Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@latvia tak to je brutál, taky bych ji blokovala natvrdo, to jsou lidi ale svině, pak když to někdo doopravdy potřebuje tak mu člověk nevěří kvůli takovým ]-( @ikarkulka no jo :-N ale nepřidala si mě :-D
Odpovedať
@krista ona na fb asi moc nechodí. už jenom to, že se někdy v květnu vdávala a má jiný příjmení, ale na fb si ho nezměnila. tak proto si tě asi nepřidala :-D
Odpovedať
@ikarkulka já už jsem každopádně tu žádost stáhla, tak nevím jestli se jí to někde zobrazí až se přihlásí :-D každopádně prostě omyl :-N :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia hentakym by som nikdy nic nedarovala lebo ked boli taketo co zobronili, tak nikdy nie opravnene, vzdy boli na nich staznosti, ze podviedli..... takze ja som tiez za blokaciu, bloknem jej aj PC
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ja nechapem, zobre o veci a potom na nich zaraba, do riti, ked jej bolo nieco darovane tak nech to dalej daruje a nie inkasovat za to eura a dalej prosit o veci ]-( a mala uz asi 5 nickov, nech sa nehneva, ale co je vela to je vela. mna hlavne prekvapilo, ze ked som jej poslala veci, tak ziadna ip v style aspon ze dakujem. na to jak zufalo prosikala mi to prislo divne. nie zeby som cakala vdaku, ale clovek dakuje ked nema a dostane zadarmo.tato nic. 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ja ked vidim v bazari ze prosi niekto o veci hned stopujem na stranke to ani nenechavam :-S je to svinstvo
Odpovedať
Profilova fotka
@danu hlavne ze na internet peniaze maju 8-(
Odpovedať
@latvia to je fakt strašný tohle :-| já bych byla taky neskutečně vytočená... 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak sme doma.... Chár má na levé plíci bronchitidu s náběhem na zápal plic , na pravé naštěstí nic x-) x-) x-) srdíčko bez nálezu....má atb tak uvidíme....crp měla nízké takže už žádné další testy dělat nebudou :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde tak super, ze uz viete co je je ;-) tak dufam, ze atb zaberu a bude zas uplne fit x-) co je CRP? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
crp je test z krve kde se zjišťuje jak moc je tělo zasaženo zánětem (bakterií) ;-) naštěstí to má jen v levé plíci tak je CRP nízké :-) ale nikdo nám neřekl proč zvrací =-)
Odpovedať
@aguaverde ty jo, tak držím palce, ATB určitě zaberou a snad i to blinkání ustoupí, třeba je to k tomu nebo ne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aguaverde super sprava, tak nech atb rychlo zaberu ;-) @janocka crp by mala mat pomaly kazda doktorka v ambulancii, neviem ci je to uz schvalene zakonom. Pichne dieta do prsta a do nejakych 2 minut vie zistit ci ma dieta zapal v tele. Je to smutne ale v crp mozno Ella drzi rekord, ked lezala v nemocnici a mala zapal mocovych ciest a oblicky tak jej namerali 230 co je straaasne vela, na druhy den jej to opakovali, lebo neverili ze ma take vysoke, mala 210 :-( ked som to vravela ellinej obvodnej tak mi ani neverila, doniesla som jej prepustaciu spravu, kde to bolo aj pisane, aby verila
Odpovedať
@danu chuděrka hlavně že to má za sebou |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista to hej, bolo to strasne 5 dni mala doma teplotu, dokina nam stale vravela ze to je len viroza, a ked ani na 6 den teplota neklesala a mala stale cez 39 a uz sme jej ju ani nevedeli nicim zrazit, tak sme volali sanitku a hned do nemocnice
Odpovedať
@danu ještě že to dobře dopadlo, náš Luky měl teploty asi 5 dní v květnu, to bylo strašný, ležel tu na posteli, vypadal že nám fakt umře, ani se nehýbal, taky mi říkala Dr. že to bude šestá nemoc, protože měl jen teploty nic k tomu a nakonec teploty ze dne na den odešly, ale Luky se neosypal čili šestá nemoc těžko, dodneška nevím co to bylo :-o asi ta viroza, no ale je to strašný. Kristý ta měla teploty teď tak dlouho, nevím přesně kolik dní a taky jen ležela a nežila, rýmu měla a do toho tu hnisavou angínu, strašně plakala že jí to bolí, nejhorší je že člověk neví co má dělat aby pomohl :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ved to ako pomoct, nijako, u Elly je nevyhoda, ze ona nepozna nizke teploty, odjakziva ked mala teplotu tak vzdy na 38, nikdy nizsie. Ell tiez akoby ani nedychala, je to hrozn tak male bezbranne deti :-(
