Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani, ved v pohode, len som mala potrebu vyjadrit sa k tomu ;-) to by som proste nebola ja, keby som nerypla :-D :-D
Odpovedať
domi, já jsem je na jejich stránkách nenašla ]-( asi neexistujou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - super vyhovorka :-D :-p
Odpovedať
našláááá :-) ale musela jsem si zvolit jinou country, v czech republic je nemají :-p :-p http://www.vagabond.com/vagabond_prod... nevím, jestli se zobrazí i ta barva, kdyžtak klikněte na modrou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa objavila len uvodna stranka, na co mam dalej kliknut? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, kabelku slusnejsiu potrebujem aj ja.... chcela som si kupit este minuly rok v auguste ked som dostala peniaze za meniny, ale kupila som si turisticke topanky... ja mam tú nevyhodu, ze sa mi pacia just tie drahe veci a v predajnach Bagger, Sofie & Jane a pod. maju akcie vzdy vtedy ked uz mam rozflakanu celu vyplatu a 200 eur za kabelku mi je vela :-S tym, ze som sla na OA som vlastne vyhrala boj, lebo rod. ma chceli dat na gympel.... celá šíra rod. z otcovej strany ma gympel, len ja som ta zla co sla na OA, ani babka sa s tym nevedela zmierit :-p aj niektore SOU mozu byt dobre a zaujimave odbory sa tam mozu studovat, len tam je to riziko, ze to nebude mat dobru uroven.... a v PD boli SOU iba hnojarina, stavebne, banicke, potom dievcenska odborna skola , takze nic :-| kaji som uz pisala do Ip, ale napisem to aj sem.... chapem, ze latunka je zloba, viem, ze to bol konflikt uzivatelsky, kt. s adminovanim nemal nic spolocneho, ale ona si mysli, ze si zneuzila admin. prava tym, ze si ostatnym uzivatelkam pisala, ze sa casto neprihlasuje a ze si vymazala jej prispevok o tricku....
Odpovedať
Profilova fotka
kuuaaa pozeram, ze ten boardparadise ma moznost len na dobierku alebo hotovost :-S to je na nist...este aj dorucenie kurierom cize + 5€ no pojdem ja asi do tej TT pozriet...
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ved to, akoze ja mam vacsinou kozenkove kabelky a v lete zase rada nosim latkove, mi pridu take "lahsie" uz som si jednu vyhladia, sice je z deichmanu, ale vyzera super x-) x-) a ani vela nestoji :-D a o baggeri ani nehovor, kamoska robi v palace v baggeri a ked sa za nou sem tam zastavim tak len slintam, toolko krasnych veci tam maju x-) a najlepsie je,ze som sa jej nespytala, ze aku zlavu by mi vedela dat :-N no cela ja, co vam poviem :-D ja som zasadne vyhlasila, ze na gympel nejdem ani keby co bolo, to je pre "ine hlavy" nie pre tu moju :-p no jo to je pravda, nie vsetky ucnovky su na prdku...
