Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk market, no je to riadne blbe..... lebo jednej firme som slubila, ze do 12:00 pripravim reklamu, do 11:40 som bola u MUDr.a, potom nesla elektrika... tak cez kolegynin telefon som vygooglila cislo a chcela tam zavolat, no ten telefon co pouzivam ako firemny ma taku baterku, ze nevydrzal ani zvonit a vyplo sa to :-N @martinjasen martin placuce dietatko relane alebo len daky obrazok?
Odpovedať
@martinjasen uřvaných fotek svých dětí já mám až až :-D ale moc hezký nejsou :-D tady se mi moc líbí jak je manžel nas... :-D :-D :-D Alba moc neprojíždím tak neporadím :-|
Odpovedať
@janocka koukám že vám ve firmě nic nefunguje :-D :-N :-|
Odpovedať
Sakra ty fotky jsou moc malinký ale Kristý má otřesnej výraz na těch jak stojí u auta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Uz mam. Som si stiahol z netu. Bude fanpage na facebooku o tom ako upokojit dieta, ked place...no uvidime este co z toho bude. Je to reakcia na stretnutie z minuleho tyzdna, co sme mali s jednou agenturou.
Odpovedať
Profilova fotka
Uz som ju vytvoril. Bola by spojena s nasou oficialnou strankou konika. http://www.facebook.com/pages/Mam-ho-...
Odpovedať
@martinjasen a víte čí je to dítě? Mohlo by s tím být dost problémů použít tu fotku bez souhlasu rodiče :-N :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen :-D to je dobreeeee, a o com to bude?
Odpovedať
podobné
Odpovedať
Profilova fotka
@krista neboj, bola stiahnuta ofiacialne, mame na nu copywriting ;-) @latvia Trochu o emociach a trochu o radach, co s detmi ked placu a trochu o marketingu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
8-) sounds good, kedy budeme vediet viac? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.parentingforums.com.sg/wp-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
http://www.ed2010.com/files/images/sa... :-D :-D :-D tato je rozkosna
Odpovedať
@latvia nic se mi neukázalo =-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@latvia takovej malej bubák :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ukrivdeny bubak :-D to paperie na hlave nema chybu
Odpovedať
@latvia jo to já neznám, naše děti moc vlásků neměly když se narodily :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Help! Je toto spravne po cesky? Tabulky, zoznamy...všechno na jednom míste. Dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen Martin - Tabulky, seznamy.... vše na jedném místě . . . . ale nie som si celkom ista slovom "jedném" - ci tam nema byt "jedním" =-)
Odpovedať
Profilova fotka
teda, neviem ci je spravne vše alebo všechno alebo obe slova :-N @krista, @mmmk, @aguaverde, @kalerat @nikka.vo @ikarkulka potrebujeme lingvisticku radu (pozri martinov prispevok vyssie)
Odpovedať
Tabulky, seznamy.... vše na jednom místě ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk market, "jedném" sa nepouziva? ak ano, tak kedy? lebo tak mne by sa tam viac hodilo to "e" :-D
Odpovedať
@janocka V jedném se rika akorat tam v mem nareci nebo zahoracky :-D Spisovne nikdy.
Odpovedať
@janocka Jani, je fakt, že na JEDNÉM vypadá spisovně/ji než na JEDNOM :-D , ale fakt se to nepoužívá, takže jak psala Markét ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite sa koho som nasiel na mojasvadba.sk http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
@martinjasen A ze ji tam nenapises gratulaci :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím užavatelce molicova byly smazána před časem alba (tuším že @ikarkulka ) =-) teď žádá zda by si tam mohla dát fotky svého syna :-N mám povolit?? slíbila že reklamu si dělat nebude ;-) díky
Odpovedať
Profilova fotka
@martinjasen sakra, nech uz je aj svadba v novom sate, nech sa jej mozme natrvalo zbavit :-D @aguaverde s molicovou som to riesila ja spolu s @ikarkulka - slo o to, ze sa propagovala a v pravidlach bolo,ze ak uzivatelka profesionalne foti, nemoze mat album... tak ona si ho potom dala ako sukromny.... ak by si teraz vytvorila album ale nenapisala tam, ze foti, tak by to tam mohlo byt..... ja som to s nou riesila par tyzdnov cez Ip, najskor mi vynadala, potom sa ospravedlnila, potom si vytvorila dupla nick a taaaak :-N
Odpovedať
@martinjasen @mmmk kdo to je, mě nic neříká její nick :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?