Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 este nie, prva jazda bude 28. :-o ale v nedelu mi kamoska dovolila nastartovat, ti poviem ze je to dost narocne pustit spojku tak aby ti nezdochol motor :-D botsky sa mi nejak drhli na pedalke tak to neslo tak lahko jak som si myslela....a preradit vobec z neutralu na jednotku si u mna vyzadovalo zastavit, pozriet na paku, prehodit na jednotku, dat nohu na plyn a zase pomaly spustat spojku :-D tak si neviem predstavit kolko mi potrva preradenie za jazdy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no tak to ma podrz, by som asi zinfarktovala :-N dost blbej for ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 urcite sa na to daj, ja si vravim ze kazdy zvladol, tak ja nie? :-p teraz sedim na materskej tak mam na to ako tak casu a do buducnosti sa soferovanie hodi....to vies, pride vojna, treba utekat do ineho statu, no peso asi nedobehnes daleko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ale natrenujes co bojis...hehe ja som aky motivator do kelu, som zvedava kto bude motivovat mna =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia heheh, dobra pohnutka :-D
Odpovedať
@latvia :-D :-D :-D neboj se, v autoškole to bude jiný, mě to tam šlo všechno nějak líp, věděla jsem že mě kdyžtak ten instruktor jistí :-)
Odpovedať
@domika007 a Domi jak je doma? To je pohoda ne, nikdo na tebe nemektá v práci :-p :-)
Odpovedať
@krista Teri, ja bych osobne uvitala, kdyby lezl a ne stoupal :-N Prijde mi na to jeste moc mlady :-D Cvicak rikam cviceni PEKiP. Je to neco jako pohybove hry. I kdyz to tusim vymyslel Cech, v Cesku to moc nefrci. Jsou tam stejne stary deti, Max je teda ve skupine breznovych, ale to neva. Je to v mistnosti vytopene tak na 30°C a prcci tam cvic nazi. Lektorka pro ne dela ruzny rozvijeci hry, aby treba umeli na neco dosahnout z kleku nebo do takovyho toho dirovanyho nafukovaciho lehatka schova ruzne predmety a oni si je maji hledat. Proste nic nejak extra organizovanyho nebo narocnyho. Kazdy decko je tam vlastne individualne. Max mel taky nejake specialni ukoly, kdyz videla, ze se snazi postavit :-) Puvodne jsem na zadny krouzky chodit nechtela, ale na tohle je polovicka hrazena ze statniho programu. Je to docela srandovni, vypada to jako zavody nudistu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, pohoda, ale niekedy aj trosku nuda, ale zvladam to ;-)
Odpovedať
@mmmk no vidíš vy ho takhle cvičíte a pak se divíte že vám doma stoupá :-D a plazí se? Nebo on tohle přeskočil a rovnou si stoupá? Některý děti dělaji tohle naopak, náš Luky se třeba nejdřív plazil, stoupal, pak až lezl a pak až seděl nebo tak nějak, nevím teď přesně, ale mám to napsaný :-D prostě všechno naopak :-N @domika007 jasný :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no letim ja umyt riady, majte sa krasne
Odpovedať
@domika007 pa páá zase někdy jo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@krista To ne, my tam byli minuly tyden popve :-D Ja ho praveze vubec netrenuju, to on k me nelibosti dela sam :-N Pohybuje se plazem vpred a sudama vbok :-D Na ctyri si stoupne, to jo, ale pouziva to jen jako startovni pozici pro stoupacky :-p No nic, frcime k tomu doktorovi a kdyz dovoli, tak na cvicak :-)
Odpovedať
@mmmk tak když se aspoň plazí tak to zase tolik nepřeskakuje :-D :-) za chvilku i poleze uvidíš :-) a ještě předevčírem bych řekla že bude běhat dřív než náš Luky :-D ale za posl. dva dny se Luky rozchodil tak už nás nepředběhnete :-D Držím palce k Dr. a na cvíčo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista prave pozeram fotocky z prechadzok, krasna rodinka ste x-)
Odpovedať
@domika007 moc děkuju :-) x-) to je jen takovej kousíček toho co máme, jak jsem byla po tý operaci tak jsme hodně chodili ven, bylo to super mít MM doma x-) :-D škoda že musí makat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jasne, to je ine ked ste na nich dvaja a aj veselsie je hned ;-) a ako sa inak citis? vsetko ok?
Odpovedať
@domika007 myslíš po tý operaci? Až moc OK :-N dneska jsem od ní 15 dní a skoro nevím že jsem byla operovaná, hlavně jím všechno co mě napadne, snažím se teda to nepřehánět, ale stejně jsem se rozežrala a je mi super, ani známka bolavého žlučníku, to byla hrůza kdysi :-( :-p a včera jsem si četla SMSky z nemocnice co jsem psala MM to bylo taky strašný, furt jsem fňukala jak je to tam hrozný :-D no jsem ráda že je to za mnou :-D Jůůů kámoška finišuje u porodu, manžel jí tam zrovna jede, nevím zda jsem to tu psala, on má dneska narozeniny a narodí se jim dceruška x-) x-) x-)
Odpovedať
necitala som cele, len k tym stretkam @janocka sa furt chce stretavat az po 17 a kedze ja momentalne chodievam spat o 21 a vstavam o 4.10, je mi to dost neskoro :-|
Odpovedať
A o víkendech nemáte čas holky? To by se dalo ne, že by se člověk prospal ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, po operacii...tak to je fajn, ze je vsetko ok ;-) juuuj gratulujem, to je super, ze im to takto vyslo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri o vikendoch je to tak, ze kazdy ma uz vlastny program a tazko sa to sklbi dokopy :-S
Odpovedať
@domika007 no nádhera, taky otěhotněla až po roce a po 2 IVF x-) to je bomba, jsem zvědavá kdy písnou že maji prcka x-) taky jsem ráda že je vše OK, tuhle nemocnici nechci dlouho vidět =-) :-N :-p jak je to vůbec na SK s porodnicema, kam by si jednou šla rodit ty? :-) jak to máš daleko atd.? :-)
Odpovedať
@domika007 no myslela jsem si to :-( je to těžký holky s váma :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak to je bomba, drzim palec, nech to ma cim skor za sebou :-) no ja by som rodila v Bratislave, kedze v senci nie je nemocnica...a asi to bude antolska v petrzalke, to je sice od nas dost od ruky, ale tak co uz, nevyberies si
Odpovedať
@domika007 jak to máte daleko teda? A Bratislavě maji určitě dobrou porodnici :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista fuu ja neviem presne mozno tak 30 - 35 km, zhruba 45 min do tej casti ba, mozno aj menej...ako je tam aj jedna nemocnica blizsie, ale tak tam nechcem ist, je to humus najvacsi 8-(
Odpovedať
@domika007 no to se vyplatí si tu porodnici dobře vybrat a radši si zajet, já vždycky říkám že jsem nerodila tak rychle abych to nestihla třeba přes půl republiky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D :-D :-D
Odpovedať
@domika007 no moc do smíchu mi teda nebylo :-D i když teď už se tomu člověk zasmát může :-) pěkný status dneska máš :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?