Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Ahojky, tak mi zase psaly holky ze slovenského koníka a neukázalo se mi to ve Zmíňkách, asi bude někde díra :-x :-N
Odpovedať
Ahojky :-) @janocka tak slunicko48 nakonec po opravdu obrovským naléhání peníze vrátila naší uživatelce, dneska mi psala, jsem za ní moc ráda a doufám, že už nikomu tady škodit nebude ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, tak som sa vdaka @latvia dokopola na postu (posielala som jej tricko MK) a opytala som sa na ten nezvestny list... a dopadlo to tak ako som cakala - bez podacieho listka mi to dohladat nevedia - lebo vraj nemaju dokaz, ze to bol moj list.... na moje argumenty, ze je tam odosielatel uvedeny, mozem im dat OP, ze som to ja, reagovali, ze sa to neda.... fak.... tak chudak moj drahy doplatil na moju blbost - musi to obehat zas, obaja sme doplatili na moju blbost - budeme lahsi o dalsich 100 eur co stoji vybavenie a chudak kamos si nemoze vybavit pas.... zabit ma a zakopat 8-(
Odpovedať
@janocka :-( no to je strašný :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no je veru :-( ale tak poucila som sa.... asi si vezmem priklad z draheho, kt. si podacie listky a bloky od benzinu nechava v penazenke do chvile kym mu to nevyhadzem ja lebo sa mu uz neda zavriet.... vzdy ma strasne rozculuje, ze naco su mu stare podacie listky a rozne pokladnicne bloky.... tak, uz viem naco
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani to ma mrzi :-(
Odpovedať
@janocka já jak jsem ti psala nechávám do chvíle než to dojde a než mi dotyčný řekne že je vše v pořádku, tak poučení pro příště, ale je to pěkně drahá sranda :-( Co ty rýpeš do mého želatinového dortu? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista len jej daj kvoli tomu dortu :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja nerypem do tvyho dortu prece :-D ja som sa slusne opytala co to je, lebo mi to prislo naozaj take prilis umele, farebne... ako kedysi ked boli modre a zelene lizatka a mala som z toho celu hubu + jazyk farebnu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ocujte inak aj vam chodia na FB take divne spravy? podla mna su to dake virusy =-) ]-(
Odpovedať
@domika007 jaké zprávy? :-N @janocka je fakt že jsem sama řekla, že to vypadá nepřirozeně, ale viz vysvětlení na FB, nešlo to jinak, to jsem zvažovala zelený, protože modrá želatina se neprodává, musela jsem barvit tu čirou, ale zelený už by se mi vůbec nelíbil :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no take divne, tusim nejaky odkaz je tam na kliknutie...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@domika007 nie, ziadna divna sprava mi na FB neprisla... co za spravy? ale vsimla som si, ze vela ludi ked komentuje fotky tak ma tam aj taku automaticku vec na styl: I found new smiles click here to use it . . . . take nieco.... nechapem ako sa mozu denne nachytat tisice ludi pridanim sa do skupiny: pozrite sa kto si prezera vas profil.... zmente si farbu FB.... stiahnite si nove smaile.... @krista teri dakujem za vysvetlenie... lebo ja fakt poznam iba ciru.... babka robieva v lete kolace ovocne, ze piskotove cesto, na tom cerstve ovocie a zaliate cirou zelatinou.... nikdy som farebnu nevidela, tak preto som sa tak divila.... a ja sama som zo zelatiny nic nikdy nerobila, tak som nevedoma
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka kuk prispevok vyssie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 odkazy na kliknutie - na to neklikaj.... a od koho to chodi - aj od kamaratov? lebo mne sa to stalo pred vyse rokom, ze som ako keby ja rozosielala take spravy.... som si potom nasla spravy od ludi, ze: to co si mi posielala? co to je?... a ja som mala vtedy akurat rozlucku so slobodnym priezviskom, takze som na FB ani nebola.... a na druhy den som bola rada, ze som rada, tak dalsi den som si zmenila heslo - v sucasnosti ma 22 znakov a take mam aj na meča.... a beda ak ho zabudnem lebo sa bude musiet potom meča preinstalovat kompletne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no sak ja neklikam, ved som pisala, ale chodi to od znamych, ja to hned zmazem, ale aj tak...oni to tiez riesia, ze co im to kto posiela a pod...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 ak ti to pride aj odomna tak mi daj hned vediet... kurna ale ake heslo si potom dam netusim.... teraz mam cisla + velke + male pismena.... nic zlozitejsie a zapamatatelnejsie nevymyslim :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok dam... ja mam tiez kombinaciu cisel a pismen...
Odpovedať
@janocka dá se říct že to je to samý co dělá tvoje babča, akorát že já jsem tam dala ještě takový tvarohový krém mezi piškot, to samé nahoru, na to ovoce a zalila, ono to chutná stejně, ta barva tomu chuť nedá :-) @domika007 tak to mi fakt nechodí naštěstí ale určitě to bude nějaký spam :-o A to jak píše @janocka, tihle lidi maji podle mě aktivovaný nějaký ty smajliky, ale vidí to jen oni a my ne, protože je nemáme, to si myslím, netuším.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista urcite spam ]-( a poctivo hlasujes? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no babka tam dava tenku vrstvu dakeho kremu - netusim co to je..... viem, ze som tento kolac chcela upiect na ZŠ na mojom "oblubenom" predmete Specificka priprava dievcat v domacnosti - a vyslo to uplne nahovno - ta zelatina dako nevysla a odvtedy som to nerobila :-D ja si myslim, ze tie smailiky nevidia ani oni.... kamoska si raz stiahla "zmen si frarbu FB" a koniec, PC musel ist na preinstalovanie
Odpovedať
bola som kuk na fb, nic take nemam, podla mna to bude suvisiet s nejakou aplikaciou alebo clenstvom v nejakej pdarenej skupine :-D ja nie som clenom takmer nicoho
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee no ja sa do pofidernych skupin nepridavam, takze nechapem :-N
Odpovedať
@domika007 jej dneska jen 1x :-N jak to pořád nemám na očích tak nevím, klidně mi posílej pořád zprávy do FB nebo IP, já potřebuju aby mi někde něco svítilo :-D @janocka :-D taky se želatinou nerada pracuju, já celkově se vším co má nějakým způsobem měnit konzistenci, ale musím zaklepat že jsem to dělala 2x a 2x se povedlo :-D @emjee to je pravda, možná tě Domi spamují z nějaký skupiny ;-)
Odpovedať
@domika007 já myslela že jsi fanouškem skoro všeho možnýho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ok, budem sa pripominat, len nechcem , aby to vyzeralo ako otravovanie :-N nooo, ale pofiderne skupiny to nie su :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista a uz som to riadne preriedila :-p
Odpovedať
@domika007 né vůbec ne, vždyť jsem ti to už psala že to tak máš dělat, opravdu co si nezapíšu to nevím :-N a když něco mám udělat potřebuju aby to na mě někde blikalo, volalo apod. :-N
Odpovedať
@domika007 hoď mi teda linky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista http://www.cas.sk/pesroka/profil/9922 http://www.cas.sk/pesroka/profil/9924 http://www.cas.sk/pesroka/profil/9923
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?