zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
incon. mame ich aj doma a sme spokojny. a jednoznacne dali najlepsiu ponuku. tak tam zajtra zbehneme doobeda. do tt ideme, tak teoreticky, ak sa podari. tak zajtra ti vyhodim v robote zatial tie nausky. vizitky este nemam vytlacene. :-N
caute, caute.... ano, odpovedala som na Ip zo strechy + zo svadby.... ozvala sa mi Zitnanska, ze je nefer, ze temu o nich zamykame a ze mame blokovat tych vyryvacov, ze policajt ked nezvlada pri riadeni krizovatky par aut, neuzavrie kvoli tomu krizovatku a pod..... do faka, neviem co s tym... som jej vysvetlovala, ze v sucasnosti máme obmedezene nastroje na rusenie vyryvacov..... rozmyslam, ze temu otvorim, je na 3. strane, tak mozno si to niekto hned nevsimne.... a napisem jej aj, ze ok, je otvorena ale fakt to nie je jedina tema, kt. máme sledovat (ked uz sme pri tych policajtoch, tak policajt tiez nekontroluje 100 krizovatiek naraz:-p) a ak tam budu zvady, tak co uz, jej bordel ked to chce mat otvorene, nech to ma.....
domi, ty si ides platit doborovlne nemocenske poistenie? ja by som chcela, len sa mi nechce ist do soc. poist..... skusim najst na nete dake tlacivo.... a keby som nebola truba, uz by som to mohla mat davno zuradovane, bo svokra robila v soc. poist. Isla v piatok do predcasneho dochodku.... narok na dochodok mala az buduci rok, no keby isla vtedy vychadzal by jej ovela nizsi dochodok.... mala ist teda v auguste tohto roka, keby jej minulu stredu neoznamili: meni sa organizacna struktura, nebudete veduca odboru ale referentka.... plat sa vam nezmeni, nebudete mat vsak co robit..... tak 3 mes. sediet na riti a nic nerobit to sa jej nechcelo tak im povedala, ze dovidenia....
sorry za rozpisanie :-p =-) :-N
domi, nespominala si, ale tak ked sa snazite o dieta..... je to prilepsenie k materskej... ze budes dostavat pol roka na MD viac penazi.... ze to nie je nezanedbatelna suma.... treba to platit 270 dni pred porodom.....
temu som odomkla, uvidime co sa bude diat....
golej vie aj pochvalit:-p ...."A v neposlednom rade zamestnavate zeny - adminky, ktore maju dobre vyvinutu intuiciu analyzovat podozrive a zakernym smerom vedene diskusie.".....