Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ikke
Autor diskusie
21.07.2008
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
janocka
22.04.2010
nika - si mi teda "pomohla" :-D uz som bola takmer rozhodnuta, ze si ju nekupim, ale tak pravda je, ze po 4r. mam narok vymenit penazenu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
jani - tak sa nepytaj na nas nazor nabuduce a kup si ju :-D :-p aha, dobre vediet, sak, ale tak treba vyskusat veci pred pouzitim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
toto sa mi velmi paci, ked to bude aktualne zaobstaram si :-D http://www.sashe.sk/lunna/detail/bodiky aj tato kabelocka sa mi paci x-) http://www.sashe.sk/amalia/detail/cica-… hodila by sa k topanockam, ktore mam vyhliadnute :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
22.04.2010
ta taska sa paci aj mne, jednoducha, ale pekna.... nooo ale to body sa mi nepaci... viac sa mi pacia take, ze cim menej obrazkov a infantilnosti, tym lepsie :-D ale ved iny kraj, iny mrav :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
mne sa na tom bodycko paci ten napis, je to take crazy..ale vidi sa mi, ze uz som niekde na koni v nejakom albume nieco podobne videla :-p ze iny kraj, iny mrav :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
22.04.2010
ja som tiez za blazniviny ale odtál potál :-D taketo veci detske mi moc nerezu ako ani tricka: Ano, som tehotna. Nie, nesmies sa dotykat mojho bruska.... detske body sa mi velmi pacia take blede, jemne alebo ked s obrazkom, tak nie s infantilnym :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
tie tvoje hlody nemaju chybu jani :-D :-D ja mam tiez rada klasiku, ale sem tam ma popadne naladu kupit nieco blaznive a mozno trosku infantilne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
22.04.2010
moje hlody? kde som zas nieco hlodla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
nic, len myslim, tie hlasky ze iny kraj, iny mrav a odtal potal a pod ;-)
Odpovedať
ikarkulka
22.04.2010
odkaz radši neotevírám, akorát by mě to mrzelo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
22.04.2010
Karkul - ale ved klikni :-D na odlahcenie mensi vtip :-p Vybrali sa vychodniari na vylet do Pariza. Zacali byt hladni, tak zasli do restauracie. Najmudrejsi z nich hovori: "Posadte sa okolo stola, ja vam nieco objednam." Pytaju sa ho: "Pocuvaj, ale ved ty francuzstinu neovladas." Muz hovori: "Nic to, nebojte sa." Posadali si teda okolo stola, prisiel casnik a ten najmudrejsi vravi: "La polievka, la rezen, la zemiaky, la salat." Casnik im zaraz vsetko priniesol. Mudry sa smeje: "No vidite, ake to bolo jednoduche". Casnik sa obrati a hovori: "Jedli by ste la hovno, keby som nebol z Presova."
Odpovedať
ikarkulka
22.04.2010
:-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
danu
22.04.2010
ahojte :-) stranku som prezrela, ale len matne, potrebovala by som nejakeho velmi dobreho sponzora, lebo by som vybrala veeelmi vela veci :-N domi :-D
Odpovedať
nikka.vo
22.04.2010
Ten vtip :-D :-D :-D :-D :-D :-D Tak Jani, co sis objednala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
22.04.2010
ten vtip bol dobryyyy :-D nikus, nic som este neobjednala ale objednam aspon daku kabelkotasku.... som sa rozplyvala nad penazenou pred drahym a po vysloveni ceny mi povedal, ze pokial sa v nej nekotia peniaze, nehovori a nema LCD TV tak si ju nekupim :-D pistala som dalej tak povedal, ze ok, tak mi na tu moju sucasnu nakresli golfistu a usetrime :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
bre ranko :-) som rada, ze sa vam vtip pacil :-D jani - drahy to pekne povedal :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
danu
23.04.2010
dobre rano mne sa tam aj pacia hracky, lebo nie su na baze elektronika-fisher price, i ked mame aj take
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
dani - tie hracky su superne, aj mne sa velmi pacia :-) teraz si neviem vybrat, ktoru kabelku si mam kupit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "".
