zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@ooo telefon do neba, to mi uslo :-D ale s dietatom ano, to si pamatam - nieco predtym ako prislo na svet, ked prislo na svet a tak....
inak, zatial sa zda, ze moje milovane radio predsa len nejdu rusit..... fuuuu, ale som rada.... lebo keby ho zrusili, amen-tma by bolo so mnou
@ooo ale uplne ma dozral krajcer ked tvrdil, ze takych radii je na SK vela.... tak by ma zaujimalo, ze co su to za radia, kedze ziadne nepoznam...... to riadne zadrel teda... a argumenty typu, ze tam nehraju starsiu hudbu ako 90. roky - no a co? sak tú hraju na SRo 1 - 3 :-S
@latvia pokracovanie z errorovej temy..... akoze je to z ekologickeho polnohospodarstva, ze to nie je striekane chemicky a tak....... moja najoblubnejsia cokolada je od jedneho F vyrobcu a su na nej kusky levandule alebo ruzove lupene.... ale tak to je prilezitostna cokolada lebo keby som to mala jest kazdy tyzden, skrachovala by som :-N
ty mas aku oblubenu cokoladu? ked v O nas je napisane, ze najradsej mas cokoladu -pekna veticka, paci sa mi, ze je to tiez taka odvecovina..... som mala minuly tyzd. vycitky, ze ja tam mam take ze od veci a vsetci tam maju nieco normalne :-N
@janocka :-D :-D to mi tam napisal martin, kedze som mu povedala ze mi je jedno co tam napise ze ja neviem co a spytal sa ma ze co mam na sebe najradsej...a kedze ma nic nenapadlo tak som mu napisala ze ale najradsej mam cokoladu ;-) tak to tam hodil :-)
coko? kvalitnu ;-) ale nepohrdnem ani klasickou coko, ale musi to byt fakt coko, nie nejaka mastna margarinova sladka brecka :-p mam rada cokoladove torty, ale echt cokoladove, nie ze kakaooo :-p
http://varecha.pravda.sk/recepty/ultr...
tato je bombova,som ju zjedla sama za jeden den :-) a este robim cokoladovu na styl american pie...
@latvia tak to ako ja, tiez nemam rada tie sladke sracky co sa z nich huba lepi a hned ako to chytim do ruky sa to roztopi - na styl Zora a Milka :-N american pie som robila raz, este ked som u rod. byvala.... fuuuuu, to bola ina pecka, tam islo pol kg cokolady a pol kg masla..... zle mi bolo este tyzden :-D
jaaaaj, takze tak vznikla tvoja veticka..... som nevedela..... ja som dlho dlho nevedela napisat nic o sebe.... nerada o sebe pisem.... lebo tak co mam o sebe napisat, ze som psycho? :-D :-D
@latvia len to by uz nebol priestor na spekulacie... boli by iba spekulacie ako velmi psycho.... ale takto mozu len hadat, ci som psycho ked splietam čosi o mečiatku :-D cakam kedy pride Ip, ze tam mam asi preklep :-p
@danu :-D :-D ako to "jablíčko" ci nemam v nohe? neeeeeeee.... mečiatko alebo meča je moj notebook...... kedze je to mac, cita sa to mek, tak zdrobnenia familiarna je mečiatko..... drahy si planuje kupit MacBook Air, takze to bude erčiatko 8-) a chromove pre toto (fotky)
:-D :-D :-D kokso, to by som musela byt jasnovidec aby som na to prisla :-D ale uz mi dava zmysel aj cesky preklad :-p
uz som sa bala ze som nacisto dutaaaa
ja som myslela, ze viete, lebo tak slovo meča alebo mečiatko casto spominam :-D
@danu dani, nikdy som nebola aktivny sportovec, takze kolena mam este zachovale ;-)
a na tu nalepku som strasne hrda :-D konecne malo zmysel moje vysedavanie za PC do noci.... lebo tak okolo 2 rano vyhlasil Google Chorme na FB fan page sutaz, ze prych 2000 ludi, kt. vyplni formular, tak im pride nalepka.... a ja som medzi nimi :-p rano som citala nasrane komenty od ludi, ze su v zlom casovom pasme a pod.... no lebo ja som fakt v dobrom, kto zo slovakov bol vtedy online