Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@janocka ježiš takhle jsem to nemyslela ... že jsem teda koukala do přátel k jiné admince a tam jsem si vybrala špatnou Markétu, už se chápeme? Já jí snad najdu kdo to byl :-o
Odpovedať
Tak mám dojem že to byla tahle, jak jsem to jméno viděla tak mě praštilo do očí a koukala jsem ke Káje ;-) http://www.facebook.com/profile.php?i... asi už změnila fotku, určitě tenkrát měla trochu jinou... Kdysi jsem hledala @mmmk a nevěděla jsem jak se jmenuje tak jsem koukala ostatním adminům do přátel, snad už mě chápeš :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jasneeeeeeeeeeeeee, uz ta chapem... hehe, asi by som mala byt blondina :-x ja som najskor myslela, ze v mojich pirateloch si vybrala nejaku Marketu a poziadla ju o priatelstvo..... hlupa som :-S
Odpovedať
@janocka nééé to jsi pochopila správně, já to tak totiž napsala, myslela jsem si že jsem ji našla u tebe (věděla jsem že to bylo u někoho z adminů, protože kde jinde bych ji logicky hledala) a popletla jsem si to :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak pisem aj sem, dovolujem si vam oznamit, ze sa pridavam k buducim mamickam x-)
Odpovedať
@domika007 to sis teda dovolila :-D x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 tolke dovolovanie :-D gratulejšn aj tu.... kde som ti este negratulovala? asi iba osobne, co? :-p a pridas si to aj do profilu? a budes mat aj fotoalbum s vybavou? ako zareagovali rodicia? a drahy ako? a bratia co - tesia sa?
Odpovedať
@janocka tolko otazok to sa Domča picne :-D
Odpovedať
alebo zinfarktuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka dalsi info infarkt :-D :-D :-D asi vyhlasim informacne embargo a hotovka :-D no jedine osobne! takze treba prist na navstevu ;-) do profilu asi nie, mozno neskor, mozno vobec... fotoalbum tiez rovnako...a rodicia v pohode, cakali to...MM sa tesil... a bratia to neriesia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista svata pravda ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
inak podarene su decka, luky ten to stale riesi, ze preco on to babo nevidi a nakoniec si aj sam odpovedal, ze ho eddie ( nas pes) zjedol :-N :-D a karolinka sa tesi na kocikovanie x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domika007 no jo děti a ty jejich reakce jsou vždycky vtipný :-D x-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 sak fotoalbum ked bude iba pre priatelov:-) co na navstevu? jak na navstevu? jaaaaaaaaaa? no dovol... cele leto som ta volala na navstevu a ty nic... tak teraz budem trucovat a este sa odujem :-D @krista teri ale neeeee, domca to zvladne, ona je zvyknuta.... ja sa neondiem, ja vybalim vzdy vsetky otazky naraz, naco postupne.....
Odpovedať
Profilova fotka
@krista to je pravda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka viem, ale tak zatial ho nechcem, nemam tam aj tak co dat a podla mna je este skoro... jaaj tak si len trucuj a ondiaj sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 sak ja sa len pytam :-p keby si ty do BA prisla niekedy ked som ta volala, tak by som aj ja do Blatneho prisla cestou do Senkvic :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no jo, este, ze sa mas na co vyhovorit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 tak vo vyhovarani som extra trieda, to asi jedine mi ide 8-) aj ked nieco spravim tak to vykecam tak, ze je to vlastne draheho vina :-D potom chod kuk k trom graciam, som sa tam vylievala trochu dnes :-D teda vylievala ale nie zo svojich problemov :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ok, idem tam hned nakuknut, som tam nejako pozabudla ist...kedze ma terez zasypala otazkami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 takze teraz sa ty vyhovaras? :-p no nic, ficim ja, o 15min. ma prist k nam kurier a ja som este v robote a bez cashu :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka si ma ukecala, som si zalozila fotoalbum ;-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ja mam nervy jak delo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! viktoria 81 je svina najhrubsieho zrna!!!!!!!!!!!!! prosila mamicky nech jej poslu vecicky na dieta, ze nema nic a je tehotna, ja krava sprosta som jej poslala velky balik veci a ona ich teraz predava v nasom bazare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svina vyjebana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]-( blokujem ju bez rozmyslu, uz mala aj duplne nicky aj nevhodne prosiace inzeraty!!!
Odpovedať
Profilova fotka
zajtra si davam pauzu, je uz toho na mna vela, syndrom vyhorenia jak vysity |-| blba suzik a este aj tato koza....boze ja tava, uz v zivote nikomu nic nedarujem
Odpovedať
@krista :-D :-D :-D ta markéta, co stála na kameni :-D :-D to je moje kolegyně z práce :-D tos mě pobavila
Odpovedať
@domika007, jsem zvědavá jak ti to "do profilu ne", "album ne" vydrží :-D a tož gratulace obrovská i tady!!! x-) chci znát podrobnosti, tak nedělej vofuky a napiš všechno, co víš... kdy k tomu došlo, kdy bude porod, bude to holka nebo kluk, jména, co teda manžel na to, co rodiče atakdále atakdále...
Odpovedať
@latvia tak si ty věci kup zpátky :-D ne vážně - chápu, že to nasere, potkat jí, asi bych se neudržela. některý ženský fakt nevědí, co dělat, jen aby si vydělali pár šušní... :-p ono se jí to vrátí ;-)
Odpovedať
@domika007 antolska je dobra volba (resp. najlepsia z tych troch bratislavskych kramare, ruzinov - poznamka pre @janocka v ruzinove je len jedna porodnica pokial viem; antolska), ja som to mala tiez 50km, ale na kramare som ist nechcela (blbo sa tam parkuje, soc.zariadenia su spolocne na chodbe), na ruzinov som pocula, ze sa tam rodi pomaly na chdobe :-p takze vyhrala antolska - na porod sa stazovat nemozem, po porode to bolo o nervy ale prezila som :-D
Odpovedať
@latvia To by me asi porazilo! S blokaci souhlasim.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji infosky najdes v ex adminkach ;-) a dakujeem x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?