zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ta taska sa paci aj mne, jednoducha, ale pekna....
nooo ale to body sa mi nepaci... viac sa mi pacia take, ze cim menej obrazkov a infantilnosti, tym lepsie :-D ale ved iny kraj, iny mrav :-D :-D
mne sa na tom bodycko paci ten napis, je to take crazy..ale vidi sa mi, ze uz som niekde na koni v nejakom albume nieco podobne videla :-p ze iny kraj, iny mrav :-D
ja som tiez za blazniviny ale odtál potál :-D taketo veci detske mi moc nerezu ako ani tricka: Ano, som tehotna. Nie, nesmies sa dotykat mojho bruska.... detske body sa mi velmi pacia take blede, jemne alebo ked s obrazkom, tak nie s infantilnym :-N
Karkul - ale ved klikni :-D
na odlahcenie mensi vtip :-p
Vybrali sa vychodniari na vylet do Pariza. Zacali byt hladni, tak zasli do restauracie.
Najmudrejsi z nich hovori:
"Posadte sa okolo stola, ja vam nieco objednam."
Pytaju sa ho: "Pocuvaj, ale ved ty francuzstinu neovladas."
Muz hovori: "Nic to, nebojte sa."
Posadali si teda okolo stola, prisiel casnik a ten najmudrejsi vravi:
"La polievka, la rezen, la zemiaky, la salat."
Casnik im zaraz vsetko priniesol. Mudry sa smeje:
"No vidite, ake to bolo jednoduche".
Casnik sa obrati a hovori:
"Jedli by ste la hovno, keby som nebol z Presova."
ten vtip bol dobryyyy :-D
nikus, nic som este neobjednala ale objednam aspon daku kabelkotasku.... som sa rozplyvala nad penazenou pred drahym a po vysloveni ceny mi povedal, ze pokial sa v nej nekotia peniaze, nehovori a nema LCD TV tak si ju nekupim :-D pistala som dalej tak povedal, ze ok, tak mi na tu moju sucasnu nakresli golfistu a usetrime :-D :-D
domi, to ti asi kaja poradi, kedze je prazacka :-)
dani, aj mne sa tie hracky velmi pacia - presne preto, ze nie su fisherpricovske.... kupili sme linde na vianoce klasicke plastove hracky, tak teraz boli na rade prirodne....
vcera som mala stretko s tou mojou kamoskou fotografkou, stretla sa s este 1 znamou, kt. bude mat v juli svadbu a tak rozpravala o svadbe, co bude ako bude... jaaaaj som tak spominala, ze takto pred rokom som aj ja chystala svadbu a chystala by som este raz, ma to bavilo :-D a zatial kym sme my kecali, drahy bol v Draciku a uz spekuloval, ze linde kupi odrazadlo dake a este daku plastovu fisherpricovsku hracku.... som mu to zatrhla lebo 2 Liliputi topanocky + tá ryba je podla mna dost, ved len tie topanky stali dokopy 50 eur, ryba 25 tak to staci rocnemu dietatu... a odrazadlo by som jej kupila na 2. narodeniny ale drevene ;-)
tieto co riesia? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/nap… - ved ked je to sukormna tema tak je sukromna a nenapadne mi pchat sa tam.... ako som uz napisala do tej temy, ze keby tam aj 300 upozorneni bolo, ze neprijimaju novych clenov, tak by sa tam ktosi chcel nasackovat :-N
jani, četla jsem to včera. ta monkula mi přijde v pohodě, no tohle jsem nepochopila.
tak když chci do diskuse, tak napíšu zakladateli, a když mě tam nechtějí, tak mi buď zakladatel napíše, ať se nezlobim, nebo mi vůbec neodpoví, a je to jasné.
podle mého by to asi nebylo úplně ok, kdyby tam spousta skupin měla napsáno něco ve smyslu - nechceme další členy.
ved to, ze monkula aj mne pride v pohode..... mozno to myslela skor tak, ze sa niekto chce dostat do jej skupiny :-N
tiez si myslim, ze by bolo dost odveci keby to tam bolo... proste to tam nebude a hotovo =-)
napisala som do jednej z tem na beremku ohladom tej prahy, tak ak tam kaji uvidis nejaku odpoved drgni ma :-D lebo ja urcite zabudnem, ze som sa daco take pytala :-x
domi, já pracuju v tomhle hotelu
http://www.kkhotels.com/cz/hotely/praha…
je to přímo v centru města, 4* hotel, opravdu moc krásný. ale nevím, jestli by to splňovalo tu tvojí podmínku - ne drahý. podle mého drahý je, když chceš jakože někde přespat.
ale jestli to berete jako oslavu výročí, tak jednou za čas.... no podívej se sama, to je jen jakože tip.
kaji - paradny hotelik, ale ja skor hladam nieco fakt len na prespanie, nepotrebujeme nejaky extra luxus, ale zase ani nijaky pajzel :-N musim hladat...