zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
caute. @aguaverde agu. drzim palec, nech je rychlo v poriadku.
@domika007 v ruzinovskej nemocnici nie su dve porodnice? jedna ta hnusna a potom nejaka nova? ja ked nahodou budem rodit, tak chcem na antolskej. segra si velmi pochvalovala a suseda z limbachu tam robi porodnicku. odrodila aj nasho samka.
@mmmk@janocka jé holky tak s tou IP jsem obdržela taky jednu stížnost, sice ne jako admin, ale všimla jsem si rozhovoru dvou uživatelek. Přesně jak píše markét, ty jsi neodpověděla, mě to nedošlo, pořád mi nic nedošlo apod...
@latvia dobrej status :-D
Jak se dnes máte holky? :-)
ani ja nemam @latvia na FB
Ja som rodila v Ruzinove a teda nic moc, mala som sice nadstandard izbu ale pomoc nic moc, segra mi vybavila Antolsku ma tam znamych mala som dat na nu, ak budem druhykrat rodit pojdem urcite tam
ranko, zub zablombovany, od suzik77 ziadna ip, ani od jej fanyniek, tak som si vydychla :-p
ja nerada ludi tlacim do pridavania si ma medzi priatelov tak vyckavam ci niekto prejavi o mna zaujem :-D tak si vas pridam ked nieste proti ;-)
@domika007 diky dobre, dnes sme boli rano u logopedicky tak potvrdila ze uz ma slovnu zasobu na svoj vek a je vsetko v poriadku, len treba cvicit cistejsiu vyslovnost ale na to ze ma cez 3 roky je to super, tak som rada. A ine? no sme s nou dost malo, cca o 17.15 ju vyzdvihneme s Michalom u nasich a ideme sa domov hrat a o 19.00 sa chodi kupat, cize nic moc, ale vikendy su uzivame. Hlavne ze je zdrava to je pre mna najdolezitejsie.
@latvia já si tě taky ráda přidám, nevím jak tě mám hledat, tak mě zažádej jestli ty víš jak hledat mě :-D
@danu super že Ella byla pochválená, není třeba mít doma zázračný dítě stačí když odpovídá svému věku x-) my jsme třeba co se týče mluvení s Kristý nezapadli do tabulek :-p ona prostě do dvou let si vystačila s máma, táta, mňam a já už nevím co, právě že moc toho nebylo :-D a až po dvou letech se rozkecala, teď aby si člověk fakt dával pozor na hubu, od babičky třeba pochytila slovo které se jí moc líbí: "prdel" 8-( :-p budu mít co dělat ji to odnaučit, hlavně pokud to před ní nepřestane používat :-p
@krista u nas to iste, v 2 rokoch a 3 mesiacoch nastupila do skolky a jedina tam nerozpravala, vedela 4 slova mama tata, tam, ham, tak hned k logop. pritom mi kazdy hovoril ze ma cas, ale v skolke a u logop. sa to spustilo ale tiez dost neskoro zacala ako tak kecat ked mala 2 roky a 7 mesiacov
Ahoj, nějak nemám náladu psát
dneska sme to všechno absolvovali (bože snd to slovo mám napsané dobře, pokud ne omlouvám se ) naštěstí Chár byla statečná (víc než já, mě jí bylo tak líto až mi hrkly slzy do očí).....ráno nesměla jíst jelikož šla na odběry takže nechápala proč jí nechci dát papat a asi si myslela že už ji nemám ráda, či co pač pak ani zamnou jít nechtěla, museli sme odebrat moč takže poprvé se brouček vyčůral do nočníku (miláček muj šikovnej) a pak na odběrech jí brali krev což pro mě bylo strašný vidět ji jak ji teče krev....ani nemukla, ani nezaplakala, normálně držela až krev naberou....... jen na rtg už to bylo hrůza, plakala tak hystericky že sme ji neudrželi ani 3 |-| ....nakonec se snad foto povedlo a zítra se dovíme (snad) co s naší malou Chár máme....teď zase spí má furt horečku která nejde ničím srazit......
doufám že to nic nebude a je to jen nějaká "blbost" pač už teď nevím co a jak když si nás všichni přehazují .....lítáme od dr k dr a nikde nám nic neřeknou
@ikarkulka u nás se odběr do pytlíku taky nekonal :-N jelikož vše bylo v plíně a tam dvě kapky :-N takže zvíře muselo na nočník a poprvé se vyčůrala kočka moje x-)
@latvia@kalerat
psala sem to tu včera
Ahoj, následující dva dny tady nebudu, tak kdyby něco tak asi nebudu odpovídat....
Máme opět miláčka nemocnýho, furt blinká , a to i ve spánku a tudiž se dusí, takže ji musíme hlídat, neklesne ji horečka po 39 ani po podání léků (většinou mívá ke 40), je nějaká přešlá tak sme byli u dr a zítra jdeme na krev (sem zvědavá jak to odebírání zvládne), mám jí vzít raní moč (koupila sem si takový sáček co se přilepí do plínky a on to zachytí tak sem zvědavá) a na rtg plic to nevím jak brouk zvládne.....přehazují si nás jak horký brabor, nikdo neví co jí je proč jí to je ......a nic neřeknou v pátek další kolečko u dr
tak mě prosím dva dny omluvte
díky
Agu