zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@domika007 podla mna maju najvacsiu sancu studenti - poprosia spoluziakov.... ked si pozeram profily nejakych mladistvych, tak vsetci maju okolo 300 priatelov
@domika007 priznavam - raz som zahlasovala za tvojho psika, ale medzicasom mi prisli ziadosti o hlasovanie od x dalsich ludi a mna to nebavi :-p jednoducho v takychto sutaziach nehlasujem, pretoze to je o nahanani hlasov a nie o tom, komu sa paci moja fotka a komu nie :-p
@domika007 hehe domi, kto by bol nerad :-D ja automaticky klikam na fotku ked si chcem pozriet album, no vzdy sa ma to spyta: naozaj chces zmazat avatar? :-p
@ikarkulka ani mne, musis dalej tuknut na tv noviny
@latvia ja som len pocuvala a nevidela, ale ako povedali, ze na niektoryh strankach strajkuju, tak mi napadla prave ta tema :-D
@emjee díky :-) pochopila jsem, o co tam jde.
u nás zase chtějí zrušit porodné (resp. dát ho jen na jedno dítě a jen tomu, kdo má příjem do nějakého násobku životního minima - tuším 2,4násobek, což znamená, že o porodné spousta lidí přijde). tak se kvůli tomu některé bouří a hrozně nadávají na vládu. :-|
@ikarkulka a k těm rodičovským příspěvkům, ty u nás chtějí snížit taky, ale zřejmě to nestihnou začátkem roku, alespoň teď to prozatím nevyšlo, chtěli to udělat tak, že by každému dali stejnou částku čerpat by ji mohl tak dlouho jak by chtěl, tuším nějakých 216tis. a člově by si vybral kolik chce brát a podle toho by byl doma... mě by to vyšlo dost nevýhodně, vzhledem k tomu že už mám hodně odčerpáno, musela bych si tedy hodně ponížit (takže bychom stejně nevyšli) a nebo jít do práce o dost dřív a to ještě před prázdninama, takže bych ani pro děti školky neměla. Porodný už platí ;-)
no, tak porodne v CR je teda dost nizke oproti SR, a to chcu rusit??? co uz usetria ked zoberu matkam 13 tisic??? 8-( 8-( vas system rodicaku sa mi paci :-) len je nevyhoda ze nemate jasle :-N