Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@janocka to jo, ale zase je to prý to nekvalitní tělísko a nehormonální, takže nějaký procento že otěhotníš tam je :-N Jejda no to bych měla radost mít MS ještě horší než teď nebo mít ji častěji :-p člověk si asi nevybere, já ani nevím co chci, nejlépe asi sterilizovat :-N já už opravdu další děti neplánuju, leda bych se zcvokla :-N No vidíš tak stačilo koupit jiný kalhotky :-D
Odpovedať
A ještě blbej dotaz, čím se ten kalíšek čistí, to se omývá jen vodou, stačí to? Nebo nějakým intim. gelem? Mám se spodkem celkem problémy (bakterie...) no tak nevím jestli by to bylo úplně vhodný.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, tiez som mavala problemy ked som tampony mala.... odkedy mam pohar, tak po problemoch... po cykle ho vyvarim v hrnci na to urcenom, nic nepridavam do tej vody, ziadne tablety cistiace, nic.... cez den iba vylievam, ked pridem domov tak ho umyvam sprchacom.... ja neviem ale mozno teraz to tak vnimas, ze by si uz ziadne dieta nechcela ale tak ked deti vyrastu a budes mat tak pred tridsiatkou, tak ktovie, ci nebudes chciet dalsie dieta :-D ja som si to zamladi tak predstavovala, ze okolo 22r. budem mat ked porodim, potom kratko na to chcem mat druhe dieta a potom okolo tridsiatky tretie.... ale tak to bolo daaaavno ked som si to takto myslela, asi tak 10r. dozadu
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domiiiiiiii, jakz to, ze mas na koni iba o cca 400 prispevkov menej ako ja ked prispevky v admine sa nezaratavaju? :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka janiiiiiiiii, ved prispievam do nasej sukromnej temy ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 jaaaaaaj, to mi nenapadlo, ze sa Skupinka..... lebo tak si ma dobehla akosi prirychlo, tak sa mi to nezdalo... ze ci sa ti strechove prispevky na kona nerataju 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka nemyslela som len nasu sukromnu, aj tu co mam z inymi babami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ach taaaak, uz mi to je jasne... na tretikrat :-D kozmeticku skupinu si myslela.... jasneee.... tú na svadbe ste si uz zrusili?
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ja som vedela,ze to pride :-D nie nezrusili, lebo to nie je uplne kozmo tema, ale riesime aj to :-)
Odpovedať
@krista vyvaram po ms, inak oplachujem intimnym gelom pripadne len cistou vodou, mimo domov vlhcenymi obruskami intimnymi alebo len otriem toaletakom intimky - mam slipovky MaM tie su super, ku kalichu perfektne mam regular bambusove od Bundles a su fajn, ale cim dlhsia vlozka tym viac "cestuje" aj ked ma kridielka; tieto nemaju nepriepustnu vrstvu, takze skor ku koncu ms alebo namiesto slipovky
Odpovedať
@janocka jako ono je hezký malinký miminko :-N ale já vím, že už bych další dítě nezvládla, psychicky, fyzicky, prostorově (ne s mým manželem :-D i když plodnej je dost, ale on už taky nechce :-D) takže to máme ze všech stran spočítané, sterilizovat se nenechám protože nikdy nevím co mi život připraví, můžeme třeba o dítě přijít nedej bože nebo můžu přijít o manžela, budu mít jinýho ... nechci ani pomyslet, ale všechno je možný, tak už jen proto bych to nedělala.... ALE teď mám jasno že další dítě ne a kolem 30tky si chci už užívat těch rozumnějších dětí, zase na nějakou chvilku než přijde puberta :-D Tak to je super, mě ani nenapadlo že se to vyváří, no vidíš to, to jsem matka, vždyť vyvářím dudlíky, lahve :-N a jak vypadá ten hrnec na to určený? :-N to jsi si doma nějakej vytyčila co máš přímo na to jo? Nebo nějakej originál taky třeba s kytičkama? :-D
Odpovedať
@emjee jéé díky, večer se kouknu na net pořádně, jedno dítě mi teď skáče po stole :-D a druhý řve, ale už je doma manžel tak dobrý :-D večer jde na fotbal, tak bude víc času 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja letim domov konecne, tak vsetkym pekny vikend ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista hehe, tak na taky s kytickami by som pristala :-D speciane na to urceny = bola som si v bille kupit hrniec, v kt. by som to mohla vyvarat.... stacil by aj uplne maly hrncek no to zas nie je vhodne na nas sporak, tak som kupila taky dost velky, ze aj varit by sa v nom dalo :-D raz ked bol na navsteve u nas moj brat, tak ten hrniec vytiahol, neviem co v nom chcel uz robit :-N som ho ale ukecala, ze iny hrniec by bol lepsi, ze henten je taky obycajny - nemame s bratom taky vztah, ze by som mu dokazala povedat na co ten hrniec je :-N @emjee ja ani neviem aku znacku tych intimiek latkovych mam ale su dobre... nemaju tiez nepriepustnu vrstvu sa mi vidi.... a ked ich vsetky naraz operiem, tak ich tymi cvokmi pospajam a je z nich taky pekny dlhy sliz :-D ked som ich este neskladovala pospajane tak sa mi stavalo, ze som mala nejake intimky nezvestne... raz som ich skladovala spolu so zvysnimi obyc. intimkami, inokedy v sufliku so spodnou bieliznou, inokedy v skrinke pod umyvadlom v sacku a potom ked som daku potrebovala nevedela som najst kde do prdele som to schovala :-D :-N
