriet tv a zaspala som :-N az ma drahy budi je 00.00 presun sa do postele 8-(
Tema fotky, ja sa vzdy zacnem bavit na Diddi akonahle zacne niekto pindat na pravidla a adminov tak je hned v teme 8-( a ta veta
janocka,zjavne tomu nerozumies...ani ostatni v kancli...nutit niekoho pod hrozbou pravidiel o zverejnenie identity je protipravne!!!...radim vam,ak nechcete mat v buducnosti pravne problemy,upravte pravidla s fotkou.
ahojte opat, som spat z obeda, prechadzka mi prospela :-)
kaji - gratulujem k malemu a nech je vsetko ok ako je teraz x-) x-)
dani - to sa stava aj mne, este, ze mam tv v izbe :-D
hlavne, ze tomu diddi rozumie :-D :-D som to pisala aj do prispevok na par faciek (myslim).... nikde nie je napisane, ze ho ziadame o zverejnenie identity, nemusi mat ziadnu fotku predsa....
jani, ano bude to eliáš x-) napsala jsem to jen na fb, tady to dávat nechci, tak prosím o zachování mlčenlivosti :-D
mám asi 20 ip, většina ohledně nové diskuse, tak já jen, že to registruju, ale dneska mám fakt lítačku - dopoledne kontrola, v poledne kadeřnice, pak oběd u tchánovců, ve čtyři vezeme psa na trimování, a pak hned k mojí mámě, jedu jí přebrat věci na dítě, má to půl na půl, tak si konečně můžu vzít ty klučičí x-)
dneska je venku tak nádherně!
Eliáš je uplne bombove meno ;-)
co je to trimovanie psa? :-N
ja ked budem niekedy cakat dieta, tak chcem mat ako prve dieta dceru a najlepsie, keby aj druhe dieta bolo dcera :-D a drahy chce synov hokejistov :-D ale to su vsetko take reci, jasne, ze ked budem niekedy tehotna tak chceme aby bolo dieta zdrave a je jedno ci bude dievca alebo chlapec....
inak, neviem co sa deje, od rana vrci helikoptera a premava sa po oblohe hore-dole.... a mna stve, ze neviem preco :-D
agu, napsala tam správně nick?
janocko, trimování je taková úprava srsti. některé rasy psů (jako třeba west highland white terier) mají takovou zvláštní srst, v podstatě jim moc nevypadává, ale zůstává v kůži. pak nestačí jen psa ostříhat, ale ta srst se jim vyškubává takovým speciálním nožo-hřebenem. toho psa to nebolí, aby to nevypadalo brutálně :-D není to tak, že by mu tu srst z kůže rvali.
Agu, to prave muze byt spatne napsanym nickem. Tenhle problem uz jsem resila, pak jsem zjistila, ze dotycna, co se tam nemuze prihlasit nema prezdivku nick123, ale nick124 :-)
renat2 mi nepisala.....
fuha, vysklbavanie srsti, to znie brutalne.....
domi pozerala som bratislava.sme.sk, aj bratislavskenoviny.sk, no nikde nic.... ale uz je asi hodinu ticho... doteraz to lietalo furt a dost nizko, som jej videla okna a brucho :-D bola to taka velka helik., no nic jej z brucha netrcalo, tak som usudila, ze asi nic nevozi, nemala cerveny kriz, takze nebola to ani zdravotnicka, na obycajnu sukromnu bola prilis mala, tak mi to je zahada :-N