zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
kurnik, moje meča je chore, asi pojde k "doktorovi" do servisu ;-( pred obedom zacalo ist strasne pomaly, tak som ho restartovala (po 2 mes.) a nepomohlo.... ked sme sli na obed, nechala som ho vypnute, nepomohlo.....
potrebujem zmensit par fotiek k reklame jednej, no nejde to...
@domika007@ooo domi alebo maji, mate cas teraz najblizsich par minut? ze keby som bola taka hnusna zloba a poslala vam mailom cca 40 fotiek na zmensenie, zmensili by ste mi ich pliiis? surne to potrebujem a nejde to :-| odvdacila by som sa :-p
@domika007 domi a co dobreho ides varit? ak mas daky program na zmensovanie, tak by ti to malo ist... mne to doteraz slapalo v pohode, len dnes zrazu sek a dovidenia.... mozem ti to teda poposielat? a na mail gmail alebo ten registracny?
@domika007 asi z toho nic nebude :-( idem domov pomaly, tak poprosim draheho, ze kym ja pojdem cvicit nech to skopci na USB, zmensi v PC a ulozi.... alebo rovno nech tu prezentaciu dokonci za mna :-D
@domika007 domi, ja verim :-) a ako na slak traf, drahy co ma 16GB USB ho ma doerrorovany, musi si tam obnovit subory - zrazu sa tvaril, ze je prazdny, ja mam svoj 2 GB plny a vsetko na nom potrebujem, tak teraz su este v zalohe nase prve, praveke 256 MB USB.... snad sa to tam dako popcha.... ked sa sere, tak sa sere secko :-N
@janocka poslane v zmensenej podobe 8-) ale len tych 8 ks, ked by prisli aj tie ostatne, tak zmensim a poslem . ak by neboli dostatocne zmensene, tak daj vediet, mozem ich este zmensit ;-)
@ooo@domika007 - maji domi, diky moc za pomoc... dominika mi poslala cast a zvysok drahy po jednom pozmensoval v irfanView.... stale sa bojim otvorit si iResizer alebo maily... bojim, ze mi to zas zmrzne.... a ked zmrzne, pojde do servisu... a ja neprezijem :-N
@aguaverde Na me sly mdloby, kdyz jsem to videla :-N No, jdu myslim namontovat pojistky na supliky do kuchyne :-D My mame totiz sedacku latkovou, i kdyz praci :-N
som sa na tu sedacku pozerala tiez, ze ci je kozena alebo semisova.... ale potom som si uvedomila, ze keby bola semisova, tak by sa to lepsie vpilo :-D ked budem mat niekedy dieta, tak sedacka bude musiet byt kozena alebo aspon s pracim potahom... teraz máme semisovu a pocas 1 vikendu s Lindou sa na nej vyskytlo cervene vino a ovocny caj :-N
dalsi spam v kratkych spravach :-/
Tvoja dcéra bude chvíľku držať tvoju ruku, ale celý život tvoje srdce. Je "týždeň dcér", takže ak máš dcéry, ktoré miluješ z celého srdca, tak si to skopíruj na svoju nástenku
kedy bude tyzden synov? :-N :-x