zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
domi, to je taky pribeh, ze moj :-D
som pôvodne chcela ist na pravo na denne, no nevzali ma, tak som to vzdala, ze idem teda robit... no moji rod. ze: neeee, narobis sa v zivote dost, budes studovat.... tak preto som dopadla tak ako som dopadla, ze prvu normalnu pracu som mala v r. 2005, cize ked som mala 22r. :-N uz som mohla mat 4r. odrobene
v pohode, len mi to pride ako z filmu :-D
ale tak co narobis, nasi boli nastastie v tomto smere v pohode, neriesili, povedali, ze je to na mna ako sa rozhodnem...
no u nas boli boje uz o strednu, ledva som si vydupala, ze na gympel nejdem a hotovo! moji rod. su v tomto komplikovani, ked som bola strvtacka na ZŠ, uvazovalo sa, ze sa otvori 1 trieda 8r. gympla.... som im to nepovedala bo som sa bala, ze ma budu nutit ist tam.... dozvedeli sa to potom na RZ a samozrejme, ze ma tam nutili ist.... naschval som nespravila prijimacky :-N z otcovej strany maju vsetci VŠ, takze este aj babka, dedko, teta a ujo sa mi do studia montovali a ja som si aj tak urobila po svojom :-N
fuuha to si mala doma riadne zle...akoze fakt v tomto dakujem bohu za svojich rodicov, vyber skoly nechali vyhradne len na mojich pleciach za co im dakujem :-)
inak, co sme v piatok riesili tu kravu co ma kvetinarstvo La Florista a tvdila, ze chodi do diskusii ako byvala nevesta... doteraz sa s nou natahujem! najskor tvrdila, ze nikde o svojej firme nepisala... potom tvrdila, ze pisaa ale len tym, s ktorymi komunikovala vo fore, takze to vlastne spam nebol a podobne blaboly.... ale dnes to vyvrcholilo tym, ze ak jej neodblokujeme pristup na stranku a neumoznime jej z domu si vytvorit novy nick, tak si ho vytvori u manzela! :-D pecka, lebo v e-maili predtym tvrdila, ze chysta svadbu a nie je vydata :-D :-D tak som to uz nevydrzala a napisala jej, ze spam poslala aj svojej exspoluziacke zo strednej skoly a ta tvrdila, ze zavádza tym, ze chysta svadbu lebo je vydata a aj ked som nemala dovod uzivatelke verit, uz jej verim, pretoze sama pise, ze sa zaregistruje u manzela :-p :-p
sorry, musela som sa vykecat
kaji, ta Arnoldova bola vzdy pizda alebo jej prepla neskor? :-N silou-mocou trva na tom, ze nie je vydata ze sa rozviedla a chysta teraz druhu svadbu a chce prispievat do fora a ze je to pre nu nedostojne takto sa handrkovat :-D tak rada by som jej dala facku, ved 4 dni vkuse sa s nou zaoberam ]-(
bre ranko :-)
jani - hentu la florista len zabit a zakopat ;-) ]-(
a ad agu - viem, ze cca pred tyzdnom mozno dlhsie pisala, ze im odpoja net a ze nevie kedy ho zase zapoja :-S ale nedavno som ju zahliadla na FB a odvtedy nist...
Mne se nejak nechce verit, ze je to fakt Kritelova http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Hlavne neustale ody na Veroniku Vandasovou i v odpovedich na gratulace mi prijdou podezrele :-N
Zrovna jsem se chtela na Agu zeptat, jestli je u nich vsecko ok, ze jsem ji uz dlouho nevidela na FB.
citala som si tie gratulacie a fakt to nejak moc ospevuje.... ale mozno bola fakt tak strasne spokojna alebo je majitelka jej kamoska :-N
idem pozriet cez admin sa agu prihlasuje, prip. niekam prispieva
no vidim jej posledne prihlasenie z 12. 04. =-) viem, ze pisala, ze nebudu mat net, no nejako dlho to trva :-N a na FB predsa len asi obcas zajde, lebo ma na farme posadene dyne... idem jej napisat
domi, ja sa zas rozculujem nad jednou trapkou fotografkou.... pred casom pindala, ze jej neprisla fak... tak som jej odpisla, ze ich zasielam max. 15 dni po nabehnuti platby a kedze je dnes 12. den, tak je to v termine a poslala som jej ju... minuly tyzden pindala, ze uz davno preslo 15 dni a kedy jej ich poslem... poslala som teda znova, ona ze fajn, ze to teda prislo... a vcera vecer pisala, ze je tam zla adresa (ok, namiesto Eisnerova 13 som dala 15) a rano mi zas pisala, ze kedy jej to poslem opravene.... sismaria, ved to nie je az taky strasny problem takato chybicka no :-.
