Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ja viem, ze si sa snazila byt korektna, myslim si to iste o nej aj ja, ale tak taketo veci by sme mali pisat dako jemnejsie.... v tej Ip co si poslala rimmel len potvrdila to, co si jej to obkecala, ze ano, ze ked sa objavi v diskusiach, tak cast uzivateliek ju ma zafixovanu ako provokaterku a ze sa nemoze snazit stoj co stoj inych utvrdit vo svojom nazore, lebo to nikam nevedie.... Strucne povedane, nepchaj sa vsade a cus :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a nie, ze ma teraz budete povazovat za druhu rimmel, ze pocujem :-N vacsina ludi vo firme sme si tym presli, ze sme nieco napisali s emociami a bolo zle, vzdy ked sa take nieco stalo, tak sme to potom rozdiskutovavali a ucili sa na vlastnych chybach.... nik nie je dokonaly, kazdy máme svoje chyby a vy adminky ste dobre, ja vas mam rada :-N a to, ze nik nie je dokonaly a nik nechce nikoho poucat potvrdzuje aj to, ze ta vzbrua na streche vznikla len kvoli 1 Ip adresovanej tadei... lebo ten, kto to pisal necakal, ze to tresne do fora, ocakavalo sa, ze si to necha pre seba....
Odpovedať
Profilova fotka
jejda jani, ved ok, ja teda hovorim za seba, mna to nijako neurazilo ;-) ja si tiez hovorim, ze obcas by som mohla byt milsia a prijemnejsia...ale este som zatial nemala nijaku vaznejsiu zvadu s nejakou uzivatelkou, vacsinou vzdy sa to podarilo vydiskutovat v klude... a snazim sa aj, aby som odpovedala, na kazdu Ip, ktora mi pride, aj ked je to len odpoved na nejake moje napomenutie a pod :-)
Odpovedať
Jani, mne to nejak emocionalni neprislo, napsala jsem to srozumitelnymi slovy a urazlivy podton to taky nema. Nechtela jsem pusobit povysenecky, ale vecne :-N Tohle je jen jedna z mnoha Ip, co jsem v posledni dobe dostala. Predpokladam, ze je dostavaji i ostatni adminky momin, 2010-05-08 12:25:13, píše: ----------------------------------------------------------------------------------- ..a jeste ma jeden dotaz.. Co musi RIMMEL jeste udelat aby ste ji nejakym zpusoben odstrihli??
Odpovedať
Profilova fotka
viem, ze to nema urazlivy podton, ale tak to co sa nam zda byt ok sa inym zda byt ako urazka na cti a chcu nas zalovat :-D mne ta Ip neprisla :-N rimmel slubila, ze po mojich radach skrotne, takze ma poslednu sancu..... napisala som jej, ze ked ma nejaky nazor na daku problematiku tak ok, nech ho vyslovi a dalej sa do diskusii radsej nezapaja lebo zbytocne sa vytoci, zbytocne douraza niektore uzivatelky a zbytocne budu problemy.... =-)
Odpovedať
Ok, myslela jsem, ze to mam brat jako napomenuti. Ja si, v zachovani neutrality, s ni dokonce prestala psat a neodpovidala, abych ji nemusela od srdce napsat, co si myslim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani, tak narychlo. ten album, co si sa pytala je odzub... nejak jej to zvacsovanie brucha vo photoshope nevyslo. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
super maji, diky.... aj som tusila, ze ty pohotoshopistka urcite poradis.... ;-)
Odpovedať
Zajimalo by me, proc to nekdo dela? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
market, to by zaujimalo viacerych.... mne sa ten album hned nezdal, lebo za ak sa fotila v pirebehu 9 mes., tak zaujimave, ze nasla stale to iste miesto oproti zrkadlu... a stale mala cerstvy melir.... a potom ked som si takmer nos narazaila na monitor, tak som zistila, ze to brucho bolo trochu rozmazane.... napisala som jej este kvoli dupla nickom, som zvedava ci sa ozve
Odpovedať
Jani, jakou ma duplu? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
marki - kuk do napomenutych uzivateliek ;-)
Odpovedať
Sorrka, ja dnes spala 6 hodin v kuse, tak jsem z toho cela vedle :-D Jeste k tomu fejkovymu brichu - mne to napadlo spis kdyz jsem videla, ze vubec se v obliceji nezmenila - nepribrala, nezhubla, nezbledla, neudelal se ji pupinek... A bricho bylo prilis dokonale kulate :-D Nedavno jsem tusim v nejakych britskych novinach cetla, ze nejaka holka chtela vydirat svyho byvalyho, tak si ukladala tehotenske fotky, co si ulozila z FB profilu sve kamosky a tomu typkovi je posilala. Pak jak se te kamosce narodilo dite, kradla fotky toho ditete a posilala. A pak na to ten borec dosel, kdyz ji prisel navstivit. Ta kamaradka je z toho na dne a ta zenska tusim skoncila na psychiatrii a u soudu za vydirani.
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode, ja som ti usetrila hladanie ;-) maly v noci vystrajal? =-) ty kokos, ta baba nebola normalna, to mi pripomina ten pribeh co som vam pisala o mojom kamosovi, co ho zena tiez klamala, ze je tehu 8-(
Odpovedať
Domi, prave ze nevystrajal. Normalne spal. Asi jsem ho prekojila :-D Ale pro mne je to nezvyk v posledni dobe, obzvlast po vikendu, kdy spal v noci max. dve hodiny 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D a cez den mate aky rezim?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Krmim tak po 3-4 hodinach a on mezitim skoro vzdycky na hodinu usne, odpoledne spi dyl a vetsinou v kocarku nebo nositku venku usne. Ale pravidelny rezim zatim neni. Nekdy je po vecernim revu uz v 7, jindy az v 11.
Odpovedať
Profilova fotka
no to mate celkom fajn rezim, cize si aj trosku oddychnes :-)
Odpovedať
Domi, ani ne, pradlo se samo nevypere, nepovesi a ani se ani samo nevyzehi. Uvarit je taky treba a uklid a vetsinu nakupu zvlada Martin sam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak nie zase taky uplny oddych som mala na mysli, ale tak, ze mozes v klude riesit ine veci ;-) a sikovneho muzicka mas :-) inak dneska je tu nejako tichucko...vsetky asi pracujete :-|
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute.... co noveho? ja nic, iba milion veci rozrobenych a nedorobenych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cauko jani - ja nove nisto, jak vzdycky...ani robotky moc nemam nastastie :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, ako majka? uz ma po?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ona to ma az vecer, tusim od tej 17 30 ako obvykle...lebo este na FB vypisuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute. vypisujem, lebo to uz flakam. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz kakaj na to, ty to das a hotojo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
priklad mozno, ale pri teorii budem musiet velmi improvizovat :D
Odpovedať
Profilova fotka
aleee nevymyslaj :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ale uz ma chyta nervozita. o necelu hodinu pisem... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
dychaj z hlboka, nadych vydych a idees...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?