zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@janocka jani,tak ja som uz objednavku v gorile zaplatila, mali skladom obe knizky a tu jednu dokonca,posledne dva kusy, tak som to rychlo objednala a zaplatila :-N
@emjee ja som to tusila.... lebo tak ako som uz pisala ked som pocas vypovednej lehoty 2 mes. trpela v podatelni tak ked sa nieco stratilo posta iba napisala, ze zasielku sa nepodarilo dohladat a koniec, zhasla fajka, ziadne info o tom, ze poslu prachy
@janocka jani tak jak jsi dopadla, byla jsi se poptat na poště? :-o
@domika007 copak jsi si objednala? x-)
@emjee no to je blbé, já právě nevěděla, ale jak říkám u nás to naštěstí takhle funguje, tak já většinou nic nepřiplácím, protože ode mně málokdy někdo koupí něco ve vyšší hodnotě ;-) tak snad Jance aspoň vyjdou nějak jinak vstříc :-(
@krista teri nebyla.... z obedu som sla hned do roboty lebo som nemala cas hodinu tam stat.... to, ze som nebola vcera online mi uzivatelky dali pocitit, takze neviem co skor od rana :-S
@krista teri, vsetky blbosti uz vyriesene, uz len maily zas.... vacsinou chcu len odstopnut inzeraty, zmazat hodnotenia, porozculovat sa a tak.... stale som nedoriesila tu trubu makelku.... zacala som nenapadne po jednom pisat tym babam, ze ci sa prihlasuju z viaceryc PC alebo co.... lebo nasla som napr., ze z PC, z kt. sa prihlasuje makelka sa prihlasovala aj jerryjanka a ona je slovenka... tak sa mi to nevidi, ze by sla na navstevu k nej :-D
@krista ano kalisek furt v pohode, neviem si uz predstavit, ze by som mala pouzivat tampony alebo nebodaj vlozky (a intimky tiez pouzivam latkove a spokojnost) - mam ho od r. 2006 ;-)
@emjee a můžeš mi říct jaký typ máš? Koukám po těchto:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...
A jelikož se v tom vůbec nevyznám tak nevím na co se zaměřit, jestli taky existujou nějaký šmejdy abych nevyhodila zbytečně peníze a velikost se asi bude odvíjet od toho že mám po porodu, že.
@emjee na ten fialový si taky brousím zuby :-N i když ono je to vlastně jedno, protože je to převážnou část schovaný a nebo to člověk vymývá špinavý :-N ale stejně je to příjemný mít nějakou barvičku, no tak díky, že jsi mi pomohla, koukala jsem ještě na jejich stránky, tak jsem pochopila i to číslování. Jen pořád nemůžu pochopit ten princip na kterým to funguje :-D no budu to muset vidět :-) ;-) ještě se pochlubím manželovi s mým objevem a nápadem jak ušetřit, třeba mi ho koupí k svátku :-D
@domika007 domi, tak to asi este bude to co Michal pred casom spominal, ze sa o tom vie ale nie je to priorita :-N
@krista teri, ja mam ladycup, fialovy, uz rok aj daky mesiac a spokojnost... aj ked prilis casto ho nevyuzivam :-D tampon si davam prvu a sem-tam este druhu noc - spim pokojnejsie, nebudim sa kazdu chvilu so stresom, ze ci nahodou nieco netecie :-N tampony mi nerobili dobre ale vlozky su podla mna grc, tak som radsej trpela s tamponmi.... teraz som si objednala nebielene tampony z branakdetem , som zvedava ci pocitim rozdiel
@janocka jé to vůbec neznám, koukám na ten název jako puk, tak se potom pochlub, já hodně uvažuju že až budu OK, tak si nechám zavést to nitroděložní tělísko, vždycky si řeknu že je to hrůza aby ze mě trčeli nějaký drátky, že to nejde a pak si zase řeknu, co jinýho chci dělat, cpát do sebe prášky nebo se děsit že budu těhotná? :-p no další děti už nechceme tak to bude nejlepší řešení a při tom se nesmí tampony, že prý by se to mohlo tím vytáhnout, vložky nesnáším, přijdu si jako ze svých dětí - na plenkách :-p