Bre ranko
nic nove o agu? =-)
jejda jani, ja by som ju hnala kade lahsie 8-( my sme mali taky fofry den, lebo vsetci si objednavali tovar, aby ho na vikend mali, cize to bolo o drzku a dost bolo takych, ktori prisli osobne...ale dneska bude klud :-o
bre ranko.... agu som pisala na FB vcera poobede, v mene vsetkych adminiek, ze sa pytame ci je vsetko ok ked sa dlhsi neukazala a ani na FB ju nevidat, ale tak ze dufam, ze ju len prilis zamestnava Sofia ;-) no a rano okolo 8h ked som naposledy bola online, tak som nemala ziadnu novu spravu od nej....
domi, ved som aj mala sto chuti hnat ju kade lahsie.... a aby toho nebolo malo, ja som taka hlava tvrdohlava, ze cim je niekto ku mne hnusnejsi, drzejsi, tym dlhsie trva kym spravim to co ziada :-p :-N
ja len, ze dnes prislo letooooooo... sa vytesujem ako besna x-) x-) uz som nahodila kratke rifle... juchuuuuu.... zboznujem leto, najradsej by som bola, keby bolo leto od 02. 01. do 22. 12., zvysne dni by mohla byt zima a sneh :-D :-p
ze shaarka uz porodila, tak som zvedava ci splni to, co lsubila - ze po porode si zmaze vsetky albumy a da si zrusit registraciu :-D tipujme ci to urobi :-p
nie uplne ze kratase letne, len rifle do pol stehien, kratase ze kratase pridu az ked bude teplejsie ;-) ja by som si trufala uz aj na dake letne topanky, lenze momentalne ziadne nemam, tak musim mat tenisky :-N
bre ranko zelam ;-)
noo vyzera to biedne s tym pocasim, tu na zlatych pada taky letny dazd 8-( ja som si aj napriek tomu obula balerinky, tak dufam, ze ked budem odchadzat domov bude svietit slnko :-D
ad agu.... no pisala som jej na FB minuly tyzden, medzicasom bola online (požala si farmu) ale na spravu neodpisala, tak neviem co sa deje =-) ak sa neozve ani dnes, napisem Ip niekomu z jej spolocneho terminu, ci o nej maju dake info...
mam otazku :
ako ste spokojne so svojimi terajsimi bankami? resp. aku banku mate? lebo ja mam VUB a poslednu dobu ma zacina riadne srat ( bez prepacenia :-p ). naposledy mi stiahli viac na poplatkoch ako mali a to som sa jasne tety na pobocke pytala, ze ci sa nejako zdvihli mesacne poplatky a ona ma uistila, ze nic take nehrozi. Gol bol v sobotu rano, ked ma o 4-ej rano zobudila sms- ka o pohybe na ucte a ja som zistila, ze mi stiahli viac ako mali ]-( ]-(
domi, aj ja mam VUB (ale len preto, lebo som v minuse a nemam momentalne prachy na to aby som sa dostala na nulu a zrusila to.... teda mam ale keby som to spravila, nemala by som na zivobytie :-N )... VUB menila poplatky na stopro, citala som o tom pred mesiacom na SME... ze viacero bank menilo, aj VUB menila, nejak to zlucovala ci co tie baliky....
mam mBank a som velmi spokojna... a za vedenie uctu a podone vtakoviny neplatim nic, nemam objednany ziadny balik ani nic, lebo tam to ani nie je.... vybery z bankomatu mas myslim 3 alebo 4 zadara a za ostatne platis... tak my to robime tak, ze radsej vytahujeme jednorazovo viac penazi ako chodit 2x za tyzden do bankomatu :-p
http://ekonomika.sme.sk/c/5299530/ban...
VÚB od marca zvýšila cenu piatich flexiúčtov, pri dvoch balíkoch šla s cenou dole. Balík za 2,89 eura si mohol klient pôvodne vyskladať zo štyroch až z piatich produktov. Od marca stojí 3,5 eura, teda o 61 centov viac.
no viem,ze mali zvysovat poplatky, ale kedze ja mam dobre nastaveny ucet mna to zasiahnut nemalo ]-(
fakt rozmyslam nad Mbank, sme sa o tom teraz cez vikend so sesterkou bavili...len skoda, ze oni nemaju pobocky tusim ci hej? aj tie bankomaty su len niekde :-S napr. v senci nemaju ziaden ak sa nemylim...