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je dobre sproste, ze dobierka... a este sprostejsie, ze hotovost.... najradsej platim vopred a prevodom, lebo dobierka to predrazuje..... domi, buduci vikend asi pojdem do PD (potrebujem ist ku kozme) tak ti mozem dake pozriet :-D a ak by ti nesadlo, tak by som si ho nechala ja a ak by ani mne nesadlo, tak by som ho predala :-N ozaaaaj, mam zazitok... dnes som videla cuvat trolejbus x-) som nevedela, ze to vedia :-p som sla do prace MHD (drahy isiel z domu o 8:00 a to som mala iba pol oka otvoreneho) a reku, ze o 9 budu zapchy, tak som sla z domu 9:20 a pocula som na ceste buchot ako keby sa auta zrazili.... a veru sa tukli 2 auta na zastavke MHD... trolejbus to nevedel vytocit, tak si cuvol... som na to cumela pomaly s otvorenou hubou, som si aj listok a .tyzden zabudla v stanku kupit :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - to je fakt, je to blbost najvacsia ta dobierka ]-( to fakt by si mi nejake kupila??? :-o ty si uzaaasna x-) x-) x-) x-) no len problem bude vybrat si jedno, lebo aj teraz som mala asi hodinovu dilemu, ze ktore si vezmem :-x a inak najlepsie je, ze som sa tam aj registrovala na tej ich stranke...jani tak ak tam budes povedz im do duse, ze dobierku si mozu strcat tak akurat za klobuk :-p :-p :-p aky paradny zazitok :-D to som ani ja este nevidela :-p
Odpovedať
Profilova fotka
aspon by sme mali dovod stretnut sa 8-) hned by som aj majku zapojila a mozno aj petu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne domi, ze by som ti kupila.... z toho obchodu nemozem vyjst tak, ze nic nekupim :-D naposledy ked sme tam boli, tak reku ideme len pozriet drahemu bundu ale mysleli sme, ze nic nekupime, ze vsetko budu take skejtacke a hip-hopovoe, ale nie.... velmi peknu, slusnu Quicksilver (ci ako sa to pise) sme kupili + ja tenisky... a teraz si uz nemozem nic kupit, lebo sa zruinujem, tak aspon tebe by som kupila :-p a stretko - veru, uz by bolo nacase, snad nebudeme cakat do dalsieho vinobrania :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
okej, takze ten dalsi vikend pojdes do PD hej? tak dovtedy si snad nejake vyberiem :-D tak sa tesim, lebo s tym postovnym by ma to fakt vyslo draho ]-( jejda, no tak to hej to je este daleko, i ked som videla,ze su na FB pozvanky na tohtorocne vinobranie v PK 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
volali mi z T-comu - zajtra pridu Magio montovat.... juchuuuuuu :-D ale tiez system, ze okolo 12-13h pridu alebo 14-15h, ze to bude trvat cca 2h ci mozem byt doma.... tak rychlo organizovat, kombinovat, ze co a ako... drahy uci od 12:15 do 16:50, takze nic, ja sa do tychto montaznych veci nevyznam tak by som tam bola zbytocna, tak sme vymysleli, ze tam bude draheho bratranec.... juchuuuuuu, nebudeme bez netu :-D inak, vecer mi redlo... lebo okolo 1/2 noci sa mi nedala nacitat ziadna stranka... tak reku do riti, uz nas z Orange odpojili... ale len problem s chrome bol :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, este to nie je iste, ale chcem ist kvoli kozme... a potom sa tam tak skoro nedostanem lebo 1. majovy vikend ma Linda narodeniny tak pojdeme do TN, ten dalsi vikend ma svokor 60, tak pojdeme do DT, takze do PD by sme sli najskor v polovici mája a to moja plet skolabuje dovetdy :-D a zas sa mi tie vikendy kryju - ten 1. majovy vikend pride k babke sesterka aj s frajerom, chcela som ho konecne vidiet a ten 2. majovy bude Nikola v BA.... ach jaj... uplne ako naschval, lebo tento vikend bol nahnilicku - ziadny program, ziadne pocasie a just ked uz mam nieco naplanovane musia sa k tomu nalepit aj dalsie veci |-|
Odpovedať
Profilova fotka
prave pocuvam, ze bola sutaz o dake najkrajsie historicke mesto (ale neviem ci europy alebo sveta alebo ako :-N ) a vyhralo to stredoceske mesto Beroun... ak si dobre pamatam, tak odtial je Kaja - takze gratulujem k vyhre.... pomaly sa porucam, idem pracovat... uz by sa patrilo :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
