zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@ikarkulka :-D :-D keby nepisala, ze ma deti a vlastnu domacnost tak by mi to prislo, ze si dvaja sopliaci vyznavaju lasku cez kona, lebo podla dotycnej je to bezpecnejsie ako FB :-N
@janocka teď jsem si uvědomila, že ona je jedna z těch příšerných matek.
stejně je to úlet, co se tady na tom koníkovi občas děje :-D
ta bezpečnost je ale poklona pro asmiru, to jim zítra přetlumoč :-))
@ikarkulka z Prisernych matek - ako z temy Priserne matky ci Prisery? lebo viem, ze take dake temy su (boli) ale aj som zabudla co sa tam riesi....
nechce sa mi pisat ti Ip (zle sa mi ovlada draheho notebook) tak aspon sem: videla som tych 6 fotiek a super nazov a popsi albumu si dala :-D :-D a fotky ako inak parada.... tesim na zvysok.... je to take ine, vidiet jesenne fotky vonku s takym malym dietatom ;-)
@janocka asi z obou, myslím, že ta jedna diskuse měla pak pokračování nebo tak... dávaly si profilové fotky těch příšerek.
zatím jsem tam nehodila její stránky (do těhotenského alba ano), až budou všechny fotky... a až si zvedne ceny :-D
@ikarkulka ano, ano, uz si spominam, ze mali v starej verzii priserovu foto a v nej minimalisticku svoju... a ked prisla nova verzia a nove pravidla, chceli vynimku :-D
no ja dufam, ze zdvihne ceny, ze po roku zistila, ze "tudy cesta nevede"..... a hlavne, ked atelierove "masle" stoja tolko isto :-N
sakra, zhnila mi cela uroda na farme, idem to poorat a spat.... dobru ;-)
@janocka výš jak jsem se řechtala tomu že kaleilah má milence :-N jak jsem kopírovala ten příspěvěk jiné uživatelky :-N ale hned jsem to smazala, tak snad to neviděla =-)
Já jsem si stahovala The Sims 3 :-D no ale smůla ]-( Mafia to je něco jako na FB? :-D
rano 3.30 vstavame, smer letisko Kosice....na check-in mi vravi chlapik : "nieste v zozname" :-o :-o :-o :-o
tak som sla k inej priehradke nech sa to skontroluje a teta potvrdila ze rezervacia bola zrusena, ale ze si mozem kupit letenku za 11 tisic 8-(
tak sme sa otocili a sli nazad do michaloviec, nasrdena jak poleno.....doma kukam do mailu a tam odlet 26.10 :-p :-p :-p :-p tak volam letisko, ci je na zajtra letenka zaplatena - JE. ale uz som bola tak nasrana, ani neviem na koho viac, ze som ju zrusila :-p
@krista Jej, Terezko, na sims 3 jedu uz od vydani. Co ti nefunguje, klidne Ip ;-)
@janocka Jsem zvedava, co mi na nase milence povi Martin :-D Mela jsem chut mu na tu posledni Ip odpovedet, ze ke zverejnovani statusu chci souhlas jejiho manzela :-D :-D :-D :-D
@mmmk Hááá tak to by bylo výborný mu tohle napsat :-D :-D :-D
No to je super s těma Simíkama, já mám jen dvojku už dlouho a ta mi kdysi šla, pak jsem přeinstalovala PC, vyměnila HDD a už mi nejde ani to 8-( Jo tak do IP ráda písnu kvůli těm Simíkům, ale jestli mi pomůžeš nevím :-( (tím tě nechci podcěnovat :-D) už jsem zkoušela všechno :-( taky je máš stažený z netu nebo originál?
@latvia :-N to je den :-N
Mazal jste někdo fotku v albu uživatelky milovani? Dostala jsem upozornění ale odkaz už nefungoval, prý tam byl chlap a měl na sobě trenky a v těch trenkách díru obrovskou a cosi mu asi koukalo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
@martinjasen ale chtěla :-D to mě ještě neznáš, jsem holka zvědavá, možná bych se po tom šla vyzvracet, ale to nevím, nemůžu posoudit :-D to si toho autorka nevšimla nebo co :-N poslední dobou je tady kopec srandy :-D
ja len, ze nudzovy stav pokracuje.... v robote nemame elektriku, takze ani net, teraz sme na obede, zobrala som si meča so sebou, nech aspon nieco spravim, kedze doobeda som bola u MUDr.ky