Odpovedať
@janocka tak to mohlo být dobré fopa kdyby v tom něco ukuchtil a pak ti to v tom začal podávat :-D no co ale když v něm vyváříš, tak jsou určitě všechny bakterie zabité :-D ale je to sranda :-D To se mi vybavilo jak jsem oznamovala manželovi že jsem těhotná, dala jsem na sporák kastrol s těhotenským testem a pokličku na to (vím že po práci přijde a jde kouknout na sporák kde otevírá kastroly a zkoumá co jsem uvařila), tak přišel, vyjímečně koukal jen do lednice ( ]-( ) když už se teda k tomu kastrolu dostal, tak říká: "ježiš co to tady máš" a já říkám: "no coby :-N" on furt koukal jako blázen, pak z něj vypadlo že si myslel že tam mám namočený těhotenský testy v moči :-N :-N jako kdybych něco podobnýho někdy dělala :-D když jsi ty intimky nemohla najít tak ještě že se ti třeba nestalo že by si šla do práce a na zadku přilepenou intimku :-D
Odpovedať
@emjee to jsou ty vložky jak jsi o nich psala? Našla jsem je správně? http://www.latkovky.cz/damske-hygieni...
Odpovedať
@krista ano to su oni
Odpovedať
@janocka předělávalo se teď zase něco v systému? Neukazují se mi "Zmíňky o mně" z adminclubu, ale dřív se mi to ukazovalo, teda přijde mi že mi to ukazuje jen nějaké, třeba jsem vůbec nevěděla že mi tu Emjee psala :-N @emjee tak si je ukládám k oblíbeným a začnu šetřit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, idem trosku otravovat a spamovat :-N :-D Hlasujte prosim za nasho Eddieho, velky vdak x-) http://www.cas.sk/pesroka/profil/9922¨ http://www.cas.sk/pesroka/profil/9923 http://www.cas.sk/pesroka/profil/9924
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, neviem o tom, ze by sa "kto ma spomina" prerabalo =-) s intimkou prilepenou na zadku som teda este nesla :-D ano, bakterie su zabite, ale je to taky divny pocit no .... haha, tvoj manzel dobry, ze si v hrnci macas tehotensky test :-D jaaaaj, ti chlapi :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista, @mmmk, @aguaverde, @kalerat @domika007 @nikka.vo @ikarkulka @ooo aku farbu tricka vidite? http://www.modrykonik.sk/bazar/tricka... lebo podla mna aj inych MK.sk adminiek je jednoznacne modre..... dotycna vsak tvrdi, ze fotka mozno trochu skresluje ale modra na fotke nie je, ze je to hnede. :-N
Odpovedať
@janocka já jsem si to musela odbloknout na chvilku, protože jak je to zašedlý tak to nebylo vidět, no na 100% je tm. modré až do černa, max. fialova... hnědá nee ;-) mě dneska zrovna přišli trička NEXT z Anglie outlet 8-( objednávala jsem ve vel. S,M, 38... přišlo mi XL a ještě jedno větší a Kristý pyžamo vel. 104 jsem obj. a přišlo vel. 110 jsem zvědavá jak to ženská pořeší, já to nechci 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no mne pride fialove :-N :-D ale hnede urcite nie je :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri tak ten next to nas...re ]-(
Odpovedať
@domika007 to sakra nas... :-p doufám, že to vezme zpátky, jak si to představuje jako =-) 8-( Jak se jinak máte při pondělku holky? My jsme byli v tom ateliéru, fotky budou za měsíc :-p a oslava se povedla :-) nemůžu vložit fotky na FB, vždycky se mi to sekne, paráda :-p
Odpovedať
Jo a jedna důležitá věc, naše dcera je zdravá x-) možná jste si všimly na FB x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 zahlasovane, o hodinu zahlasujem zas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia jeeej velka vdaka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak potom napis, ze ako to dopadlo ;-) a gratulujem k vysledkom, som rada, ze je kristinka zdrava x-) a tesim sa na fotky z atelieru ;-)
Odpovedať
@domika007 taky jsem chtěla hlasovat ale mě to prudí s tím obrázkem ]-( ]-( ]-( pořád mi to píše že to mám špatně, už jsem jich opsala 5 a jsem si jistá že dobře ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?