Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute, dneska total nestihacky ]-( nemznasam pondelky :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) ja mam vcelku dobru naladu na to ze je pondelok :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja ku podivu ani nepocitujem, ze je pondelok.... ale to bude "asi" tym, ze som sporadicky na e-maily odpovedala aj cez vikend :-D inak, co som vam vsetkym poslala tu Ip o vymazanom prispevku na MK.sk.... opytala som sa tej baby co tam bolo a ze tolerujeme iba odkazy na konkr. vyrobky, nie odkaz na e-shop.... ale nik to nemazal, tak neviem.... sem-tam adminuju aj kolegovci ked nieco vidia oflagovane, ale vzdy mi daju vediet ked nieco vymazu... tak zahada :-o
Odpovedať
Profilova fotka
jani + dani - vy sa mate :-( ja si davam teraz chvilen pauzu :-D inak ta Ip na MK - je to dost divne, ale ja si nic nepamatam, ze by som dace take mazala...
Odpovedať
Profilova fotka
sak ja tiez nepamatam..... ten prispevok bol v piatok okolo 21h a ja som vtedy nebola na koni.. myslim :-N inak, tamarecka sa nechala pocut, ze stranka mojasvadba.sk je proti nej zaujata a velmi jej ublizila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na koni v piatok bola tusim, ale len chvilen, co som len nakukla do nasich tem, nemazala som nist 8-( to vazne? a nespominala hlavne teda mna :-o citujem : "nejaká bohatá slečinka" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
inak som to zabudla mangelovi povedat, ze aku dobru partiu si zobral za manzelku 8-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
neeee, iba pisla, ze admini ju odkazali na zle temy, kt. boli od veci a neriesili jej problem... a ze v Ip jej vela bab pekne radilo a ona si to teraz nemoze precitat... nuz, smola :-D tebe hovorila, ze si bohata slecinka? to mi uslo.... si sa nepochvalila, ze si v baliku :-p tak co sa potom okúňate a nestaviate? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, chudinecka, ale hlavne,ze menila problemy, co ju tak trapili, jak bezny clovek meni denne ponozky 8-( sak ked jej radili v Ip, nemala zbytocne kecat vo fore :-p nehovorila, ale dokonca to napisala :-D prva veta : http://www.beremese.cz/forum/show.php... no tak prepac, nebudem sa predsa chvalit, ze mame uz postavene dve vilky pod Slavinom a v podzemnej garazi mame riadne velky vozovy park :-D
Odpovedať
Domi, mozna jsi bohata tim, ze mas skutecneho manzela, ze nemas nejake velke problemy s jeho rodici, na druhou stranu jsi chuda tim, ze nezijes ve svem imaginarnim svete jako Tamarecka :-D
Odpovedať
jani, ale vždyť v nové verzi už jde vidět, kdo co mazal, nebo? mě by to samotnou zajímalo, protože se to už přece párkrát stalo, že se někomu něco smazalo, ale nikdo o tom nic nevěděl :-| jinak tady je zima, chtěla jsem mýt okna nebo dělat něco na zahradě, ale sedím doma ve svetru :-p večer jsem přemýšlela, že si zapnu topení, ale vydržela jsem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - :-D :-D kaji - my sme veru vcera zakurili, nevydrzali sme to :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ano, je to vidiet, ale treba s tym otravovat kolegu..... ten momentalne pracuje na automatickom vygenerovavani faktur, co je dolezitejsie (pre mna) ako kto vymazal prispevok, kt. aj tak bol proti pravidlam :-D :-D uvidime ci sa nejako vzburi... ak hej, tak potom budem otravovat :-D ze bohata slecinka :-D mala si napisat, ze si uz panička :-D a neriesis "sama na neplodnost" a o 4 mes. svadbu s priateom, kt. poznas dlho ale ma velke dlhy:-D ona chcela mat stoj co stoj vlastnu temu, preto vymyslala nove problemy a mala tú smolu, ze na vsetky jej problemy uz boli vytvorene temy.... kosa riadna, vcera som pobehovala v teplakoch, tricku a mikine (inokedy len kratke gate a tielko) a v robote si kurime klimou....
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/album/album.... skoro rovnake fotky, ake sme mali my...mali asi "nasho" fotografa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute. domi, akurat som ten album pozerala a normalne prvy dojem, ze sak vase fotky, len s inym obsadenim. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
asi ich tomas fotil, normalne rozmyslam, ze jej napisem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
sleduj aj ten nick :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je psycho. :-D podla mna ich tomas nefotil. tie fotky su ovela skaredsie, take rozmazanejsie a v pc doostrovane a zehlene... a ak to bol on, tak mal prave vtedy velmi zly den na fotenie...
Odpovedať
Profilova fotka
ze psycho :-D ja jej asi fakt napisem :-p :-N no ja som to len tak zbezne kuk...lebo tak na prvy pohlad cele nase foto :-o
Odpovedať
Profilova fotka
a co jej chces napisat? ci ich on fotil?
Odpovedať
Profilova fotka
hej, som zvedava
Odpovedať
Profilova fotka
napisala som jej :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no som zvedava. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez, ale uz frcim, paa
Odpovedať
Profilova fotka
pa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuha domi, ze by si mala tajnu obdivovatelku? :-o
Odpovedať
domi, tak to jsem zvědavá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak diefcata, fotil ich nas fotograf a ten nick tazko povedat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tak to je aky rozdiel, ked pozriem jeho predosle fotky a teraz? ako keby uplne niekto iny (myslim kvalitou) :-O
Odpovedať
Profilova fotka
maji - vies ja sa tym fotkam moc nerozumiem, ale je to mozne :-N ja proste nemozem prestat pozerat na to, ake su podobne teda na prvy pohlad :-.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?