zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia krev jí brali dnes ráno takže ty teprv budou zítra, výtěr jí nedělali tak nevím, já myslela že tím že mi blije že bude mít zase rotavir ale při poslechu dr nařídil rtg plic a neřekl proč 8-(
@danu děkujeme
@aguaverde to je strašný, držím moc palce hlavně aby se přišlo na to čím to je a aby se to začlo řešit, chudinka malá, je moc statečná jak vydržela to braní krve, zítra se ozvi, budu napjatě čekat ;-)
@ooo já nevím kdo seš :-D jednou jsem si chtěla přidat @mmmk a dopadlo to tak že jsem si zažádala u pani Golianovej jinou Markét o přátelství :-N
@danu to je teda něco ;-) já jsem si z toho že Kristý nemluvila nic nedělala, říkala jsem že doma s s ní povídáme hodně, že opravdu rozumí, rozumněla všem činnostem doma, takže blbá nebyla, věděla jsem že k tomu dojde, jen ti doktoři vždycky musí všechno mít podle tabulek, dneska Kristý mluví líp než některý starší děti ;-)
@ooo než jsem ti stihla napsat že jsem tě zažádala tak jsi moji žádost přijala :-) dneska mi leze net jako šnek, to je hrůza, i písmenka se mi dopisují až po tom co už dávno neťukám 8-(
@latvia taky jsem si říkala, že je blbost mít stejný fotky, chvilku jsem to tak měla, teď to mám jinak, ale stejně se obávám že mě většina pozná když bude chtít :-x
@latvia, myslela jsem si, že jsi to ty, ale radši jsem poslala ještě zprávu jance, abych si to ověřila :-D
@aguaverde, tak ať je chár co nejdřív líp, ať přijdou na to, co jí je, a ať je to opravdu jen nějaká maličkost... nejvíc se děsím toho, až budeme muset s eliášem na nějaký vyšetření, nebudeme vědět, on bude řvát, já budu řvát... ;-(
@ooo aha to maji dobře vymyšlený hajzlíci :-D no tak aspoň že ten koník nebo svadba může být :-D
@ikarkulka taky jsem se toho kdysi bála vždycky třeba týden dopředu mi bylo špatně z těch představ, ale člověk si zvykne když musí, mě třeba už teď ani tolik nevadí (nebo nevadí neni to správné slovo, ale nevzrušuje mě tolik) když mi dítě v ordinaci řve, když byla první Kristýnka tak já vždycky studenej pot po těle, pocit že se na mě každej dívá, teď jsem si nějak zvykla, protože děti potichu u Dr. nikdy nebyly :-N nejhorší to bylo když museli děti na sondáže, pak to braní krve ještě když já to nemůžu ani vidět a představa že by Kristý musela na biopsii aby ji tenkrát potvrdili/vyvrátili tu celiakii. U těch dětí je to stejně všechno strašný, člověk by do sebe nechal třeba řezat jen aby oni byli v pořádku a nemuselo to podstupovat.
@krista@mmmk fuha, s tymi Ip je to divne, zatial sa to ku mne nedostalo, neviem o tom nic..... pripadne to skuste fwdnut Viktorovi nech sa na to pozrie..... lebo ja neviem kedy sa to stalo, ani komu sa to stalo, ani nic :-/
@domika007@ooo myslim aj ja, ze v Ruzinove su 2 porodnice.... aj 2 polikliniky su tam.... ja ak by som rodila v BA, tak jedine ak by sa otvoril Koch.... rekonstruuje sa to uz par rokov, uz by to malo byt aj hotove podla povodnych planov, no este asi nie je.... ked si platim vsetkych MUDr.ov surkomnych, tak ist rodit do statnej nemocnice.... co jaaa viem... nepacia sa mi.... Ale tak to je daleko, budem riesit ked to bude aktualne....
@janocka cau jani. ja som sa u kocha narodila. :-) ani neviem, ci mimobratislavske mamicky chodili niekam inam rodit.
a pred par rokmi kamoska. tyzden tam bola a platila nejak vyse 50tis za tyzden, ak si spravne pamatam, ale mala v tom zaplatene vsetko mozne. sama bola na izbe, mala na vyber neviem kolko druhou dennej tlace a taketo blbiny...
tak sa mi dobre zda s tym ruzinovom, ze su 2 porodnice.
@aguaverde Ali, snad to dobre dopadne a nebude to vazny. Je to holcicka sikovna, ze je tak statecna. Prejem brzke uzdraveni x-)
@janocka Jani, ja si tech Ip vsimla jen tak nahodile v diskuzi.
@latvia A ktera ty ses? :-D Me si taky nikdo z konika nepridava, protoze tam mam jinou fotku jak tady :-D
@krista teri, ked si ziadala inu market o priatelstvo ked si ju nasla v mojom profile, tak to mohla byt jedine kalerat, bo ja ine Markety nepoznam :-) a teraz by si uz nepochodila, mam nastavene aby sa nezobrazovali nikomu moji priatelia, iba ja to vidim :-p
@krista, ono nejde ani tak o to, když brečí. eliáš taky brečí pokaždý a z toho si nic nedělám, nevadí mi to ani v tom směru, jestli to někdo slyší a myslí si buhví co. a nevadí mi to ani v tom smyslu, že by mu ubližovali, že by mi to rvalo srdce. samozřejmě nemám ráda, když brečí, ale tohle je vždy jen pár vteřin, než ho třeba změří/prohmatají...
myslela jsem to tak, kdyby dítěti něco bylo a brečelo bolestí a pak taky strachy z vyšetření, a já to s ním musela absolvovat a ještě ho třeba násilím držet, aby se necukalo... nebo si pamatuju, jak byl brácha malej, píchali mu ucho, já s mámou jsme čekaly na chodbě a přes dveře do ordinace bylo slyšet toho malýho chlapečka, jak pláče bolestí a volá mámu...
tak toho se bojim.
@krista teri, na kameni stala? teda, to neviem... lebo co mam v priateloch kalerat, tak ju si s inou profilovou foto ako ma teraz nepamatam, no a potom je tam este druha market - mmmk.... ine markety nemam, nepoznam, to nie je nejake slovenske meno.... a CZ ludi tam mam iba vas adminky a par bratovych spoluziakov/spoluziacok, nik nie je marketa... tak mi to je zahada no
@janocka říkám že to teda byla jiná adminka, hledala jsem ji v přátelích adminů tím jsem si jistá ;-) nedávno jsem stahovala tu svou žádost o přátelství, protože si mě pochopitelně nepřidala, když mě nezná :-x
@krista Teri, ved kalerat ta ma v priateloch.... aka to bola marketa, nespominas si? mna to fakt zaujima.... lebo tak aka ina adminka je Marketa okrem mmmk a kalerat? ja o ziadnej neviem =-)