zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@domika007@ooo najednou vás tu je, když je o vás zmíňka :-D
Mě pobavilo že prý janocka - ohovaras :-D
@ooo :-( tak to já jsem na tom stejně, taky se musím učit jestli chci být někdy mobilní, ale mám strašný nervy než do toho auta sednu že se tomu raději vyhýbám :-(
@krista podobne. mne sa premietaju najhorsie scenare, ze co sa asi tak vsetko moze stat. strasne sa bojim a hanbim sa za to. :-( o mesiac dostanem sluzobne auto a neviem, neviem, ako to zvladnem.
@domika007 spí :-N a když nespí tak si hrajou zlatíčka x-) já jen občas odběhnu postavit jim domeček nebo dát najíst a zase zadřepnu :-D nepraktikuju to každý den, nechci aby si pamatovali maminku od PC, ale někdy potřebuju oddech :-N :-D
@ooo myslím si že není za co se stydět, i když já na sebe teda taky pyšná nejsem, že jsem neschopná si přijdu a taky se bojím, že můžu někomu na tý silnici ublížit, chce to ale jen překonat ten blok a fakt jezdit a jezdit a jezdit... a já se teď bojím o to víc že mám děti a musíme jezdit jen s nima a když budu zkoušet tak mám v rukou i jejich život, tak o to je to horší ;-) tak se snaž rozjezdit dokud nemáte rodinu, určitě to překonáš, držím palce! x-)
@domika007 už mě vyhání ;-( :-D já vím, že sranduješ, jen aby si někdo neříkal, to je matka, celej den na PC, co ty děti, chudáci o hladu, nahatý tu lítají :-D nééé ráno se o ně postarám a když je čas svačiny tak taky :-D nadsázka trošku musí být :-D
@ooo určitě to bude dobrý, dej vědět jak pokračuješ, když se ti to povede, nakopneš i mě k tomu abych to překonala!!! :-) ahojky! :-)
tu sa jazdi o 106? :-N ja som sa dala akurat na autoskolu :-p popravde, mam z toho mindraky, neviem ako zapojim vsetky 4 koncatiny a mozog sucasne =-) da sa to?? :-x
@latvia@domika007 vy nemáte vodičák a já ho mám od roku 2006 a stejně se vsadím že jsem horší řidička :-D :-D :-D
@latvia jde jen o zvyk :-) já řídit umím, ale ten psychický blok je moc silný :-S uvidíš že se do toho brzo dostaneš :-)
@domika007 ty ne, ale třeba někdo jo :-N u jistých lidí mám pocit, že co nenapíšu doslova tak to nepochopí, ani srandu ode mně nepochopí a mě to potom akorát štve, tak člověk aby přemýšlel hodinu než něco napíše :-p tím nemyslím zrovna sem, tady bych řekla že jsem byla celkem pochopená vždycky :-D ale jinde ne :-S
@domika007 no proto radši vždycky dodávám že dětem se fakt věnuju a když si stěžuju někdy že řvou tak hned za to píšu že je mám ráda, aby na mě někdo socku neposlal :-p
@domika007 jestli nebudeš mít nějaký velký stresy tak bych si ho udělala, bude se ti hodit, později třeba nebude tolik času (až začneš chodit do práce...).
@domika007 z čeho jsem tě rozesmála, z tý sociálky? :-D no to už se bojím dlouhou dobu sousedů aby jí fakt nezavolali a jednou si kamarád udělal srandu a dole do zvonku nám řekl, že je ze sociálky, my s manželem jsme zelený ještě dneska když si na to vzpomeneme, tak špatně se nám udělalo a zrovna jsme se chystali do bazénu takže jsme doma měli poházený hadry a že vyneseme koš, takže před dveřma dva koše, no šílený. Ještě dneska bych mu nafackovala když si vzpomenu fakt že jo :-D