super za ten T-com ;-) jani - ved v pohode, pojdes tak pojdes, ked nie, zbehnem ja kuk do toho obchodu co je v TT pripadne, ved kvoli jednemu triku sa svet nezruti :-D vy mate inak stale nejake plany na vikend...my skoro nikdy nist :-N takze kaji aj ja gratulujem ;-) ja sa zase pojdem naobedovat, ale najprv musim daco objednat 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi, vy ste vo vyhode, ze nemusite riesit navstevy rodiny, kt. su vzdialene 2h cestou autom (nasi) a 2,5h cesty autom (svokrovci).... tento vikend som chcela ostat doma, ze pojdeme niekam tu v okoli BA, no mozme ist akurat tak do riti... ze drahy potrebuje surne veci okolo firmy s otcom riesit, tak ideme tam... a mne sa tak strasne nechceeeeee :-S ale co by som robila sama doma, by som ani z pyzama nevysla s triedala by som: FB, TV, PS - ako minulu nedelu :-D sme si stafety odovzdavali s drahym... kym on hral NHL, ja farmu na FB, potom som ja hrala Harryho Pottera, on famu a potom spolocne TV a o 17h nam napadlo, ze by sme sa aj najest mohli :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no to je pravda...my mame rodinu tu pod nosom a to sa moc nenavstevujeme :-N akoze ja chodim k sesterke decka navstivit a potom obcas aj svokru ideme kuk ( napr. dnes rano som s nou cestovala, cize to zase na nejaky cas staci :-D ) ...inak ziadne navstevy neabsolvujeme... ja som mala podobnu nedelu, kedze bol mangel odcestovany, a potom vecer na mna dosiel total utlm a normalne som sa tesila do roboty :-D ale to nadsenie pre pracu opadlo hned ako som otvorila dvere na kancli 8-(
Odpovedať
já jsem ze řevnic :-D :-D ale beroun je kousek a je tam opravdu hezky x-) domi, na té hlavní stránce si zvol great britain jako zemi, pak si dej zobrazit jen dámské boty a jsou na 3. straně, spodní řádek, úplně první (takové béžové nebo šedé). a když si na ně klikneš, tak vedle si můžeš volit barvu, tak hned ta druhá (v náhledu je sv. modrá, ale zobrazí s ejako indigo) ;-) to jsou složitosti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji a nemala si ty napisane v pase niekedy, ze byvas v okrese Beroun? lebo ja mam zafixovane, ze si z berouna, neviem ako by som na to dosla, bo to mesto nepoznam :-N
Odpovedať
jani, asi měla, ale protože to nabízelo jen okres beroun, dál už se to nedalo specifikovat ;-) (a kromě toho jsem to měla špatně, protože řevnice nejsou v okrese beroun, ale na praze-západ, jenže to tenkrát ve výběru nebylo :-D)
Odpovedať
Profilova fotka
kaji - nasla som, tie boticky vyzeraju super x-) x-) x-) ja mam tiez strasne rada, taky druh topanok, su ako papucky...aj tieto moje nove balerinky su take, strasne fajn sa mi v nich chodi :-) a jani tato znacka Vagabond je aj tu na SVK, nevies? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tie topanky su supis, velmi sa mi pacia... domi, cito Vagabond neviem ci je, ale u Batu na Dunajskej mavali (mozno aj mavaju este) Vagabond topanky
Odpovedať
Profilova fotka
aha, vdaka za info jani
Odpovedať
jo, u nás mají něco málo z vagabondu i u bati ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vcera poobede sa spustila F verzia svadby a do vecera pribudlo 27 registracii... niektori tam maju od veci fotky v profile, najrdsej by som ich vymazala, ale tak jednak su novi a jednak v zahranici sa mi angazovat nechce :-p
Odpovedať
a tam nejsou zatím žádní admini?
Odpovedať
Profilova fotka
fiha super...a da sa niekde ta F verzia pozriet? =-) :-N jaj ty kameramani ma desne kakaju, ale tak zamkla som im tu temu, snad bude opat klud 8-( inak nepisala som tam nic, ved uz boli viac-krat napominani...
Odpovedať
Profilova fotka
su, su admini, len oni nemaju ziadne skusenosti so strankou, nevedia co a ako, tak ich musim zaucat ;-) domi, tebe sa v novom admine nezobrazuju aj stranky ostatnych krajin? fairelonoce.fr , brautpunkt.de
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?