Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mas teraz super, ze ti tam furt nevyzvanaju. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to ano,ale na druhej strane sa desim toho, co bude , ked zacnu fungovat normalne :-x a ty ako, mas pauzu od ucenia? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
idem si konecne objednat ten sampon z MMB , ty teda nechces nist?
Odpovedať
Profilova fotka
papala som... objednavaj bezomna. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/a... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, objednavam :-D fuuuj, to je normalne cely dom modry :-o
Odpovedať
Profilova fotka
co si mala dobreho na obed? ja som mala zeleninovy salat s celozrnnym chlebikom x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale svokra vcera robila prsa so sladko kyslou omackou a ryzou. len sa to moc nepodarilo. slane. bleee
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, no ty a sol je velmo spatna kombinacia
Odpovedať
Profilova fotka
velmi, velmi zla kombinacia. hubu si chodim vyplachovat. :D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D si to viem zivo predstavit... och joj, konecne trosku kludu, uz aby sme zacali opat normalne fungovat, lebo ma asi trtne
Odpovedať
Profilova fotka
boze, robim si domacu a som z toho debil. akurat taku zakernu nam dala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a kedy to tam vlastne koncis? teraz v stredu?
Odpovedať
Profilova fotka
no koncime oficialne az vo stvrtok, ale v stredu budeme pisat a vo stvrtok by sme mali dostat certifikat ak spravime samozrejme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juhuu, takze bude z teba diplomovana uctovnicka Majka :-D Fantozziho( dufam, ze som to spravne napisala :-N) nastupkyna :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no diplomovana nie, len certifikovana :D
Odpovedať
Profilova fotka
skoro to iste :-p
Odpovedať
Jdu se podivat, co Janka a ona asi odpovida na nastvane Ip ze strechy :-D Bob zas boduje! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - zase to na streche zije? :-o
Odpovedať
uz ne, Bob to zamcel a predtim napsal luxusni prispevek :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano, prave som to docitala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cakam,ze si za chvilku zalozia dalsiu :-D su to tie hadave typy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jupiii, my sme po 3 tyzdnoch vybrali firmu na okna. neveriiiim.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to gratulujem, a kto je vitaz?
Odpovedať
Profilova fotka
incon. mame ich aj doma a sme spokojny. a jednoznacne dali najlepsiu ponuku. tak tam zajtra zbehneme doobeda. do tt ideme, tak teoreticky, ak sa podari. tak zajtra ti vyhodim v robote zatial tie nausky. vizitky este nemam vytlacene. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to mi nieco hovori :-| ale v pohode, fakt to neponahla...
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute.... ano, odpovedala som na Ip zo strechy + zo svadby.... ozvala sa mi Zitnanska, ze je nefer, ze temu o nich zamykame a ze mame blokovat tych vyryvacov, ze policajt ked nezvlada pri riadeni krizovatky par aut, neuzavrie kvoli tomu krizovatku a pod..... do faka, neviem co s tym... som jej vysvetlovala, ze v sucasnosti máme obmedezene nastroje na rusenie vyryvacov..... rozmyslam, ze temu otvorim, je na 3. strane, tak mozno si to niekto hned nevsimne.... a napisem jej aj, ze ok, je otvorena ale fakt to nie je jedina tema, kt. máme sledovat (ked uz sme pri tych policajtoch, tak policajt tiez nekontroluje 100 krizovatiek naraz:-p) a ak tam budu zvady, tak co uz, jej bordel ked to chce mat otvorene, nech to ma..... domi, ty si ides platit doborovlne nemocenske poistenie? ja by som chcela, len sa mi nechce ist do soc. poist..... skusim najst na nete dake tlacivo.... a keby som nebola truba, uz by som to mohla mat davno zuradovane, bo svokra robila v soc. poist. Isla v piatok do predcasneho dochodku.... narok na dochodok mala az buduci rok, no keby isla vtedy vychadzal by jej ovela nizsi dochodok.... mala ist teda v auguste tohto roka, keby jej minulu stredu neoznamili: meni sa organizacna struktura, nebudete veduca odboru ale referentka.... plat sa vam nezmeni, nebudete mat vsak co robit..... tak 3 mes. sediet na riti a nic nerobit to sa jej nechcelo tak im povedala, ze dovidenia.... sorry za rozpisanie :-p =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ake dobrovolne nemocenske poistenie? =-) ja som take nieco spominala? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a ad zitnanska, no skoda reci, ak to chce mat otvorene, tak jej to odomkni, ale potom bude mazat tu temu sama! :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, nespominala si, ale tak ked sa snazite o dieta..... je to prilepsenie k materskej... ze budes dostavat pol roka na MD viac penazi.... ze to nie je nezanedbatelna suma.... treba to platit 270 dni pred porodom..... temu som odomkla, uvidime co sa bude diat.... golej vie aj pochvalit:-p ...."A v neposlednom rade zamestnavate zeny - adminky, ktore maju dobre vyvinutu intuiciu analyzovat podozrive a zakernym smerom vedene diskusie.".....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?