zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia to věřím :-D
ne vážně - v létě to celkem jde, ale v zimě jsem taky bledá... paradoxně když se namaluju, tak si připadám ještě hůř, že mám pleť jak smrtka a k tomu třeba černé řasy... si připadám jak z adamsovy rodiny.
@ikarkulka@latvia Zas v tehotenstvi ta bledost ale bodla, protoze jsem se jen trochu zatvarila a lidi ve fronte me pousteli dopredu, jakoze jsem tehotna a je mi blbe :-D
@janocka Souhlasim s Kajou, mrkni do te diskuze, k cemu to slouzi. I kdyz teda asi tusim.
@ikarkulka Stalker to zrejme nebude, kdyz maji v te diskuzi nakafrano cca 1300 prispevku a ona na tom ma polovicni podil :-D
O tom typovi jsem vynuchala, ze se jmenuje Adam a je mu 27, coz ma ostatne i v profilu, zatimco manzelovi, mozna zivotnimu partnerovi, od Kaleilah je 32 a rika mu Jirchoun. Psal tam takove prvoplanove romanticke cancy.
Čauky tak jdu na drb a tu skoro nic co bych nevěděla :-D s tou tajnou diskuzí jsme si rovnou říkali s @mmmk přes IP ;-) ale počet příspěvků ti dá @janocka asi hezky zabrat :-S škoda že tam nemůžeme čumět taky, ve "více" se to lépe táhne :-D
Jsem úplně napjatá co se @janocka dočte :-D
@krista tak já myslim, že to prolítne a pokud tam bude něco závadnýho, tak to bude vidět hned... taky by mě zajímalo, co tam asi řeší... já teda vůbec netušim, o jaký téma jde (a jsem líná to hledat, i když by to bylo snadný) - ale kdo je členem? jen oni dva?
@krista som mimo obraz, necitala som vsetko, takze co mam precitat a preco? :-N som v nudzovom stave, z nicoho nic nam doma vypli net, tak som si zapla draheho notebook a k nemu pripojila jeho mobil..... z nicoho nic vypnut internet, to sa predsa nerobi... hlavne ked mi uroda na farme hnije a treba zat :-D
@janocka prosímtě nic nehroť :-D jedná se o kaleilah a jejího milence (asi) vyznávaji si lásku přes statusy a mají skryté téma:
http://www.modrykonik.cz/adminclub/th...
"Pro nás :-)" uživatel je dvorkacz zajímalo by nás o čem tam spolu krafají =-) :-N
@krista nooo fakt su to milenci =-) ale co ma zaujalo viac je, ze kalilah ma medzi detmi vekovy rozdiel 10mes. - to je dobre teda :-N a nepisu nic zaujimaveho - o detoch, o laske, o skole - asi su spoluziaci..... ziadne zaujimavosti tam nie su :-|
kaleliah je vydata?
@janocka cože oni spolu fakt táhnou? No to mě pos... s prominutím :-o jinak děti blízko od sebe má, ale ta starší je vietnamka tu jen hlídá :-N ty další dvě má s tím manželem/přítelem co ho má ve fotoblogu (a bůh ví jestli, když to táhne tam s tím) já si s ní píšu v jednom tématu, tam se "kasá" nebo teda to psala, nemachruje... jak dělá školu, práci noční a pak péče o ty tři děti... a to ještě stíhá milence teda jo? :-o no to čumím, mě překvapila.
Našla jsem jeden příspěvěk od ní starší a tam píše manžel (a ještě k tomu má ten její manžel 10tiletou dceru z prvního manželství) to je teda velká rodinka včetně milence :-N
A v adminu jsem objevila i ten jeho smazaný status, kdyby to ještě někoho třeba zajímalo :-N
"“dvorkacz JÁ TĚ MILUJI A NENECHÁM TĚ, NEOPUSTÍM TĚ, JSEM TU JEN PRO TEBE, VŽDYŤ JÁ TĚ MILUJI NADEVŠE”"
Nejvíc mě ale mrzí že mají malý děti a takhle si to kazí :-( pro mě je nevěra a ještě k tomu opakovaná něco co bych neodpustila, takže k tomu mám i radikální postoj. |-|
No nic dneska už jdu spát :-x páá
proboha, to si děláte srandu? co je to za ženu?
jestli dobře stíhám:
má manžela
ten má 10letou dceru z jiného manželství
ona s ním má 2 děti
hlídá vietnamku
studuje
chodí na noční
má milence
a stíhá si s ním ještě jako puberťačka vyznávat lásku na netu?
Holky ale tenhle příspěvěk je prdel největší :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Tak nevím jestli ta holčina nemá na svědomí "rozvrat rodiny" :-D :-N
marti457
kaleilah tak si ještě pořiď milence - ty to zvládneš všechno :-D :-D :-D
15. črc v 18:46 • 2 děti • Odpověz
Ještě jsem našla že manžela podvedla už na začátku vztahu, nevím jestli s tím samým, každopádně vdaná je od 4tt (co čekala to první dítě, tudíž tak 3 roky + -) takže asi to není první ani poslední nevěra :-p a navštěvovala i téma milenec co je už smazaný na MK.
@krista teri, co ty tu? akoze nie ze by som ta tu nechcela ale take neobvykle vidiet ta tu v tomto case? :-D
ja som to pochopila z par prispevkov (nechce sa mi citat celu diskusiu 49 stranovu), ze sa vídaju iba v skole.... a sice nie, raz pisala, ze sa pekne hra s jej detmi a skoda, ze to musia robit tajne =-) on mi pride taky nejaky zalubeny a nadrzany sopliak :-N ked par hodin nenapise - lebo nestiha - tak hned, ze co jej spravil, ci jej ublizil, co sa stalo, stale mu chyba, stale sa mu s nou sniva :-N ..... a ked ona napise, ze potrebuje niekedy byt sama tak aj preto nepise, tak to koniec, tomu on nerozumie a nechce rozumiet
@janocka ale stahovala jsem hru jako pitomá a pak mi to nešlo tak jsem se tu vztekala :-p a nejde mi to pořád 8-( :-N
Jee to zní zajímavě, já bych si to klidně přečetla, to je v háji s těma skrytýma diskuzema :-D :-D :-D
Koukala jsem že jsem nesmázla zavináč, když někdo zmíní mou přezdívku ve skrytém tématu objeví se mi aspoň ukázka ve Zmíňkách nebo ne? :-x nevíš @janocka?
@krista teri, kde si nevymazala zavinac? ak niekoho spominas v sukromnej skupine, do kt. dotycny nema pristup, tak sa mu to objavi ale iba cast prispevku, nie cely (myslim, ze dakych 60 znakov, kedysi som to testovala) a ked si nan klikne, tak sa zobrazi, ze nema do temy pristup....
a aku hru si stahovala? u nas momentalne fici Mafia II. (drahy to na PC presiel za 3 vecery, mal nelegalnu verziu, ale ze kvoli peknemu obrazu to chce prejst aj na PS3 s legalnou verziou) a Civilizacia V. .... mafia je fajn, dobre sa na to pozera, je tam daky pribeh.... ale ta civilizacia, to ma vobec neuchvatilo..... a vraj je civilizacia podla viacerych ludi a kritkov "the best game ever".... aj v robote o tom kolegovci basnia..... no mna strategicke hry nikdy nebavili :-N