Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nemam zatial nic...ale nevesiam hlavu, si aspon doma oddychnem :-p
Odpovedať
@domika007 tak ti držím palce ;-) mimochodem víš co bych udělala já? Šla bych na neschopenku ať se tam ten hajzl z toho posere, u nás můžeš marodit na zaměstnavatele ještě si 3 měs. po tom co jsi dala výpověď, já bych jim to osladila ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no nemam od toho daleko, lebo ked mi bude takto zle aj zajtra, asi sa na to vykaslem, to by mala byt v robote aj kolegyna konecne ;-)
Odpovedať
@krista u nas sa neoplati ist moc na pn - prvych 10 dni plati sice zamestnavatel, ale od 11.dna plati uz socialna poistovna a vyska pn je uplne mizerna :-p
Odpovedať
@domika007 přesně tak, já bych se na to vybodla jestli je ti zle :-S @emjee u nás jsi zase první tři dny doma úplně zadarmo :-p to si nevybereš, ale nevím jak to chodí u vás na pracáku, u nás nedostáváš skoro nic a jestli Domča práci nemá tak se vyplatí marodit na zaměstnavatele než si práci najde nebo později až na ten pracák přejít ;-)
Odpovedať
@krista @domika007 neviem ani ja presne ako to bezi, ale sa mi mari, ze pocas pn nebezi vypovedna lehota, cize teoreticky bude pn a stale zamestnana :-D
Odpovedať
@krista inak mne kto ma spomina funguje v pohode aj od teba
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee no mne ucto zase vravela, ze sa kludne mozem dat na PN ;-) ale to je jedno, ja tu PNku zvazujem kvoli tomu, ze som fakt grogy, chuchmen a mam uplne zalahnute v usiach...ak sa to zlepsi tak pojdem normalne do roboty, 1,5 tyzdna zvladnem :-p
Odpovedať
@emjee tak u nás normálně dostaneš výpověď a už tam dávno nemusíš být, ale máš ty tři měsíce ochrannou lhůtu kdy můžeš pořád na toho zaměstnavatele marodit, teda aspoň myslím, nikdy jsem na PN nebyla ani můj manžel :-N ten plácá dovolenou a když měnil práci tak šel z práce do práce :-N A jsi přihlášená na modrykonik.sk? @domika007 však uvidíš jak ti bude, hlavně aby se si cítila líp, pak si odpočineš kdyžtak :-) :-D
Odpovedať
mm uz hodinu uspava matejka :-D a furt ho pocujem (matejka) vykecavat
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, pravda, ved uvidime co bude, ale jedno viem, hned ako pridem domov, sup do pyzama a do postele :-D :-p
Odpovedať
@krista ano na mksk
Odpovedať
Článok sa načítava...
@emjee i @domika007 se mi ukazuje, tak nevím jestli to třeba nebylo tím že některý holky byly na mojasvadba.sk či modrastrecha.sk / CZ netuším ale jak říkám minule jsem si tvých odpovědí všímala až hodně pozdě a ve Zmíňkách jsem neměla nic, ještě jsem si to kontrolovala :-) To dřív usne manžel ne? :-) @domika007 ano tak to má být, pěkně do postýlky, taky bych si lehla :-D :-D :-D x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ti verim, sak, ale aj ty sa toho raz dozijes, neboj ;-) :-D
Odpovedať
@domika007 myslíš jo? :-D no tak když to říkáš :-D už aby byl doma manžel, chci hodit nějakej pořádnej relax :-D i když teď dřepím u PC, ale zavrtat se do postýlky aby mě nikdo co 5min. nezvedal, to by bylo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista a nezvyknes si ist lahnut, ked aj decka spia? ci oni nikdy nespia naraz? =-) a kristinka nepojde do skolky?
