Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk neospravedlnuj sa :-N mozno ze ma cz konovi to tak nieje =-) netusim. alebo ta niektore uzivatelky proste zboznuju a chcu aby si im inzeraty odblokovala len ty :-D
Odpovedať
@latvia Mne to doslo asi 2x :-N A nemuzu si vzpomenout, kdo z uzivatelek by me nejak vyrazne zboznoval :-D Jsem proste admin = prevlecene zlo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D jj, prevlecene zlo, zacinam to v poslednej dobe pocitovat 8-( uz som zla ku kazdemu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a toto je co??? :-D http://www.modrykonik.sk/fotoblog/adm... nebude to zavadzajuce pre uzivatelov? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no do kelu, to je zase nalepkova luna!!!! ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
som tu sama? :-p
Odpovedať
@mmmk @latvia mě chodí na odblokování zatím jen inzeráty co jsem já zablokovala a někde jsem to četla když se kdysi o tomhle uvažovalo než se to spustilo (že IP dojde stopujícímu adminovi) takže by to tak opravdu mělo být podle mě :-)
Odpovedať
@latvia co je nalepkova luna? :-N A ten nick je dobrej no :-S
Odpovedať
Profilova fotka
aaaale, luna ma snad 20 bloknutych nickov, denne si vytvori 3 nove, a zbiera animal kingdom nalepky :-D
Odpovedať
@latvia a je to ona =-) 8-( já se na ní do adminu nedívala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj,ona, uz som ju blokla, ale do zajtra budu dalsie nicky na svete 8-(
Odpovedať
@latvia a má pohyblivou IP? Janocka umí zablokovat konkrétní počítač, je tady na to téma, nezkoušely jste to?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista tusim som jej pisala, ale uz asi nebola v praci,tak pockame do pondelka
Odpovedať
Tak jsem na ni koukala, koukám že i tu IP má bloknutou od tebe, ještě ten PC bych blokla a snad bude pokoj ne :-N
Odpovedať
@latvia jasně, do pondělka to snad vydrží :-D a kdyžtak prostě budeme blokovat o 106 další nicky :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista co ti ja viem? tato vyzera byt akcna, mam dojem ze si radsej kupi novy PC len aby mohla nalepkovat :-p a velmi nechapem preco si robi 3 nicky v jeden den, ani z nich neprispieva ,len sa logne a nic =-)
Odpovedať
@latvia asi na něco vyčkává :-N a ten nový PC to je dobrý no :-D ale my jsme holky šikovný a přijdeme na ni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som si dnes farbila vlasy.....mala som totiz odrasteny melir a pred tyzdnom som u kadernicky bola zmenit vlasy na blond.....a farba mi chytila do rysava (ako na fotke v pase :-p ) tak som si dnes kupila ze platinova blond.....odrastene vlasy su itak oranzove a melirove konce su sede 8-( 8-( @krista prosimta cim si farbis vlasy?mna uz ide drbnut z tej rysavej, ziadna blond mi nechyti na blond ]-(
Odpovedať
@latvia Zkus ty vlasy prelit cernym cajem, ona ta oranzova tim trochu zhnedne. Ale radsi bych to nechala na kadernici :-N Uz jsem si asi tak 6 let netroufla odbarvovat vlasy doma, chodim na melir a je to pohodlnejsi a koupelna tez nevypada jak po naletu 8-) :-D
Odpovedať
@latvia zrovna dneska jsem si barvila hlavu :-D resp. barvila mi ji máma, spodek mám podbarvený a vršek je ta nejsvětlejší blond co existuje, taky jsem nadávala že tu zrzavou nemám ráda, zkusím ti najít odkaz jaká barva to je :-) Jinak tobě to na té fotečce sluší, máš to takové přirozené, já jsem peroxidka :-D :-D
Odpovedať
@latvia tak to je ona, Palette C10 :-) http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/e...
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk melir mavam furt, len som chcela zmenu na cistu blond :-) a na oranzovo mi chytilo pred tyzdnom prave u kadernicky :-| som to chcela "napravit" a prd z toho 8-( @krista aj ja chcem byt peroxidka :-D ono na tejto foto to vyzera dobre, ale v reali vyzeram jak nedopeceny rohlik :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista si ma nepotesila, presne tuto som si dnes kydla na hlavu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a platinove (sive) mam len odrastene konce meliru :-x
Odpovedať
Já ke kadeřnici nechodím, protože bych se nedoplatila (mám hustý vlasy) a nemám na kadeřnici čas :-S takže jsem se snad v životě u kadeřnice nabarvit nenechala, zatím to doma zvládáme, někdy je to hokus pokus, ale teď jsem zakotvila na této barvě ;-) Vršek blond + hnědé pramínky, spodek hnědý. @latvia nedopečený rohlík, kam na ty hlášky chodíš :-D Tak to je blbý s tou barvou :-S já to mám místama až modrý ty první dny jak je to peroxid :-N jakou máš přírodní barvu? Já mám přírodní takovou pochcanou blond, takže možná proto to mám tak světlý, nemáš ty tmavší?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jeeeej,to mas dobreee x-) vtie pramienky si si robila sama? =-) ja mam tmavo hnede vlasy normalne, ale dufala som ze mi po 2 farbeniach blond predsalen chyti na blond :-|
Odpovedať
@latvia jo a můj manžel ten si kdysi kupoval u jedný kadeřnice takovou tu bílou "hmotu" a k tomu modrý prášek aby mu to chytlo tak jako do bíla, tak možná se taky někde poptat, něco být musí =-) a protože má tmavší vlasy tak to měl asi tak jako já.
Odpovedať
Profilova fotka
ale nabuduce idem farbit cistym peroxidom a basta 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, to je ten maglajz na melir, ten modry prasok, asi si to kupim a kydnem na vlasy....ked mi "zhoria", dam si satku a bude :-p
Odpovedať
@latvia snad jo, otázkou je co potom s těma odrostama, jak to bude chytat na ně ;-) Pramínky mi dělala taky máma :-N teď je tam nemám, to je z min. barvení, musím počkat tak týden aby mi je udělala, je komplikovaný nabarvit dvě vrstvy barev + pramínky, spíš asi nemožný :-D a jinak má na tohle čepici, takže už se těším až mi je udělá, připadala jsem si taková jiná, akorát je to fakt patlání :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?