zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk neospravedlnuj sa :-N mozno ze ma cz konovi to tak nieje =-) netusim. alebo ta niektore uzivatelky proste zboznuju a chcu aby si im inzeraty odblokovala len ty :-D
@mmmk@latvia mě chodí na odblokování zatím jen inzeráty co jsem já zablokovala a někde jsem to četla když se kdysi o tomhle uvažovalo než se to spustilo (že IP dojde stopujícímu adminovi) takže by to tak opravdu mělo být podle mě :-)
@krista co ti ja viem? tato vyzera byt akcna, mam dojem ze si radsej kupi novy PC len aby mohla nalepkovat :-p a velmi nechapem preco si robi 3 nicky v jeden den, ani z nich neprispieva ,len sa logne a nic =-)
som si dnes farbila vlasy.....mala som totiz odrasteny melir a pred tyzdnom som u kadernicky bola zmenit vlasy na blond.....a farba mi chytila do rysava (ako na fotke v pase :-p ) tak som si dnes kupila ze platinova blond.....odrastene vlasy su itak oranzove a melirove konce su sede 8-( 8-(
@krista prosimta cim si farbis vlasy?mna uz ide drbnut z tej rysavej, ziadna blond mi nechyti na blond ]-(
@latvia Zkus ty vlasy prelit cernym cajem, ona ta oranzova tim trochu zhnedne. Ale radsi bych to nechala na kadernici :-N Uz jsem si asi tak 6 let netroufla odbarvovat vlasy doma, chodim na melir a je to pohodlnejsi a koupelna tez nevypada jak po naletu 8-) :-D
@latvia zrovna dneska jsem si barvila hlavu :-D resp. barvila mi ji máma, spodek mám podbarvený a vršek je ta nejsvětlejší blond co existuje, taky jsem nadávala že tu zrzavou nemám ráda, zkusím ti najít odkaz jaká barva to je :-)
Jinak tobě to na té fotečce sluší, máš to takové přirozené, já jsem peroxidka :-D :-D
@mmmk melir mavam furt, len som chcela zmenu na cistu blond :-) a na oranzovo mi chytilo pred tyzdnom prave u kadernicky :-| som to chcela "napravit" a prd z toho 8-(
@krista aj ja chcem byt peroxidka :-D ono na tejto foto to vyzera dobre, ale v reali vyzeram jak nedopeceny rohlik :-p
Já ke kadeřnici nechodím, protože bych se nedoplatila (mám hustý vlasy) a nemám na kadeřnici čas :-S takže jsem se snad v životě u kadeřnice nabarvit nenechala, zatím to doma zvládáme, někdy je to hokus pokus, ale teď jsem zakotvila na této barvě ;-) Vršek blond + hnědé pramínky, spodek hnědý.
@latvia nedopečený rohlík, kam na ty hlášky chodíš :-D
Tak to je blbý s tou barvou :-S já to mám místama až modrý ty první dny jak je to peroxid :-N jakou máš přírodní barvu? Já mám přírodní takovou pochcanou blond, takže možná proto to mám tak světlý, nemáš ty tmavší?
@krista jeeeej,to mas dobreee x-) vtie pramienky si si robila sama? =-)
ja mam tmavo hnede vlasy normalne, ale dufala som ze mi po 2 farbeniach blond predsalen chyti na blond :-|
@latvia jo a můj manžel ten si kdysi kupoval u jedný kadeřnice takovou tu bílou "hmotu" a k tomu modrý prášek aby mu to chytlo tak jako do bíla, tak možná se taky někde poptat, něco být musí =-) a protože má tmavší vlasy tak to měl asi tak jako já.
@latvia snad jo, otázkou je co potom s těma odrostama, jak to bude chytat na ně ;-) Pramínky mi dělala taky máma :-N teď je tam nemám, to je z min. barvení, musím počkat tak týden aby mi je udělala, je komplikovaný nabarvit dvě vrstvy barev + pramínky, spíš asi nemožný :-D a jinak má na tohle čepici, takže už se těším až mi je udělá, připadala jsem si taková jiná, akorát je to fakt patlání :-S