Odpovedať
@domika007 Už jooo, už mi spí dohromady asi tak měsíc, chodí oba dva v poledne a spí tak hoďku-2h ale jak kdy, někdy k nim musím hodně lítat a to bývá když chci mít klid, takže to neriskuju a myslím si, že bych pak měla ještě větší problém se sebou že bych byla unavená celý den, to jsem tady kolikrát bývala mrtvá když jsem se v noci nevyspala, že jsem i přes den dětem trošku usnula :-N :-N :-N Kristýnku mi do školky nevzali když jsem doma |-| je to nefér, kamarádkám co popřeli těhotenství děti vzali a tak vesele chodí a já mám doma dvě děti a smůlu, ale v březnu až jí budou 3 roky se půjdu zeptat, jestli nemaji místo náááhodou, každopádně se budeme znova hlásit, tak v září budeme mít kdyžtak další šanci, tedy za rok :-S ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no tak podobne to mala aj sesterka, ale nakoniec mala chodi uz druhy rok do skolky a od februara beru aj maleho Lukaska x-)
Odpovedať
@domika007 tak to je super,já bych kvůli Kristýnce byla ráda kdyby ji vzali, má ráda děti, snad by se víc unavila, jen vím že by jí Luky chyběl, ale zase by si byli vzácnější :-) a hlavně asi Lukymu by chyběla Kristý, takhle si spolu hrajou a já nemám žádnou práci :-D :-D :-D :-D trošku nadneseně no :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista chapem chapem, aj na nasich to vidiet, ked sa Karolinka vrati zo skolky tak uz spolu partacia :-D ona tiez, ked mala podozrenie na tu mononukleozu bola dlhsie obdobie doma a bolo na nej vidiet, ze jej chyba skolka 8-(
Odpovedať
@janocka prosímtě jak dál řešíš kauzu slunicko48 alias rakosnicek či jak to bylo. Té uživatelce pořád peníze nevrátila i když už jí to několikrát slíbila, sem se stejně nepřihlašuje, já bych jí tu už trvale blokovala... oni spolu stejně komunikují přes e-mail.
Odpovedať
@domika007 jj děti se potřebujou někde vyblbnout mezi svými! :-) Hele už jen hodinku a doufám, že valíš domů do té postele! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, no cakam kym sa prihlasi a stale nic.... tak ju teda bloknem.... jeeeejda, pozeram, ze tu kecate o sto seststo... daky vycuc by sa nenasiel? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani cau, len sme riesili - moju vypoved, PN, decka a moje prechladnutie staci? :-D :-p
Odpovedať
@janocka vycuc :-D no Domi je nemocná a bavily jsme se o té její výpovědi, já to nevěděla :-S a pak jsem si já jako obvykle stěžovala že jsem unavená apod. :-D a taky jsem říkala že naší Kristý vyšly dobře testy, že je zdravá x-) (měla 9měs. dietu mléčnou :-p) jinak už letím a díky že jí teda blokneš, hlavně bloknout PC, mám ti to někam napsat ještě? Protože to je asi prvotřídní podvodnice taky 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, ty si chora? ani neviem =-) @krista idem ju hned bloknut lebo potom zas na to zabudnem.... tento vikend som dostala vynimocne malo Ip ale o to viac mailov.... ani neviem co noveho na strankach vo forach... flagy som si vsimla hned rano vsade a povedala som si, ze sak za chvilu sa na to pozriem ked bude cas... a zatial nebol.... same dobropisy faktur robim, cize same "chutovky" - furt cosi pocitam - pripocitavam, odpocitavam, delim, nasobim.... som zvedava kolko toho bude na faka a budem to zas prerabat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka tak uz vies, nejako ma skolila chripka, ale zatial len nadchujem a mam trosku teplotu, ale uz sa poctivo potim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 mna to obchadzalo minuly tyzden - hrdlo bolelo, hlavybol som mala, sople... ale dako som to prechodila.... a teraz to obchadza draheho... .dufam, ze ho to tiez len obide, bo nema cas lezat v posteli cele dni... alebo cely den.... a nemoze moc z domu pracovat, kedze tento tyzd. musi ist min. na 2 dni na Stredne SK kvoli biznisu.... cez PC sa tam teleportovat nemoze.... domi, hlasovala som v sob. za Edusika - co vyhrate ak vyhrate? kolkokrat sa da hlasovat?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no pekne, este , ze vas to minulo...u nas som chora ja, predtym brat a aj manzel a teraz to aj mamu chyta, snad to bude len chvilkove 8-( jeej vdaka, mozes hlasovat 1x za hodinu...a mozeme vyhrat totok : http://www.cas.sk/pesroka/clanok/ceny
Odpovedať
@janocka vidím tmavě modré triko :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?