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
baby z CZ viete mi poradit nejaky penzionik ci hotelik v Prahe, ktory nie je velmi drahy a je vhodny na predlzeny vikend? cize na 2 noci. dakujeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
23.04.2010
domi, to ti asi kaja poradi, kedze je prazacka :-) dani, aj mne sa tie hracky velmi pacia - presne preto, ze nie su fisherpricovske.... kupili sme linde na vianoce klasicke plastove hracky, tak teraz boli na rade prirodne.... vcera som mala stretko s tou mojou kamoskou fotografkou, stretla sa s este 1 znamou, kt. bude mat v juli svadbu a tak rozpravala o svadbe, co bude ako bude... jaaaaj som tak spominala, ze takto pred rokom som aj ja chystala svadbu a chystala by som este raz, ma to bavilo :-D a zatial kym sme my kecali, drahy bol v Draciku a uz spekuloval, ze linde kupi odrazadlo dake a este daku plastovu fisherpricovsku hracku.... som mu to zatrhla lebo 2 Liliputi topanocky + tá ryba je podla mna dost, ved len tie topanky stali dokopy 50 eur, ryba 25 tak to staci rocnemu dietatu... a odrazadlo by som jej kupila na 2. narodeniny ale drevene ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
23.04.2010
tieto co riesia? http://www.modrykonik.sk/forum/tema/nap… - ved ked je to sukormna tema tak je sukromna a nenapadne mi pchat sa tam.... ako som uz napisala do tej temy, ze keby tam aj 300 upozorneni bolo, ze neprijimaju novych clenov, tak by sa tam ktosi chcel nasackovat :-N
Odpovedať
ikarkulka
23.04.2010
domi, já ti asi neporadím :-| hotely a penziony v praze neznám vzhledem k tomu, že jsem se tam nikdy nepotřebovala ubytovat. ale tak zkus nějaký téma na brms ;-) http://www.beremese.cz/forum/show.php?v… http://www.beremese.cz/forum/show.php?v… http://www.beremese.cz/forum/show.php?v…
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
23.04.2010
domi, kedy idete do prahy? aj my chceme niekedy ist.... chceli sme ist aj minule leto, no nevydalo :-N
Odpovedať
ikarkulka
23.04.2010
jani, četla jsem to včera. ta monkula mi přijde v pohodě, no tohle jsem nepochopila. tak když chci do diskuse, tak napíšu zakladateli, a když mě tam nechtějí, tak mi buď zakladatel napíše, ať se nezlobim, nebo mi vůbec neodpoví, a je to jasné. podle mého by to asi nebylo úplně ok, kdyby tam spousta skupin měla napsáno něco ve smyslu - nechceme další členy.
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
kaji - dik za linky ;-) jani - nooo sme chceli nejako na vyrocie ist, ale to nam asi nevyde, kedze ma vtedy dovo kolegyna. tak asi niekedy potom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
23.04.2010
ved to, ze monkula aj mne pride v pohode..... mozno to myslela skor tak, ze sa niekto chce dostat do jej skupiny :-N tiez si myslim, ze by bolo dost odveci keby to tam bolo... proste to tam nebude a hotovo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
napisala som do jednej z tem na beremku ohladom tej prahy, tak ak tam kaji uvidis nejaku odpoved drgni ma :-D lebo ja urcite zabudnem, ze som sa daco take pytala :-x
Odpovedať
ikarkulka
23.04.2010
domi, já pracuju v tomhle hotelu http://www.kkhotels.com/cz/hotely/praha… je to přímo v centru města, 4* hotel, opravdu moc krásný. ale nevím, jestli by to splňovalo tu tvojí podmínku - ne drahý. podle mého drahý je, když chceš jakože někde přespat. ale jestli to berete jako oslavu výročí, tak jednou za čas.... no podívej se sama, to je jen jakože tip.
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
23.04.2010
kaji - paradny hotelik, ale ja skor hladam nieco fakt len na prespanie, nepotrebujeme nejaky extra luxus, ale zase ani nijaky pajzel :-N musim hladat...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?