zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
dani, ale máme jej to za co stopnut ;-) http://www.modrykonik.sk/podmienky/#b... V inzeráte napíš presne čo predávaš a koľko kusov predávaš (keď predávaš viac ako jeden kus).
Takze by som ju blokla za umyselne porusovanie a obchadzanie pravidiel
tak andzi ma/la vytvorenu okrem spolocnoterminovej temy a spolocnomiestovu sukromnu temu.... do spolocnoterminovej jej nik nepise a v tej so spolocnym miestom uz nie su ziadni clenovia, vsetkych povyhadzovala.... kokso, ta je snad nasrata na cely svet :-D
tejto som uz 3-krat za sebou stopla tento isty inzerat kvoli web odkazu a ona si ho tam vlozi opat, len s tym, ze zmaze fotky, ktore su ok, pripadne zmaze text :-D ]-(
http://www.modrykonik.sk/bazar/hracky...
domi, takéto oné máme rovno blokovat.... lebo pri kazdom inzerate je jasne napisany dovod preco bol stopnuty, takze ked ho vlozi opat, tak umyselne porusuje pravidla
nechapem ako moze niekomu napadnut tyrat zvierata..... minuly rok boli kauzy s palenim maciek, psov, teraz kamenovanie tucniacikov... kam tento svet speje? 8-(
dani, ja na MK mrkam pol okom, 1,5 okom dokoncujem debilne faktury... nechala som si to zas na poslednu chvilu.... ale uz za chvilu bude automaticky system na vystavovanie fak., takze tesim tesim...
na koni sa rozobehli fake adidas veci.... takze ked uvidite tenisky so stitkom -ci ako sa vola ta papierova vec co byva na trickach pripevnena alebo veci adidas, kt. maju na tricku logo Adidas originals - trojlistok - a na cedulke logo Adidas s obdlznikmi, tak je to tiez fake.... proste musi byt rovnake logo vsade - bud vsade trojlistky alebo vsade obdlzniky.... ked to uvidite pls stopujte to, ze Inzerat nie je v sulade s legislativou... za vcera a dnes som ich stopla min. 100
baby neviete, kde by som zohnala pekne detske uteraciky? myslim take tie malicke, co sa na ruky pouzivaju...to je tusim rozmer 30x 30 ak sa nemylim :-| som pozerala na MMB, ale nejako som tam nic nenasla... dik za pomoc :-)
kokos, ja som taka krava... ale taka krava, ze to nema obdoby.... este som v robote.... lebo som nepoucitelna, ze veci nemam robit na poslednu chvilu... a ostatny mesiac som bola taka hnila, ze co mam googlovsky dokument kde si pisem fakt. udaje firiem aby som mohla rychlejsie vystavit fak., tak tento mesiac - teda v aprili - som si to nepisala... tak teraz sa ako taka puca preklikavam medzi zivnostenskym registrom SR a CZ, pisem si to do dokumentu + vystavujem fak.... uz mi sibe.... idem radsej domov.... ale aj tak mi este par desiatok ostalo... nakopat ma do hlavy je malo |-|
to je des tie zavistlive komentare... sme to tento tyzden riesili vo velkom firme.... ze ked ma niekto svadbu v kulturaku je zle, lebo je to trapne, ak ma nevesta ine saty ako biele, tak je to otrasne, ak je svadba, do kt. vrazili nemalo penazi, tak je to otrasne, ak su medzi nimi vekove rozdiely, tak sa vzali pre prachy.... tak ze ak to bude od registrovanych uzivatelov, tak rovno blokovat.... proste chlapi su v tomto blokovani o dost drsnejsi, my sa s uzivatelkami pipleme :-D (ked viackrat napominame a pod.)