Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, to musis vsetko pisat malym a bez medzier :-N ci ani tak ti to nejde?
Odpovedať
@domika007 no hurá tak na ten posl. odkaz se mi to povedlo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista @janocka a pripajam sa, tiez mi to neukazuje, ked ma teri spomenula u nas na Sk verzii, len na CZ a to predtym uz fungovalo, ak sa nemylim =-)
Odpovedať
@domika007 jj přesně takhle jsem to psala a prostě to nešlo!!! :-o já to zkoušela, s CAPS LOCKEM bez něj, bez mezer píšu vždycky ty jsem tam ani nedělala :-x no nechápu, hlavně že se to povedlo :-p za hodinu to jde znova? Tak se připomeň, hoď zmíňku k mýmu jménu, jinak zapomenu ;-) Za hodinu si má volat ještě manžel na jedny výsledky, ale tam už to moc dobře nevidím, uvidíme no |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak to je divne, ale tak hlavne, ze to islo....dakujeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som inak prechladnuta, mam desnu nadchu, lebo stojim na nohach...ale musim robit, lebo kolegyna ma dovo este... ale dnes idem skor domov, zalahnem a budem sa poslusne potit
Odpovedať
@domika007 no vidíš, nejsem paranoidní :-N :-x
Odpovedať
@domika007 jejda to mě mrzí, všimla jsem si ráno na FB že jsi psala postel, ale netušila jsem proč :-N já teď nastydnout nemůžu, jdu za 14 dní na tu operaci a opravdu potřebuju aby mě vzali, ale kolem se marodí o 106, tak to hezky vypoť :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no aj mna to mrzi, ale co mam robit...nejako to prezijem... tak drzim palec , nech sa ti neprihodi ziadna choroba, nech mozes ist na tu operaciu a budes mat pokoj ;-)
Odpovedať
@domika007 co nejdřív zalehni, pusť si nějakej hezkej film, udělej si čajík a snad ti bude brzo dobře :-) a děkuji za palce, snad bude vše OK, potřebuju se nějak dát dokupy, hodně se to nahromadilo za ty roky těhotenství a kojení :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jaaj keby to tak slo, sak ja som v robote ]-( a inak uz mozes opat hlasovat :-N nzc, drzte sa, ved uz jednu dobru spravu ste sa dozvedeli ;-)
Odpovedať
@domika007 no já myslela večer :-N a co manžel je doma? Že by z tebe ty bacily vyhnal? :-D no je to blbej vtip, já vím, chápu jak ti asi je :-( kdy končíš? Zrovna mi začla ječet Kristý, jdu ji ukecat ať ještě spí a vrátím se hlasovat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domika007 teď to šlo bez problémů ale nechápu proč to má 3 linky, mě fungoval právě jen ten poslední :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista pretoze, je v 3 roznych kategoriach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nie manzel nie je doma, mal prist, ale ide hned do zahranicia...takze som na to sama :-S :-p no dnes idem skor, asi okolo 16-tej...
Odpovedať
@domika007 už vím proč mi to asi nešlo ty máš ten první link s překlepem na konci: http://www.cas.sk/pesroka/profil/9922¨ ono se mi to načetlo i s tím pak mi to házelo že to nejde, že jsem špatně opsala kod, ale když jsem to smazala tak už to fungovalo :-)
Odpovedať
@janocka přijde mi fialové, hnědé rozhodně ne ;-) @krista dodatečně přeji Lukáškovi vše nej k 1. narozeninám x-)
Odpovedať
@domika007 to je stejně ještě doba co :-o tak ať ti to v práci hezky uteče rychle! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak vidis, choroba robi svoje 8-( no jo, je to doba a este musim stale robit aj za sefa, hoci je uz tu, lenze on chudak musi riesit piiip veci ]-( hajzel je to
Odpovedať
@kalerat x-) děkujeme x-) Jak vy se máte? :-)
Odpovedať
@domika007 to teda je hajzl 8-( už aby si mu utekla na tu mateřskou!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no na matersku asi nie, kedze som tu uz iba necele 2 tyzdne...
Odpovedať
@domika007 jej ty jsi dala výpověď :-o to nevím!
Odpovedať
@domika007 ale jinak stejně doufám, že na MD půjdeš co nejdřív! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nie ja nie, on mi ju dal! den pred odchodom na dovolenku, som to tu aj pisala...
Odpovedať
@domika007 tak to jsem nečetla nebo nějak přehlídla, občas prostě čtu tak rychle, do toho mi tu dítě skáče po klíně nebo něco že vypadám jako nadutec, to se omlouvám |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista v pohode, ved sa nic nestalo ;-)
Odpovedať
@domika007 je mi to fakt líto a jako důvod uvedl co jestli se můžu zeptat? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista mne ani nie, lebo uz toho mam plne zuby :-N dovod? no znizovanie nakladov
Odpovedať
@domika007 já vím, že tě to tam nebavilo, ale třeba než by přišlo mimi by si to nějak doklepala a pak udělala astala vista ty jemu, no to už je teď jedno a co budeš dělat, máš už jinou práci? Tak se to vyřešilo za tebe viď ;-) a důvodu teda super 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?