Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kurnik, moje meča je chore, asi pojde k "doktorovi" do servisu ;-( pred obedom zacalo ist strasne pomaly, tak som ho restartovala (po 2 mes.) a nepomohlo.... ked sme sli na obed, nechala som ho vypnute, nepomohlo..... potrebujem zmensit par fotiek k reklame jednej, no nejde to... @domika007 @ooo domi alebo maji, mate cas teraz najblizsich par minut? ze keby som bola taka hnusna zloba a poslala vam mailom cca 40 fotiek na zmensenie, zmensili by ste mi ich pliiis? surne to potrebujem a nejde to :-| odvdacila by som sa :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka fuu jani, idem sice varit, ale tak trosku ti pomozem, teda ak mi to pojde :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi a co dobreho ides varit? ak mas daky program na zmensovanie, tak by ti to malo ist... mne to doteraz slapalo v pohode, len dnes zrazu sek a dovidenia.... mozem ti to teda poposielat? a na mail gmail alebo ten registracny?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ale MM na cestu , peceny bocik...to on moze 8-) no sak posli, skusim...na gmail prosim
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka poslala si mi to?
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 cestuje to.... ako som spominala, mam zmrznute meča, ani maily sa nedaju normalne posielat.... furt je to v sending :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ahaaa..no tak sa idem zatial najest :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 stihnes sa aj najest, aj riady poumyvat.... a mozno z toho ani nic nebude :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka asi tak nejako, uz som aj riady umyla a nic..
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 asi z toho nic nebude :-( idem domov pomaly, tak poprosim draheho, ze kym ja pojdem cvicit nech to skopci na USB, zmensi v PC a ulozi.... alebo rovno nech tu prezentaciu dokonci za mna :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jaaj , ale chcela som ti pomoct ;-) :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, ja verim :-) a ako na slak traf, drahy co ma 16GB USB ho ma doerrorovany, musi si tam obnovit subory - zrazu sa tvaril, ze je prazdny, ja mam svoj 2 GB plny a vsetko na nom potrebujem, tak teraz su este v zalohe nase prve, praveke 256 MB USB.... snad sa to tam dako popcha.... ked sa sere, tak sa sere secko :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka aaaa prave mi to prislo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka a na aku velkost to treba zmensit?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka poslane v zmensenej podobe 8-) ale len tych 8 ks, ked by prisli aj tie ostatne, tak zmensim a poslem . ak by neboli dostatocne zmensene, tak daj vediet, mozem ich este zmensit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka uz ste to vyriesili?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ooo maji nejaka cast fotiek mi prisla, ale ostatne niekde uviazli... a janka isla teraz cvicit...
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo @domika007 - maji domi, diky moc za pomoc... dominika mi poslala cast a zvysok drahy po jednom pozmensoval v irfanView.... stale sa bojim otvorit si iResizer alebo maily... bojim, ze mi to zas zmrzne.... a ked zmrzne, pojde do servisu... a ja neprezijem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka nzc ;-) sak keby daco pis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dneska tu asi nebudu jelikož pač se asi zblázním z Chár ]-( 8-( viz FCB
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde alco ja by som asi infarkt dostala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 8-( já málem taky 8-( ]-( ]-( ]-( fakt sem měla milion chutí jí plácnout přes zadek |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde tak, ale to su deti :-N snad to pojde dat nejako vycistit :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 my máme koženou sedačku tak to šlo dolů ale málem sem brečela ]-( :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde ach tak, som nevedela rozlisit ci je kozena alebo semisova :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 no my máme velkou koženou a vedle jen takovej dvojsedák semišovej :-o ještě že nešla s tou nutelou tam :-o
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde tak to je sakramenske stastie, mala je rozumna ;-) :-D
Odpovedať
@aguaverde Na me sly mdloby, kdyz jsem to videla :-N No, jdu myslim namontovat pojistky na supliky do kuchyne :-D My mame totiz sedacku latkovou, i kdyz praci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
som sa na tu sedacku pozerala tiez, ze ci je kozena alebo semisova.... ale potom som si uvedomila, ze keby bola semisova, tak by sa to lepsie vpilo :-D ked budem mat niekedy dieta, tak sedacka bude musiet byt kozena alebo aspon s pracim potahom... teraz máme semisovu a pocas 1 vikendu s Lindou sa na nej vyskytlo cervene vino a ovocny caj :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dalsi spam v kratkych spravach :-/ Tvoja dcéra bude chvíľku držať tvoju ruku, ale celý život tvoje srdce. Je "týždeň dcér", takže ak máš dcéry, ktoré miluješ z celého srdca, tak si to skopíruj na svoju nástenku kedy bude tyzden synov? :-N :-x
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?