zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
vybehla pred obchod a vybrala z inej karty posledne haliere, pardon eurace :-D :-p
ja som chcela vybrat predtym, nez sme sli dovnutra, ale som zabudla a mm vravi, to vyjde, vsak v najhorsom pojdes do minusu a kurna ma to nepustilo do minusu ani 1,50 eur :-p
@nikka.vo jeeeeeej, dakujem za vysvetlenie :-D ja som to navrhla vsetkym (ex)adminkam co mam na FB + par kamoskam co viem, ze su tu.... ak sa niekto neprida, hlavu mu neodtrhnem.... ja chapem, ze nie kazdy je taky exot ako ja, co sa prida do stoviek skupin a stovkam stranok je fanusikom.... ja uz so smirovanim skusenosti mam, este zo svadby, tak preto na kona ani na strechu nic sukromne nepisem :-N
@janocka Jani, mne staci, ze tchyne chodi smirovat i to jedno jediny tema na beremku, kam jeste zavitam. Konika asi zatim neobjevila. Toho ale obcas smirovala Martinova teta :-N Taky uz nepisu soukrome, ale co je komu po tom, kam chodim :-D Beztak by to asi tak 80% FB pratel nepochopilo a tech 20% jo, protoze jsem je nasla pres tyhle stranky :-D
babky, pozerali ste na jojke noviny???? zase tam bola hovorkyna nasich uzivateliek ktore organizuju strajk. jej foto v pase ale voooooooooooooooooobec nezodpoveda jej ksichtu :-x
@janocka
Help, nemůžu nikde najít nic o nové funkci: LÍBÍ SE MI u fotky
Píše se o tom někde, nebo ne? Protože jsem rovnou chtěla navrhnout, aby se ukazovalo upozornění, když někdo dá LÍBÍ SE MI a svítilo by to nahoře stejně, jako když někdo komentuje fotku. Takhle je to takový ,,k ničemu" :-N
@mmmk stavkova tema ohladne RP sa dostala aj do jojky, konkretne uzivatelka elise, ktora je ich hovorkynou :-N som podla ksichtu v telke nevedela kto to je, tak som sa jednej strajkujucej spytala,tak som si porovnala foto s realitou a dost odlisne :-x ale je to ona, podoba sa, len je ein bischen ina :-N
zdar holky, jsem lemra líná a vůbec sem nechodim :-D
ty stránky jsem si přidala, páč mě je to celkem fuk, jestli mě někdo šmíruje, on by si mě našel i bez toho, kdyby chtěl. a navíc jsem spoustě lidem poslala odkaz na alba na koňovi.
@krista, už tu asi nejsi, ale držím palce ;-)
@danu ze? :-N ale nemam odvahu jej pisnut IP ze sa nepodoba :-p
ja som v sobotu akurat dobrala ATB, som sa 2 tyzdne snazila zahnat prechladnutie az to dopadlo takto 8-(
@ikarkulka zdarec maaaaamo ;-) ako sa mate?
@ikarkulka Jak to jde s prckem? Uz jste se szili? x-)
@latvia Hm, ja s nachlazenim taky bojuju druhy tyden, kasel k tomu a ne a ne to odejit. Uz nevim, co pit a co si vzit. Mucosolvan jaksi v mem pripade na kasel nezabira :-(
@mmmk nuz, ja som pila mucosolvan, vitamin C+Bkomplex, antihistaminika a prd mi to pomohlo :-p a ked uz slo do tuheho tak som radsej zjedla ATB a dobre som urobila, uz som ich vsetky dobrala a kasel pretrvava, aj ked je to uz o 100 pro lepsie nez pred tym.akurat v nedelu som mala meeting s jednym panom co predava tekute kolostrum a pripravky s aloe vera tak ma presviedcal jak dobre mi to urobi ....aj by som kupila kebyze to nestoji 40 ojro :-p tak rozmyslam, ci by mi pomohlo moje mlieko :-x :-D
dufam, ze toto sa nesplni :o http://veda.sme.sk/c/5578850/europu-c...@nikka.vo veru, zatial sa o tom nic nepisalo, ako to bude fungovat neviem presne ani ja.... viem len, ze sa to programovalo a niekedy vcera vecer spustilo no ako presne to funguje, netusim.... ale na SK streche sa uziv. stazovali, ze o tom nic nevedia, tak im martin napisal, ze sa to este testuje, ze to nie je uplne ready a ked to bude, napise sa o tom.....
@latvia fakt bol zas strajk v TV? aj hovorili na akej stranke sa organizuju, ci nie?
ja som bola vymenovana za admina tych stranok na FB, takze teraz tam budem postovat dake clanky aj z inych serverov, ked bude nieco zaujimave o svadbach, detoch, byvani....
@danu no veru dani, pocasie uplne na faka.... hlavna vec, ze na vikend hlasili polojasno a 15 stupnov, tak sme sa tesili, no hovno z toho... aj v sob. aj v ned. bolo max. 12 stupnov a slnko ani nevykuklo.... to je system toto :-S
@janocka jemine, chces povedat ze v BA napadne 5cm snehu???? ved to bude kalamitny stav :-D ;-)
a nebol spominany strajk, ale v prispevku ACH TIE LISTY medzi Tomanovou a tou novou z SaS sa na konci spomenulo ze mailove schranky poslancov zahatili listy od strajkujucich mamiciek....potom detailne zabery na prispevky MK a nakoniec par viet od elise nazivo (tam som rozmyslala kto to je a nakoniec ze ona) :-) co dodat, sme slavni 8-)
inac aj ja som si pridala MK na FB, len som si zmenila profilove foto, takze ma snad neidentifikuje nikto :-p
@latvia nepis jej ;-)
Ja atb neberiem, az ked som total ko ze uz nevladzem, najhorsie je, ze si ani dovolenku nemozem zobrat, kedze mi ostal 1 den dovolenky, vsetky som si "vybuchala" pri Elle, a na PN nechcem ist :-S inak by som to vylezala
@latvia ked sme uz pri tych profilovych foto.... viem, ze napr. shaarka ma fake foto, aj andzi - v skutocnosti vyzeraju inak, no su to tvrdohlave mulice 8-( andzi je navyse aj paranaoidna, donedavna na FB nemala ziadne fotky lebo ze co ak ju niekto vystopuje..... kedysi hravala farmiville no potom prestala lebo vraj sa bala, ze jej niekto vybiely bankovy ucet (ked na nieco klikla, tak si to pytalo cislo kreditky) a odinstalovala si vsetky aplikacie :-D
ja tiez ATB jem az ked je to fakt ze kriticke..... ked som bola dieta, tak pri kazdom zakaslani, teplote 37,0 a pod., tak uz babka do mna pchala penicilin a ampicilin.... babka robila v lekarni, tak ma aj doma take "mensie" zasoby :-N
@janocka ja sa tesim teda dufam ze este bude krasna jesen, my sa vzdy ohadzujeme listami s Michalom a Elly zbierame listy gastany, ale ziadne listy nevidim ]-(