zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
caute. diky za drzanie palciakov. :-) normalne dnes nezvyk, ze sa neucim. :-D
pozerala som akurat na streche to my wall co tam pribudlo. dobry napad. :-)
domi, ja mam provokaciu na fb skoro kazdy den. kamarat je od r. 2007 na turks and caicos... a to len taka fotka ako lezi na plazi a popija si pivko a tam isli s kamosmi na vylet a podobne...
hej maji, uz to tam pribudlo? :-o ani som si nevsimla :-D ale tak nie je to prvykrat co ste si vy vsimli nieco skor ako ja.... viem, ze na tom pracovali ale neoznamili mi, ze uz je to spustene :-p
juuj domi, isla by som hned na Male :-p
co pribudlo? idem kuk :-)
ok maji, sak ked stihnes tak stihnes, lebo tak ta baba mi uz viac nepisala...
jani - mi hovor, ja by som hned letela siroko - daleko do nejakej exotiky :-D
jasne, nie je problem, som ti to chcela navrhnut...akoze mali fakticky vela druhov, som najprv vahala, ze dalsie topanky :-o ale tak za tu cenu a fakt mi sedeli na tej mojej zabacej nozke :-p
ahojte :-)
uzivatelky su uz tak pardon za vyraz "vychcane" tejto babe stopujem inzeraty, uz som ju aj davnejsie upozornila do ip a dnes vlozila inzerat ze daruje cumlik za objednavku nad 10€ stopla som jej ho a ona to vyriesila takto
http://www.modrykonik.sk/bazar/dojcen...
nemam jej to preco stopnut ]-(
ty kokos, ja si s nou pisem v teme o kozmetike a pak som na nu narazila na koni a ta profilovka mi bola povedoma, tak som poprosila baby nech mi to hodia do adminu a hla je to onaaa :-D