Koukala jsem ještě na ty látkové vložky jak o nich psala emjee a to se mi taky líbí (používala bych to jenom jako pojistku) počáteční investice bude velká ale brzo se to vrátí :-)
@domika007 jaaaaaj, to je nove... aha.... tak potom neviem no.... skus to spravit tak ako minule, ze ozavinacujes Michala - ceresnam . . . . a on sa na to pozrie ked bude cas.... ale kedy bude cas, to neviem, lebo robi na jednej novinke + ja som mu dala este par veci, kt. potrebujem s reklamou vyriesit..... :-N pripadne v pondelok na poludnajsej miniporade mozem spomenut, ze ti to furt robi error
@krista som si pozrela link, kt. si davala a to je tiez na ten ladycup co mam ja... ja mam fialovy v kvietkovanom obale.... mam rada fialovu farbu a pristane mi :-D :-D ale tam nik nevidi, takze neviem ci mi aj to fialove pristane :-D
ja nebielene tampony znam od rozpravania (pisania) ikarkulky, mmmk a asi aj emjee . . . s nimi casto riesim bio-eko veci... donedavna cez Ip alebo FB, teraz v Skupinke ;-) ale este som ich neskusala..... latkove intimky mam a spokojnost velka... az na to, ze mam "kridelkove" a tie kridla su velmi dlhe, ze ked si ich zapnem, tak mi pretrcaju na stehna.... ked mam rifle (co mam 95% dni v roku) tak je to v poho, no v lete ked som nosila saty, tak mi to zavadzalo, no zvykla som si na to....
a to vnutromaternicove teliesko funguje ako? to nie su hormony? neboli to? necitit to? toho by som sa bala, to strasne vyzera :-D ja som uzivala dlhe roky HAK evra - naplaste... a spokojna som bola.... ale neviem, tazko povedat ci by som do toho sla znova :-N
@janocka teď hledám opravdu dlouhodobý řešení, nic na co bych musela neustále myslet (prášky, injekce, náplasti, pesary...) no u tělíska se bojím hrozně toho zavedení a že budu mít pocit cizího tělesa, nedej bože aby to pak třeba bylo nějak cítit :-N aby mi to tam překáželo, to bych si pak moc neužila že :-p :-D a hlavně taky cena. Jsou dva druhy hormonální a nehormonální, obě ta tělíska brání už jen tím že tam jsou. Hormonální stojí asi 6tis. + - a nehormonální různě od 1tis.-3tis. zhruba ... nevím nezkoumala jsem to přesně, každopádně je to na pět let, takže se to vrátí, jen já nikdy nemám takovou hotovost hned :-N bavila jsem se o tom s gynekologem, ten říkal že to nehormonální by mi nedoporučoval že to je prostě kousek drátu že on sám by si nic takovýho nedal :-N vypadá to strašně, ještě když čtu milion vedlejších účinků ale pak si zase přečtu zkušenosti holek a hodně si to chválí, že třeba měli i slabou MS atd., já po prvním porodu měla MS slabší než před porodem a ani bolesti jsem nemívala (dřív strašný křeče) po druhým jsem se vrátila na tu samou úroveň, silná MS (teď jsem ji dostala v úterý a ještě dneska "nestíhám" 8-( o bolestech nemluvě, i když tento měsíc to bylo lepší oproti minulýmu ;-)
Každopádně jsem koukala teda i na ty vložky a je toho hodně druhů :-o křidýlkový bych určitě chtěla aby mi to různě necestovalo po kalhotkách a plnilo to účel :-N ale když říkáš že to potom překáží, já četla že jsou i různý rozměry, tak nemáš nějaký moc dlouhý? :-N
@krista to je dobra cena 1 - 3 tisic na 5r.... ja som za HAK platila cca 1500 Sk na 3 mes.... a taky daky implantat do paze by si nechcela? teda, neviem ci to este je, ale tak pred 7r. ked som nechcela lieky ale nieco ine som sa pytala na to vnutrom. teleso, implantat a naplaste a odporucila mi naplaste.... ze pri telese a implan. moze byt velmi nepravidelny a bolestivy cyklus, spinenie mimo cyklu a tak....
ano je vela druhov, mne asi nesadol druh intimky na moj druh nohaviciek =-) :-D