zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
v novom to vidis napr. ked si kliknes na svoj nick, mas tam kde si sa registrovala a mozes si to prehodit - nie len na krajinu ale na konkretnu stranku....
ta stara nemecka stranka nefunguje, to ze sa dako nechytilo, tak sa na to vykaslali, teraz je ta brautpunkt, ta funguje asi tyzden
co? =-) manzelinka měla v bazaru neplacenou reklamu? kolikrát jsem jí upozorňovala na pravidla? vždyť ta je musí znát i pozpátku! a janocka ji dneska odblokovala :-p
ahoj, jdu vás pozdravit i sem. Jako já tolik témat nestíhám, takže na dočítání této nemám, tak se nezlobte. Občas sem nakouknu, ale je to nad mé síly :-D
já jsem se na ten inzerát dívala, abych viděla, jestli tam dala něco, co třeba vypadá jako neplacená reklama, nebo že to třeba jen nešťastně formulovala. ale právě jsem viděla, že to je čistá reklama.
ta holka má místo mozku piliny fakt.
marki vitaj x-)
som ti prave chcela napisat v teme na MK :-D a co ako si dopadla na testoch? a ad pocasie? u nas v BA momentalne neprsi, ale uvidime dokedy :-S
to by tak na ní sedělo.
mně vždycky psala, že jí nefunguje vyhledavač, že nemá čas otevřít ta témata, co jí to našlo, a že jen z nadpisu nepozná, o čem to je, a pod. :-D
to pisala aj mne :-D
maji - tu zatial slnko nevykuklo, ale pre mna je podstatne,ze neprsi...chcem ist dnes kuk tych nasich dvoch malych nezbednikov :-)
manzelinka mi uz dnes pisala 2 Ip - ci moze vytvorit 1 temu a ako si vlozi ticker do albumu... myslela som, ze uz dostala rozum...
inak, citali ste toto? :-o http://bratislava.sme.sk/c/5327383/ma... som to rano pocula v radiu, no som si myslela, ze si robia srandu, lebo v tom "mojom" radiu si zvyknu robit zarty z takychto nakup. centier