zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
uz to ide ;-) vacsinou posielaju bannery ako .swf a k tomu este daku .html prilohu sa mi vidi, tento bol iba .gif..... ale tak pre istotu to spravil kolega klikatelne ;-)
Čaues holčičky,prosím o odpověď :-)
ja6482
Příjemci: nikka.vo
Dobrý deň prajem.
Keď chcem dať do Bazáru ponuku výstavby konkrétneho domu: môžem to? ak áno do ktorej sekcie?
Ďakujem
:-D :-D :-D ani nevíte jak jsem ráda, že je to pro mě pasé, protože poštovné z SK nehodlám platit, takže já jdu koukat, ale peněženka zůstane v klidu :-D
tak tato penazena je akoze DOST dobra :-o http://www.sashe.sk/ArtToWear/detail/... - chcem, chcem, chcem... len skoda, ze ta moja aktualna kozena je este uplne zachovala aj ked ma 4r. :-N
Jani, tak zachovalá, nezachovalá, zase si můžeš říct, že po 4 letech je už na čase jí vyměnit :-D , střídat je můžeš vždycky :-D Ale cena pekelná, no :-N Já nějak nenašla čas tam pořádně kouknout, asi až po obědě. To mi připomnělo, že bych měla jít vařit :-S