zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
však jani víme, o čem to dai mluvila, proto mě to hodně pobavilo :-D
preklepnem si ho cez znamych :-D :-D proboha, některý ty holky vážně nevědí, která bije.
mně se líbí, když napíše kuko, pierre nebo někdo podobný do diskuse, jak se tam hned všichni ptají "a ty jsi kdo?" nebo podobný hlášky :-D
hahha to je dobre, sak len si preklepavaju mudrlantky :-D :-D
a kaji suhlas, hlavne ze vyskakuje, ze kedy pride do diskusie nejaky admin a pak sa tam objavi niekto z chalanov a presne nasleduju otazky a ty si kto? :-D
Bry vecer
tak ako vikendujete? my sme dnes grilovali, lebo mangel mal v tyzdni narodky, tak sme mali dneska mensiu party...chlapi este sedia v altanku a popijaju, tak ja zatial vegetim pri PC :-D
ahojte
domi u nas vikend, rano bola Elly s Michalom na divadielku a poobede sme boli len na prechadzke, chceli sme ist opekat, len som cakala dazd a on nikde ]-(
takze zajtra by sme rano vypadli, tak snad bude pekne
dani - my sme tiez cakali, ze bude prsat, lebo sa to tocilo tak dookola, raz pekne, potom sa zatiahlo, ale nakoniec nebolo nist z dazda :-)
a kam sa chystate opekat?
ahoj,
u nás se taky celý den honily mraky, ale riskla jsem to a vyprala dvě pračky s bílým oblečením na eliáše. vím, že mám ještě na praní času dost, ale byla jsem dneska doma sama, měla jsem špatnou náladu, tak jsem se tím aspoň trochu rozptýlila :-D
grilovat bych taky někam šla, ale všichni jsou v práci. snad bude hezky v pondělí nebo v úterý, míla má volno, tak bychom mohli něco opéct :-) už se těším, letos jsem ještě na žádným grilování nebyla.
jinak mi dneska přišla autosedačka, je moc krásná, mám z ní radost x-)
a mazala jsem zamčený a starý témata na brms :-D :-D taková moje sobotní zábava :-D
danu, na čem byli v divadýlku? myslim, jestli loutky, živý herci...
já jsem zhruba před rokem, kdy jsem začala adminovat, udělala v tématech čistku. smazala jsem všechno starší dvou let do 50 příspěvků. a teď to vždycky jednou za čas znovu promažu, aby tam byly fakt témata max. 2 roky starý + tam nechávám i ty starší, pokud mají hodně příspěvků a jsou stále aktuální (myslím obsahem).
a cca jednou za měsíc mažu ty zamčený. stejně je jich tam vždycky jak máku :-p
autosedačku máme tuto http://www.beremese.cz/album/album.ph...
chtěla jsem ji vyfotit i v reálu, ale bylo už šero a z fotek nebylo nic. ale vyfotím zítra nebo v pondělí, slibuju x-)
caute, caute.... konecne som doma a mozem pouzivat meča :-D uz sa neviem dockat kedy drahy zahodi svoje HP a kupi si MacBook Pro alebo MacBook Air, potom uz nebudem mat take stresy ako tento weekend :-D
vikendovali sme fajn, trochu sme oslavovali svokrovu 60.... ale len tak trochen, velka zurka bude az po volbach :-D boli aj svagrovci, tak som sa blaznila s Lindou - je s nou strasna sranda, hrali sme so svagrovcami do noci monopoly a taaaak... a uz sa neviem dockat kedy bude buduci vikend a budeme konecne doma.... ziadne cestovanie...huraaa
btw: ide vam svadba? mne nie, ide mi iba BRMS, kone, strechy......
a na streche je dalsi prispevok o tom, ze som niekomu napisala, ze nie je dobra matka :-D wtf? odkial to maju?
Ahoj Jani, svatba mi jde v mozille v pohode, ale vcera se to strasne pomalu nacitalo. Musim mrknout na strechu, abych vedela, co zas admini a zejmena ty provedli :-D
uz ide svadba v chrome aj mne.... ale vecer nesla, neviem preco.... divne lebo BRMS slo :-N
keby sa tema zamkla, vytvorili by si novu.... ale dnes im tam napise bob (kuko dovolenkuje) tak snad sa unormalnia.... peticiu podpisalo 40 ludi.... navstevnikov je cca 70 tis. mesacne, z tych 40 ludi je min. 10 takych, kt. nevedia co sa deje ale tak zapoja sa, aby rec nestala a zo zvysnych 30 je min. 5, kt. do Ip napisali, ze ok, tak ak je to tak, tak to zablokovanie chapu :-D Sranda by bola keby sme im to takto do tej temy napisali.... by mali boje medzi sebou :-D :-D
domi dodatocne gratulujem k vcerajsiemu vyrociu svadby x-)
my sme vcera boli predsa opekat na Zeleznej, bolo uzasne, rano o 9.00 sme vypadli a prisli sme vecer o 16.30, na zeleznej sme opekali, potom sme hrali na luke futbal a pustali sarkana-chvilu, lebo vietor bol o nicom, ptoom lanovkou na kamzik, tam sme sa zase najedli a lanovkou spat, poprechadzali a isli domov, unaveni, smradlavi od opekacky :-N , Ella zaspala o 19.30 ani nie za minutu :-D
jeeeeej, opekacka..... ja som nebola opekat ani nepamatam.... uz strasne vela rokov.... ale ked som bola mladsia, chodili sme s rodicmi a znamymi kazdy vikend opekat na luku nad Bojnice..... si pamatam ako som si struhavla razen alebo som rozpalovala koniec razna a potom nim divoko kyvala a ono to dymilo.....
dani, nebyva cez vikendy na Studni vela ludi? =-) prechadzala som okolo parkrat na bicykli a bolo tam narvate strasne
maji - t-comu dakto presekol kabel a stale tvrdia, ze je to ok, a samozrejme, ze martin to neriesi...tak sme napojeni na mirovu wifinu a ako tak nam to tu ide...ale nerobia nam ani telefony ani nist...a konecne dnes napisal aj na shop, ze nam nefunguju telefony ]-(