zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@domika007 jj přesně takhle jsem to psala a prostě to nešlo!!! :-o já to zkoušela, s CAPS LOCKEM bez něj, bez mezer píšu vždycky ty jsem tam ani nedělala :-x no nechápu, hlavně že se to povedlo :-p za hodinu to jde znova? Tak se připomeň, hoď zmíňku k mýmu jménu, jinak zapomenu ;-) Za hodinu si má volat ještě manžel na jedny výsledky, ale tam už to moc dobře nevidím, uvidíme no |-|
ja som inak prechladnuta, mam desnu nadchu, lebo stojim na nohach...ale musim robit, lebo kolegyna ma dovo este...
ale dnes idem skor domov, zalahnem a budem sa poslusne potit
@domika007 jejda to mě mrzí, všimla jsem si ráno na FB že jsi psala postel, ale netušila jsem proč :-N já teď nastydnout nemůžu, jdu za 14 dní na tu operaci a opravdu potřebuju aby mě vzali, ale kolem se marodí o 106, tak to hezky vypoť :-x
@krista no aj mna to mrzi, ale co mam robit...nejako to prezijem...
tak drzim palec , nech sa ti neprihodi ziadna choroba, nech mozes ist na tu operaciu a budes mat pokoj ;-)
@domika007 co nejdřív zalehni, pusť si nějakej hezkej film, udělej si čajík a snad ti bude brzo dobře :-) a děkuji za palce, snad bude vše OK, potřebuju se nějak dát dokupy, hodně se to nahromadilo za ty roky těhotenství a kojení :-N
@domika007 no já myslela večer :-N a co manžel je doma? Že by z tebe ty bacily vyhnal? :-D no je to blbej vtip, já vím, chápu jak ti asi je :-( kdy končíš?
Zrovna mi začla ječet Kristý, jdu ji ukecat ať ještě spí a vrátím se hlasovat :-)
@domika007 už vím proč mi to asi nešlo ty máš ten první link s překlepem na konci:
http://www.cas.sk/pesroka/profil/9922¨
ono se mi to načetlo i s tím pak mi to házelo že to nejde, že jsem špatně opsala kod, ale když jsem to smazala tak už to fungovalo :-)
@krista tak vidis, choroba robi svoje 8-(
no jo, je to doba a este musim stale robit aj za sefa, hoci je uz tu, lenze on chudak musi riesit piiip veci ]-( hajzel je to
@domika007 tak to jsem nečetla nebo nějak přehlídla, občas prostě čtu tak rychle, do toho mi tu dítě skáče po klíně nebo něco že vypadám jako nadutec, to se omlouvám |-|
@domika007 já vím, že tě to tam nebavilo, ale třeba než by přišlo mimi by si to nějak doklepala a pak udělala astala vista ty jemu, no to už je teď jedno a co budeš dělat, máš už jinou práci? Tak se to vyřešilo za tebe viď ;-) a důvodu teda super 8-(