Odpovedať
@danu tak to je síla s těma teplotama, někdo to tak mívá no :-( mě zase říkala máma že když jsem byla malá tak mi nešla teplota taky ničím srazit, prý ani zábalama, že to bylo taky strašný tak se bojím aby to ty děti nepodědili, protože teď mi na Kristý taky nezabíral sirup ani na střídačku :-S čípky jsem jí rovnou nedávala, protože to by šílela :-N no děs, ale teď jsme zdravý, tak si to nebudeme přivolávat ne :-N držím palce agu, aby bylo brzo líp! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista presne tak, nech su zdrave x-)
Odpovedať
@danu a jak se jinak máte, jak to klape v práci a jak se má Ella ve školce? Myslím, že jsem četla že se jí tam líbí, to je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ano paci sa jej tam, diky za opytanie, posunula sa vo vsetkom vpred, kedze je stale najmladsia, ale uz druhacka, tak som rada, ze je "so starsimi detmi" ktore ju potiahnu, i ked ucitelky uz teraz hovoria ze ona zacala tahat ich :-D . V praci no vcelku fajn, niekedy vela roboty inkoedy malo, ale paci sa mi tam, som tam aj s materskou 12 rokov, od mojich 18 takze som tam kvazi stara paka.
Odpovedať
@janocka @danu @latvia ako je to s uvitacimi mailami z konika? som dnes zistila, ze aj odo mna chodia uvitacie maily (emjee za cely asmira team) :-D to sa nahodne vyberie, ze kto to akoze posle?
Odpovedať
@emjee už jsem psala janocce do IP protože já dostala taky jeden ohlas že krista za asmira team :-N @danu tak to je paráda když jste všichni spokojení x-) a co vlastně děláš? Už jsem se určitě ptala, ale nějak mi to vypadlo, nějaká pani kancelářská? :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee to ani neviem :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@emjee ja som zatial nic uvitacie nedostala, neposlala =-) :-N
Odpovedať
@danu @latvia holky chodí tohle, teda aspoň ode mně (aniž bych to věděla :-D) krista 2010-10-22 18:26:48 píše: Momona70, Vítej u nás - na stránce pro maminky a budoucí maminky. Je Ti otevřena. Klidně využívej všechno, co Ti nabízí. Více o tom, jak to u nás chodí, co nabízíme a naše rady najdeš ve foru v části Nováčci. Tip, jak začít: představ se nám a vytvoř svoje první téma! Jak na to? Jdi do části Nováčci a vytvoř svoji první diskusi. V ní se nám představ, zkus napsat, co Tě přivádí na Modrou střechu, odkud jsi, co tě zajímá. Naši členové Tě jistě rádi přivítají a poradí. krista, za celý Asmira team P.S. Toto je automatická uvítací zpráva, kterou zaslal počítač (tak rychle bychom Ti, bohužel, osobně napsat nestihli:-). P.S.2 Mimochodem, všichni si tu tykáme. Modrykonik.cz
Odpovedať
Profilova fotka
@danu, @emjee, @latvia, @krista, @mmmk, @aguaverde, @kalerat, @nikka.vo, @ooo - uvitacie Ip chodia nahmatkovo od kazdeho admina.... nejako sa to strieda..... neviem podla akeho kluca sice, ale strieda ;-) @krista teri, Ip som necitala, mozno az zajtra a mozno az v pondelok :-D :-N
Odpovedať
@janocka Jani, predpokladam, ze zadosti o odblokovani inzeratu chodi tez namatkove. Neslo by me z toho vynechat? Ja fakt v bazaru pusobim sporadicky, nevyznam se moc v kategoriich a prakticky nic nestopuju. Tak jsem z toho vzdycky vykulena, co se to deje. Nemohli by to chalani (nejsikovnejsi x-)) naprogramovat tak, aby to chodilo admince, ktera to stopla. Tak by byla vetsi sance to nejak vyresit. Diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk mam dojem ze to je uz tak spravene ze co stopnes ty, to aj odblokujes, ci nie? =-) lebo ja co stopnem, to mi aj dojde odblokovat, predtym chodili vselijake, ale odkedy je to takto zjednodusene tak pride len to co stopnem ja :-N
Odpovedať
@latvia Omlouvam se, to jsem netusila :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?