Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
poslane dalsie dve CV
Odpovedať
Profilova fotka
kam si poslala? zajtra uz mas posledny den. ake su pocity?
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo do activy a do jednej firmy v Ivanke ( nejake kancelarske potreby) ... pocity? normalne, necitim sa nijak vynimocne...je to divne? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to divne. :-) ja som sa tesila, ale bolo mi aj smutno.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som rada, akoze bude smutno za robotou lebo tak s tym problem nebol, ale jedna osoba mi chybat isto nebude... jaaj sa vytesujem, mi dnes dorazila zasielka z UK mi to poslali v piatok a uz dnes som to mala doma x-)
Odpovedať
Profilova fotka
co si si objednala? ja sa chystam niekam na topanky. asi pojdem do tt kuk.
Odpovedať
Profilova fotka
ale kozmetiku, hlavne teda stetce na licenie, pudrik, lesk a tiene ;-) ja tiez potrebujem topanky a aj bundu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo inak potom som nasla babu na aero, ma fakt dobre ceny, oveeela lepsie ako ta blanchez x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 hej? posli link na tu babu, ak je na mmb
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo tu je link : http://www.mimibazar.sk/bazar.php?use...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no právě že budu háčkovat i na objednávku pokud bude zájem jsi první zájemce, juchuuu ted si vytvářím profil na www.fler.cz, ale pokud teda nějakou chceš tak se určitě domluvíme blackshaun 2010-09-30 08:52:36 píše: -------------------------------------------------------------------------------- Ahoj, víděla jsem tvoje album a čepičky máš krásné, můžu se prosím zeptat zda háčkuješ jen pro sebe či háčkuješ i na objednávku. Ráda bych koupila neteři háčkovanou čepičku..... Díky za odpověď Šárka
Odpovedať
Profilova fotka
Viz album s háčkovanými čepičkami
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aguaverde ali, diky moc - aj Sarke diky - idem ten album vymazat ;-) baby ja mam novinkuuuuu - presne po 3 mes. natahovania mam konecne zruseny ucet vo VUB x-) dnes rano mi prisiel doporuceny list, na 4 strany sa rozkecavali ako mi opravnene nauctovali poplatky (za sms o zmene zostatku.. som netusila, ze aj to si uctuju!) a potom v poslednom odseku bola veticka, ze napriek tomu sa rozhodli spravit vynimku a nebudu odomna pozadovat uhradu nepovoleneho precerpacnia 3,50 eur a ucet bude k 29. 09. zruseny.... jupiiiii.... hlavna vec, ze mi pred cca 2 tyzd. posielali upomienku na staru adresu a stare priezvisko.... dobry bordel maju :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak teraz som si vsimla vo flagu, ze ty si pisala pod sestrinym nickom.... dikydiky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka :-D no jelikož ségra je ve škole a tam maj mk.cz blokovaný takže se sem nedostala tak mi písla heslo ať to pošlu :-N ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde ts-ts-ts, ze blokovany konik v skole... to co je toto :-D FB pochopim ked blokuju ale konik... no toto :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no prej se tam koukalo moc lidí na koně tak ho blokli (teda netuším kdo se na to koukal, ségra je na stavebce a tam sou jen kluci, ona je jediná z 25lidí ve třídě holka :-N )
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde mozno ucitelky :-D lebo inak neviem co by chlapi robili na koni :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka já ti ani nevím zda mají učitelky....vím že jim loni odešla jedna na mateřskou (možná to ude ono =-) ) jinak mluví jen o učitelích chlapech =-) =-)
Odpovedať
@aguaverde Agu, dobre sis to zaridila s tim agentem provokaterem :-D Docela se te Alience divim, ze uz to hodla delat na kseft. Ja zacala cepky hackovat asi pred mesicem a nemam tolik sebevedomi, abych delala na zakazku :-D Ale uz ma jednu zelenou s oveckou Shawn a ctyri maminy uz se ptali, kde jsme ji koupili, ze chteji taky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk tož já bych se k tobě taky hlásila do pořadníku :D já háčkovat neumím a v okolí to nikdo nedělá ]-(
Odpovedať
@aguaverde Ali, ty jo, do poradniku? :-D Sice me to tesi, ale s mym casem by tu cepicku mohla mit Char nekdy do prvni tridy :-N :-D Ted hackuju asi treti. Na mmb jsi nenasla nikoho?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D @mmmk :-D tož bude fešná až v první třídě :-N na MMB sem koukala ale tam má paní třeba čekací lhůto půl roku =-)
Odpovedať
@aguaverde To jako fakt? Vzdyt je v tom takova konkurence! Hackuje kazdy a kdo tvrdi, ze ne, tak bude hackovat dneska vecer :-D Tu je ta Maxova s ovcou -
Odpovedať
Profilova fotka
v katalogu firiem je dost hackovacich uzivateliek.... napr. http://www.modrykonik.cz/katalog/firm... http://www.modrykonik.cz/katalog/firm... http://www.modrykonik.cz/katalog/firm... http://www.modrykonik.cz/katalog/firm... http://www.modrykonik.cz/katalog/firm... a na SK koni ich je ich tiez min. 5..... jedine, co ma kedy z rucnych prac bavilo bolo hackovanie.... ale to bolo davno, este na ZŠ, teraz by som to uz nevedela :-( ale som odhodlana, ze ak budem niekedy v buducnosti na MD a budem sa nudit, budem citat knihy a hackovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jeej max ma ovecku shauna na ciapke x-) inak si sikovna velmo x-)
Odpovedať
@aguaverde Jeste me napadlo, ze by ses mohla poptat Alcatka. Ona urcite nedela na kseft, jen pro svoje holky, ale obcas nektere kamosce neco ustrikuje. @janocka To nudeni asi myslis pred porodem, ze? :-D Ja bych dnes velice ocenila, kdyby si synator dokazal hrat treba 5 minut bez me asistence 8-( @domika007 Domi, ma a nevazi si toho :-D Jinak dekuju za pochvalu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk ale to naozaj? ved on vyzera byt take vdacne a poslusne dieta :-D nzc, uz len pri tych hrackach som odpadavala ;-)
Odpovedať
@domika007 Je to chlap. Mu by bylo uplne jedno, kdyby mel na sobe vojensky kabat a zmijovku na hlave :-D Ta mikina, co ma na sobe, je od me tety. Sije v tovarne, kde se vyrabi volcom, takze tahle mikinka je z volcom latky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk market, co je volcom latka? ak by bolo moje potencialne dieta po mne, tak mozno aj ked sa dieta narodi by som sa nudila :-D ja so bola dobre dieta, kam ma polozili, tam ma nasli, aj hrat som sa vedela sama..... @domika007 domi, pri akych hrackach si odpadavala? aj ja chcem vidiet pekne hracky :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?