zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk market, no je to riadne blbe..... lebo jednej firme som slubila, ze do 12:00 pripravim reklamu, do 11:40 som bola u MUDr.a, potom nesla elektrika... tak cez kolegynin telefon som vygooglila cislo a chcela tam zavolat, no ten telefon co pouzivam ako firemny ma taku baterku, ze nevydrzal ani zvonit a vyplo sa to :-N
@martinjasen martin placuce dietatko relane alebo len daky obrazok?
@martinjasen uřvaných fotek svých dětí já mám až až :-D ale moc hezký nejsou :-D tady se mi moc líbí jak je manžel nas... :-D :-D :-D
Alba moc neprojíždím tak neporadím :-|
Uz mam. Som si stiahol z netu. Bude fanpage na facebooku o tom ako upokojit dieta, ked place...no uvidime este co z toho bude. Je to reakcia na stretnutie z minuleho tyzdna, co sme mali s jednou agenturou.
@krista neboj, bola stiahnuta ofiacialne, mame na nu copywriting ;-)
@latvia Trochu o emociach a trochu o radach, co s detmi ked placu a trochu o marketingu 8-)
teda, neviem ci je spravne vše alebo všechno alebo obe slova :-N @krista, @mmmk, @aguaverde, @kalerat@nikka.vo@ikarkulka potrebujeme lingvisticku radu (pozri martinov prispevok vyssie)
Prosím užavatelce molicova byly smazána před časem alba (tuším že @ikarkulka ) =-) teď žádá zda by si tam mohla dát fotky svého syna :-N mám povolit?? slíbila že reklamu si dělat nebude ;-)
díky
@martinjasen sakra, nech uz je aj svadba v novom sate, nech sa jej mozme natrvalo zbavit :-D
@aguaverde s molicovou som to riesila ja spolu s @ikarkulka - slo o to, ze sa propagovala a v pravidlach bolo,ze ak uzivatelka profesionalne foti, nemoze mat album... tak ona si ho potom dala ako sukromny.... ak by si teraz vytvorila album ale nenapisala tam, ze foti, tak by to tam mohlo byt..... ja som to s nou riesila par tyzdnov cez Ip, najskor mi vynadala, potom sa ospravedlnila, potom si vytvorila dupla nick a taaaak :-N