Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani a v ktorej teme ju admini odkazali na zle temy? lebo vacsinou zatvaram temy na mk ja, tak by ma to zaujimalo
Odpovedať
Profilova fotka
dnes bol super den, po robote som bola u kadernika -gay-uzasne vie strihat, tak to mam este kratsie, odtial som bola u nasich pozriet a mam ma zdrbkala ze ci nechcem ist nahodou uz dohola 8-( , nahodou sa pochvalim ze to mam super :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, nemusis sa fotkam rozumiet. staci si porovnat len tak na pohlad vase a tejto baby. fakt ako keby to fotil uplne niekto iny... dani, kde si bola? ja chodim rada ku chlapom. v pierote v poluse mam oblubeheho kadernika. mario sa vola.
Odpovedať
i já chodím radši ke klukům. můj kadeřník sice není gay, ale jsem s ním max. spokojená. akorát jsem tam už docela dlouho nebyla. a normálně uvažuju, že se nechám taky ostříhat nakrátko... danu, dej nějakou fotku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maji ja som dostala odporucanie od kamosky a ked mi povedala ze je gay som nevahala, myslim si totiz ze oni maju lepsi cit ako baby :-N chodim na dunajsku, je sice v takom starom kadernictve co sa ide dole schodmi, robi len na objednavku, ale podla mna je uzasny
Odpovedať
Profilova fotka
ika, uz som to pisala ja som 12 rokov nosila dlhy cop a bola som tak navyknuta ze som v nom aj spavala, chore 8-( takze som najstastnejsi clovek teraz, mam pokoj, rano dam vosk a idem do roboty :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som tiez najradsej zhodila vlasy, ale mala som uz vseliake mozne dlzky aj 1mm :-D ale nie je to ono. mam strasne jemne vlasy, takze uces vyzera dobre max 5 minut a hned mi to splasne. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
majka 1 mm? :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano prosim. raz v lete ma to napadlo. vlasy som mala tak cca pod lopatky a behom par minut boli fuc. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
len skoda, ze nemam z toho obdobia fotku. jedine co som uz mala trosku dlhsie. mala som taku foto aj v pase. to aj dominika videla. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
majka to som ovela prisla, skoda, ze nemas fotku
Odpovedať
Profilova fotka
caute maji ad fotky - musim sa na to kuk blizsie :-N a potvrdzujem majka mala mega ultra kratke vlasy :-o :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nemhnevajte sa na mna, ale ja taketo foto nemusim :-x http://www.modrykonik.sk/fotoblog/jan...
Odpovedať
Profilova fotka
domi, to su pekne fotky podla mna, ale urcite len v sukromnom albume... aj nas samko ma taku cerstvu fotku. a este s tym krivim nosom. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa vobec nepacia :-S
Odpovedať
Profilova fotka
fajnovka :-p ale nie, kazdy neznesie taky pohlad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem, sak aj ked budem rodit si dam klapky na oci :-D inak operacie a take somarinky, kde je vela krvy mozem, ale porod a vsetko okolo neznesiem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nas samko, sa snad po ceste von sprchoval, lebo bol skoro cely cisty :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe, ze sprchoval :-D tak ved chcel byt hned za fesaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no len s tym nosom mu to nevyslo. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak chybicka se vloudila :-D co dneska porabas?
Odpovedať
Profilova fotka
dnes idem na postu, tlacit vizitky a upratovat asi? uvidime. a mozno pojdeme zase do banky...
Odpovedať
Profilova fotka
dani, na dunajskej u kadernika gaya bol aj moj drahy raz a podla mna ho velmi dobre ostrihal, urobil mu to tak "šmrncovne", velmi sa mi to pacilo ;-) kratke vlasy by som nechcela, to by som neprezila... lebo mam strasne jemne vlasy, nicia sa, dlho rastu kym dorastu, lamu sa... tak kym by mi zas dorastli, trvalo by to desatrocia.... vyhovuje mi, ze ziadnu extra udrzbu nepotrebujem... umyjem, rozcesem a idem... pripadne ked je teplo, dam do copu a je to.... doma si vlasy davam do stipca a hotovo.... keby som mala kratke vlasy, musela by som to fukat, natacat a aj tak by to po 5min. splaslo.... ked ma cesu kadernicky, tak pouzivaju take tie zmrazovace... a aj tie drzia len par hodin :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ja mam tiez velmi jemne vlasky,skoro nist mi nevydrzi :-S na svadbe som to mala tak zalakovane, ze dovi dopo, som si to na druhy den asi polhodku zmyvala :-D
Odpovedať
Jani, mam asi ty same vlasy jako ty :-D A nejlepsi uces jsou dlouhe vlasy ;-) Mne se navic dost vlni, takze je musim i zehlit, abych nevypadala jako divozenka. Takze zalezi, jak se na tom vyspim a podle toho s nimi nalozim - kdyz dobre, necham tak, kdyz blbe, dam do copu a kdyz je to uplna tragedie, dam to do skripce/drdolu :-D Chodim ke dvema kadernicich, podle toho, ktera ma volno. Ony o sobe vi a nezarli na sebe a nepomlouvaji se. Ta puvodni kadernice nas s tou novou obe cesala na svatbu a ta nova bude tu puvodni taky cesat na svatbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - to je aky pribeh :-D :-D ja som tiez zvykla chodit ku kadernikovi, ale teraz chodim k jeho kolegynke a neviem si ju vynachvalit x-)
Odpovedať
Jo, Domi, co se kadernic tyce, sedim na dvou zidlich. Nastesti s chlapem to neumim, tak mam jen jednoho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
este, ze tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute :-) tak dneska sa mi konecne podarilo dovolat sa Mudr.-ke, zajtra rano mam prist na odbery a pak sa uvidi, ale dozvedela som, ze moja Mudr. tam uz nie je :-o vobec netusim co sa stalo...zajtra prezistim...tak drzte palec nech sa moj cyklus konecne upravi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, to je sila toto, kolko máme toho spolocneho :-o doondeny cyklus, na striedacku chodime na vyvolavacky a nase MUDr.ky odisli =-) normalne by sa mohlo zdat, ze sme chodili k tej istej :-D ja som veeeeelmi zvedava co moj cyklus spravi.... o necele 2 tyzd. cakam, ze ci sa spusti.... podla mna nie.... a ak sa nespusti, mam si spravit test... nooo, pochybujem, ze bude pozitivny.... ale ine som chcela.... zda sa, ze dnes bude trhnuty rekord v počte nickov na 1 uzivatela.... napocitala som 21 a to este urcite nie je vsetko.... prihlasuje sa z viacerych PC, pod viacerymi nickmi naraz, este som to nepreklpela vsetko no myslim, ze 21 nie je konecne cislo ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?