zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ano, to je tusim prvni blokovana. Podivej se do adminu, jake fotky si tam davala a co vsecko jsme ji smazaly
http://www.modrastrecha.sk/adminclub/... ted mi taky psala.
"pravidla som neporusovala" - haha, tak to je asi vtip mesiaca :-D :-D prispevky typu: dajte si hociake fotky stiahnute z netu, vytvorenie inych nickov nie je porusenie pravidiel? :-D
caute. janiii? pardooon, ze sa opakujem, ale strecha ide stale pomaly. dnes som tam poriesila tusim az jednu vec a vzdala som to, lebo nemam na to nervovu sustavu. takto je to uz dlhsie. uz som to pisala, len neviem uz kedy.
fuha maji, nejako mi uniklo, ze si to spominala.... no divne mi to je. lebo tak mne ide strecha normalne.... akoze stale, uz par dni ti to tak blbne? nezlepsilo sa to ani na chvilu?
booze poviete mi preco si niektore uzivatelky myslia, ze sme blbe? ]-( som vcera stopla inzerat kvoli reklame, nakolko v popise mala ze vie vyrobit aj ine farby....dnes vlozila inzerat opat, ale uz nedala ten isty popis, ale stopla som to aj tak a teraz mi pise, ze preco jej to stopujem, ked predava len 2 srdiecka zo sestrinej svadby :-o ...zabit ju je malo 8-(
a teraz mi napisala, ze ved ona to myslela tak, ze tam si mozete sami vymenit farbu organzy...mna asi trtne...
aha, tak to je ine.... lebo mi pisala jedna, ze preco jej boli zas stopnute inzeraty, ked ich upravila a tentokrat predavala len kabelku + ze by bolo vhodnejsie aby sme si vo fore vykali :-D :-D som jej napisala, ze tykanie menit nemienime :-p
jani. vzdy ked si otvorim strechu, tak sa ta prva stranka nacita v pohode, ale chcem si otvorit nejaku temu, tak cakam... a to iste aj na konovi. uvod v pohode, kliknem si na nejaku kategoriu v pohode, kliknem na nejaku temu a uz sa to nacitava dlho. je to jedno, ci dlha tema alebo cerstvo zalozena. svadba slape ako hodinky.
ahojte, elly ma vysoke teploty a dnes sa zacala stazovat aj na bolesti pri cikani, uz sme raz skoncili v nemocnici so zapalom mocovych ciest, cize keby som sa tu neukazalazajtra vecer tak si nas tam nechali, pomozt potom janke a zuz na mk. :-(
jeeeejda dani, pevne verim, ze sa to da elle doporiadku aj bez hospitalizacie.... chuda male... ved ja ked mam zapal mocovidiel tak skuvinam od bolesti, co potom chúda ella.... drzte sa
Tohle je docela zajimave
http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Pri cteni prispevku Danae jsem se priserne vztekla, protoze je to moje kamaradka a cokoli potrebuje na koni najit, ji klidne hodim do skypu nebo ji na to navedu! A ona je podle me lina si zvyknout na system konika. Ale pak me dalsi uzivatelky potesily. Kupodivu x-)
market, ja som sa radsej k danae nevyjadrovla, lebo ma nebavi verklikovat fut dookolo to iste....
inak, murinka ma velmi potesila, som jej aj Ip napisala, ze konecne niekto normalny :-D
juuuuuj, nevyspata som strasne... isli sme sice spat okolo 1/2 noci, no bola som viackrat hore ked Linda plakala a rano uz od pol 7 buntošila =-) ked budem mat niekedy dieta uz to vidim, ze budem cez den spavat s dietatom :-N
ahojte, tak sme boli rano na kramaroch je to angina, moc vysetreny bez chyby x-) tak dali atb penbene a teploty stahovat, taka som rada ze az x-) tak buduci tyzden cely doma, ale nevadi hlavne ze to nie je nic horsie
Dani, to je dobre, ze to neni zanet mocaku. S anginou si polezi, vsak kdyz ma antibiotika, to se bude lepsit rychle ;-)
Jani, taky jsem mela chut murince napsat :-D
Danu, tak ja to nove zalozeny tema o fotkach klido zamcu :-D Sice tam uzpozorneni visi, ale je mi jasne, ze to zas budem "svine delat bez upozorneni" :-N :-D