zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi, na svadbu mi prisla Ip, no pisala, ze upozornovala uzivatelky, kt. maju fotky z dovolniek na to, ze to nesuvisi s detmi :-N takze vyznat sa v tom je tazke :-D
som mala byt o 7:00 na krvi, no drahemu sa podarilo dobudit ma az 6:54 + boli otrasne zapchy, tak som tam prisla az cca 7:40, este som na recepcii musela cakat kym cosi doriesia a ked som prisla na rad mi bolo povedane, ze som mala prist skor.... tak som povedala, ze ved uz cakam 20min. (aj ked som cakala iba 5) a skor to fakt neslo.... hrozilo, ze mi uz krv nevezmu ale vzali, tak som zvedava na zajtrajsie vysledky =-)
mna hrdlo uz dlllllho nebolelo (klop klop) :-p jeeeejda magnum, to som uz dlho nemala.... kedysi som magnumy jedla na kila, no minule leto som nemala ani jeden a prezila som... ani ine nanuky a zmrzliny uz nejem, strasne sa mi to lepi na brucho 8-(
http://www.modrykonik.cz/adminclub/ip... asi malinko dupla,že? :-N Jsem si jí všimla, protože si dala moje album do oblíbených a má tam i spoustu květnovek a i dubnovky, tak mi to přišlo divný, když jí z těch diskuzí neznám. Nevim jak v tomhle případě postupujete, jestli dáváte na výběr jeden nick, nebo rovnou mažete, nebo rovnou blokujete, tak vám to ráda přenechám :-N :-x :-N
nikko, jen jí napiš, když jsi na to přišla ;-)
já posílám tohle:
Ahoj,
tím, že používáš více nicků, hrubě porušuješ pravidla těchto stránek.
Dej mi proto prosím neprodleně vědět, který jeden nick chceš nechat, ostatní budou zrušeny.
Děkuji.
karkulka
když se ti delší dobu neozve, tak se podívej, jestli byla od té doby přihlášená. pokud ano, a přesto se neozvala, tak se blokuje ten nověji vytvořený nick bez dalšího upozornění.
můžeš jí tam i připsat, že u toho zablokovaného nicku budou smazána alba a příp. i inzeráty.
co je to dneska za den? :-D
dvě nové adeptky na adminky a zrovna takový dobrý kousky :-D
já jsem zase včera dostala jednu rozhořčenou vtipnou ip od uživatelky, která inzerovala v bazaru, že její muž nafotí svatbu zdarma, že se to potřebuje naučit :-D tak jsem jí to stopla.
a pak jsem dostala klasiku - zamkla jsem duplicitní téma a zakladatelka mi psala, že o těch tématech, na který jsem jí dala odkaz, ví, ale že tam nenašla odpověď na svojí otázku, tak musela přece založit nové téma. ale to už je fakt tak oběhaný, že už to člověka ani nepobaví :-)
a co bych vám tak ještě napsala? děsně mě pálí žáha. teď už skoro denně.
chtě nechtě musím zítra naběhnout do lékárny a koupit nějaký pastilky.
domi, videla som nazivo penazenu z tej stranky... v ned. sme viezli z PD do BA maminej sesternici dceru, kt. tu studuje a ked vytiahla penazenu hned som jej to musela osahat... som myslela, ze to je tak namalovane nahladko, no bolo to take drsnejsie, bolo citit, ze na tej kozi je daka vrstva.... som sa pytala kde to zohnala lebo ze aj mne sa to strasne paci ale je to drahe a povedala mi, ze to dostala za promocie vlani lebo fakt je to drahe :-S
domi, no za promocie som mala inu motivaciu financnu od babky ale ani ta ma nedonutila VŠ, kt. som nenavidela dostudovat :-N ja by som chcela ist na VŠ ako som uz viackrat spominala ale e-learningovo a na SK to nie je este ani v plienkach |-| moj problem je, ze malo co ma bavi komplexne... z prava by ma bavil akurat tak trest, z politologie ma toho bavilo viac, no nenavidela som ekonomiu, socilogiu a mozno este cosi.... myslim, ze by ma bavil marketing, no aj tam je ekonomia :-N
jaaj takoz,ty si sa dala na VS? som nejako asi prepocula :-N
tak to ano , ja som na tom podobne, tiez ma skoro nic nebavi, este ten marketing ma lakal, ale to je asi vsetko 8-(
Jani, ne, marketing je mala soucast ekomonie a z vlastni zkusenosti (chtela jsem se na nej zamerit) ti muzu rict, ze kdyz neznas komplexne ekonomii, nejde ten marketing delat kvalitne ;-) E-learning poskytuje nekolik VS v Brne ;-)
Nejsou nekde statistiky, kolik bylo komu smazano prispevku? Mne by zajimalo, kolik jich bylo smazano Rimmel s oznacenim Neurazej, neprovokuj =-) Prave jsem zas mazala nejake, protoze zas mela kecy "Co jsi za matku..." ]-(
tak nic, marketing pada :-D e-learning sa robi vacsinou ako nadstavba pre uz skoncenych vysokoskolakov co som tak nasla..... mna na marketingu bavi iba ten marketing, reklama, nic viac :-D a to je kapanek problem no...
domi, to som uz viackrat spominala, ze som studovala lebo ma rod. donutili... ja som ale uz na prijimacky isla s tym, ze ok, tak ich spravim nech su happy, no skolu nedokoncim... nebavilo ma to.... politlologia ako-tak, no potom prisli Bc. statnice, nespravila som "ku podivu" a rod. mi vybavili prestup na odbor etika profesijnych cinnosti - to bola strasna vtakovina, akoze primitivne to bolo, lebo nas tam bolo asi 100 a skusky vyzerali takto: prisla som v piat. okolo obeda a dostala som do ruky spravne odpovede, kt. treba zaskrtnut na pisomke.... lenze mna nebavilo tam ani chodit, tak som sa na to vyflakla totalne, prestala som tam chodit, rodicom som vravela este par mes., ze tam chodim, aj som sa akoze na statnice ucila a potom som ich akoze nespravila :-N
jani - to je aky pribeh?! =-) ty kokso, normalne cumim :-N
Ja som si tiez dala prihlasku na VS zhodou okolnosti na marketing :-D na denne ma nezobrali a ponukli mi distancnu metodu, to by bolo, ze by som bola studentka UCM v TT, ale do skoly by som chodila do BA a potom v TT by som zase skusky robila a samozrejme platila by som za kazdy semester urcitu ciastku ( uz si nepamatam kolko to presne bolo ). najprv som nad tym vazne uvazovala, ale nakoniec ma prijali sem do robotky, takze som sa na to vykaslala uplne 8-(