zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk dakujem za info :-) este som o nej nepocula :-N v BA otvorili novy obchod Paul Frank - tak som tam bola predvcerom pozriet.... paraaaadne veci tam mali, super tricka, mikiny, pyzama, dokonca aj prilby na motocykel.... som sa tam vyzivala 15min. :-D
@janocka A co sis odnesla? :-D Chtela jsem Maxovi na jednu cepku uhackovat PF opicku, ale chybi mi bezova vlna :-( Konecne nezbeda usnul (vozila jsem ho tu vedle sebe v kosiku), jdu neco udelat, od rana jsem toho moc nestihla.
@mmmk market, nic som si neodniesla, iba som slintala.... som momentalne totalne out of money, takze tricko PF za 35 eur momentalne nehrozi |-| ale ked uz budu money, tak si teda odnesiem tricka, videla som tam par chutoviek :-p
@janocka Ja si akutne musim koupit nejake kalhoty a rifle. Nemam v cem chodit :-N A trika by se hodily taky.
Co s timhle?
estrellita, 2010-09-30 16:45:04, píše:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ahojky,
prosim te, aktivovala jsem si ted internet v mobilu a uz drive jsem ho mela a slo mi normalne prispvat do diskuze, ale ted mi to nejde, vzdy me to hodi na prvni stranku dane diskuze bez toho, aniz by se tam ten prispevek ukazal :-( ale do IP psat muzu. Nemohla by ses prosim zeptat, cim by to mohlo byt? Mam Samsung,
Moc dekuju :-)
@mmmk opera mini by mala fixnut ten problem :-) u kazdeho to tak funguje, tak by malo aj u nej.... je to lepsie ako vstavany browser, tak by jej to malo ficat
@mmmk tak ked chudnes, tak sa necuduj, ze nemas v com chodit :-D ja by som rifle chcela... lebo co mam najnovsie, tak su nepohodlne - strasne su velke :-( to je tak, ked si nieco kupujem v chvate, v zhone :-N
@janocka Dik, vyridim :-)
Prosim te, ale kdyz ja mam takovou blbou figuru, ze mi hned tak neco nepadne, vsecko mi odsava na horni casti zadku 8-( A M. s Maxem proste nebavi cekat, az si odzkousim pul obchodu :-N
@domika007 domi a kde sa daju tie hracky vidiet? =-)
hej hej, bola som v PF... lebo sla som do PCC na to premietanie Severna Korea ocami Lubosa Felnera - vies, Bubo.... a jeden zmrd predomnou platil asi 5 min. - nemal dost penazi, musel si kamosa zavolat - a za ten cas sa listky vypredali... tak som potom sla po stopach opice - na zemi su nalepky Juliusa - az ma to zaviedlo do obchodu... je pekny, velky, vela veci tam maju, super vyber ale tak som socka tento mesiac :-| a aby toho nebolo malo, tak rano ked ma drahy vyhadzoval v robote tak ked som otvorila dvere na aute, tak som zacitila smrad, akoby zhorenina... nieco je s pravym kotucom brzdovym.... auto musi do servisu.... predpokladana suma opravy cca 500 eur.... fak 8-(
@janocka jani, ved na maxovych fotkach ;-)
juuj to s tym autom ma mrzi, my sme tiez mali velky vydavok tento rok kvoli auto, a bola to vyssia suma ako 500€ 8-(
@domika007 domi, sak som si myslela, ze na maxovych fotkach, len jaksi nevidim :-N just som bola teraz na FB pozriet fotky market a nevidela som tam ziadne hracky hackovane..... slepa som? :-N
inak co sme sa pred casom bavili, ze corinno je Golejova.... tak nie je.... som ju videla v ostatnom case dost na MK a teraz som robila reklamu 1 firme, ze chcu vyuzivat aj bazar a ked som si vypytala nick aky v bazari chcu pouzivat, tak ze je registrovana ako corinno... tkaze Golejova to na 100% nie je... just for info
a este ad auto..... ked sa do zrata dokopy zatial za rok co sme dali za servis, tak to teda ina "sumicka" vyjde.... a to boli vsetko len servisne prehliadky ako menenie oleja, kontrola ci je auto zdrave, svetlo sa menilo bo nesvietilo, inak nic vacsie.... auto bude mat v dec. 4 r. a teraz uz ma cca 172 000 km a dost sa to uz odraza na jeho fyzickom zdravi... a vy ste co mali s autom?
@janocka jani, napr. tu ;-)
http://www.facebook.com/photo.php?pid...http://www.facebook.com/photo.php?pid...
ale nie vsetky su hackovane ;-)
to vazne? tak ok potom, ale mne sa fakt podobala na golejovu...nevadi, aspon vieme, ze co je zac...
jani, ja sa tomu moc nerozumiem, ale museli sme menit take drahsie polozky a dali sme ho aj na komplet prehliadki rovno...nam to znamy vybavoval, takze sme mali este celkom dobru cenu :-S
@domika007 jaaaaaaj domi, uz vidim hracky... ja som najskor myslela, ze dake nove fotky kde su iba hracky :-N dakujem ;-)
no jo, s autom je tazko a bez neho este tazsie :-D
som bola smutna, ze na MK.cz nikto neflaguje bazar..... stacilo dnes stopnut par stoviek inzeratov a hned sa to rozbehlo, flagy pribudaju jedna radost :-D
@krista teri, ja som ti odflagovala naspat:-D ty si iba asi 3 flagy dala.... ale co som stopla inzeraty uziv. lencape, tak ta ak za ostatnu pol hod. neflagla 50 izeratov, tak ani jeden... napisem Ip alebo sem do adminclubu nieco, potom zas pozriem bazar a min. 10 flagov tam zakazdy je :-D
@janocka děkuji za upřesnění k těm vlh. ubrouskům jsem ti ještě napsala, protože já sama nevím, jako možný to je, ale proč je prodávat dál, vždycky se nějak upotřebí, mě se s tím třeba dobře myje nábytek zapatlanej :-D :-N hlavně tam vůbec neuvádí kolik jich má... no fakt nevím co s tím :-o
@krista teri, tak ja to risknem a stopnem... uvidime :-D ja som pochopila, ze ma tie 4 ks co aj na fotke.... skusim to stopnut ako nekonkretny inzerat kedze nepsie kolko toho predava :-N
Holky co říkáte na tuhle fotku, prý je to vyfocené ořezané... no já bych neřekla že "pravidla" mají na mysli konkrétně takto vyfotit věc, uživatelka argumentuje tím že nové povlečení nebude vybalovat což chápu, ale nevím nevím, řekněte prosím:
http://www.modrykonik.cz/bazar/detske...
@janocka Jani, tebou navrhnované stránky jsem si na FB nepřidala, protože nechci aby někdo z okolí věděl kde se často nacházím a píšu. Teď jsou sice témata uzamčená, ale dřívější příspěvky si vyhledat můžou a nehodlám, aby mě tu někdo šmíroval, nesnášim to. Takže jen pro vysvětlenou, jinak bych si je ta dala hned :-D
Ahojky,
dneska už se opravdu loučím, kdyby někdo chtěl vědět jak jsem na tom, myslím si že se pode mnou přihlásí manžel na FB a hodí mi to do statusu ;-) každopádně mě překvapilo že skoro nikdo nechtěl odblokovat inzerát, tak se z toho asi picnu až přijdu :-p jestli jsem jich blokla určitě přes 50 a ozvalo se sotva 5 lidí a to ještě půlka nas... a druhá půlka to ani neopravila, takže jsem jim psala znova 8-(
No tak se tady mějte hezky, ať vás uživatelé nezlobí :-)