zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@ooo díky! :-)
@latvia tak ta fotka se mi teda vůbec nelíbí, takhle to porovnávat :-N že bych si vyfotila příště rozkrok když jsem obě děti vytlačila :-D :-N
@danu a teď mi došlo že jak jsem viděla tvoje fotky v plavkách z dovolenky tak jsem ani jizvu neviděla :-) tak uznávám že ji máš zřejmě níž :-D což je asi dobře ne? ;-)
@krista dobre si pamatas :-D je to dobre keby mi to neodflakli, neda sa povedat ze je skareda, ale ine baby ju maju krajsiu, nemyslite si nic zle, len na stretku sme si ukazovali niektore jazvy a niekomu uz ani vidno nebola :-S
kolik mi hrozí za vraždu dítěte???? =-) =-) =-) =-) =-) =-)
je vzhůru snad 10minut i s přebalením a už mám sto chutí ji zadusit lentilkou =-) =-) :-x :-D
dala sem jí pít milk a ona mi furt strkala nohu že jí ji mám líbat, tak sem poctivě 5min líbala a pak sem jí řekla že už ne a ta můra mě hryzla ]-( ]-( ]-( dám ji na zem tak jekot, donesla sem jí rohlík ať si veme ona do něj kousla a zahodila ho pač tam nebyla šumčička ]-( tak po mě řvala ham ham mňam ]-( dala sem ji šunku (kolečko) a ona to snědla a chce ještě....sem jí nedala tak ke mě došla kopla do mě a zebrala mi myš k pc ]-( 8-( dala sem ji do kouta a během 10vteřin bordel viz foto 8-( 8-( 8-( .......dala sem jí misku s lipem letěla k tomu jako by rok nejedla a co myslíte???? vzala jeden ocucala ho a dala ho na zem a to dělala se všema dokud nebylo vše polepený 8-( =-) teď se bufetí v koši....a rozšlápla lžičku a řve jejéééj 8-( 8-( 8-( 8-(
proč mi někdo neřekl že to nebude hodný krásný poslušný dítko?????? 8-( 8-( 8-( 8-( 8-( 8-(
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
@aguaverde já bych ti to řekla kdyby si se zeptala, ale já měla vždycky za to že zlobí jenom naše děti :-D aspoň teda působí na naše návštěvy antikoncepčně :-D nechci strašit, ale počkej si na vzdor po druhým roce, možná si ještě vzpomeneš :-D :-D :-D bordel mě osobně nepřijde nic nezvyklého, máš to vidět u nás :-D jak pořád říkám máme krabicový systém, takže rychle je bordel, ale rychle se dá i uklidit! :-) a v některých věcech jsem zásadová až moc tvrdá :-N takže vědí co si můžou zkusit na mě a co na tatínka :-D
@danu takže taková klasika ;-)
@mmmk já bych řekla že je zdravá až až :-p :-D má bronchitidu na levé plíci s náběhem na zápal plic =-) akorát po těch ATB je to horší bych řekla...nemůže dýchat takže je co 5min vzhůru aby se nadechla =-) ale tak uvidíme no snad se to zlepší a bude ok ;-)
@krista =-) :-N řekni mi pls jak být zásadová??? :-D pač já fakt nevím ale ona něco provede já zvednu hlas ona nahodí kukuč alá kocour ze Shera a pak to nejde být zásadová :-N =-)
naštěstí si ji vzal J. :-p :-N =-) snad ji nauváže někde venku u stromu :-N
@aguaverde jo to je těžký :-D u každýho dítěte je to jiný, ale třeba trvám na určitých věcech z domácnosti na který mi děti prostě hrabat nebudou a MM ten se vždycky diví proč až do chvíle než se stane nějakej průser, třeba jako před 14ti dny Kristýna spolkla peníz a MM se tři dny dloubal v hovínkách :-p :-p :-p
Jejda chuděra, kde to vzala bronchitidu a ten zápal plici |-|
@krista netuším kde to nabrala, chodí teple oblíkaná, nikde se neválí, topí se tak nevím no |-|
tak v tomhle taky sem pes....že určité věci nesmí brát nebo na ně šahat ;-)
@mmmk market, ty si dobra v matike, ze? ked mam kvader velky 2 x 2 x 1,3 m a chcem vypocitat objem, tak mi vyjde cislo 5,2 - a to je co - aka jednotka? metre kubicke (krychlove), ci hektolitre ci co? litre to asi nebudu, to je malo, to si viem spocitat, ze 5l vedro nema take rozmery :-D
dnes (teda vcera) som totiz dostala vo fore na streche od jednej baby zaludnu otazku na objem sila, tak ja som jej napisala rozmery a ze vypocitat to neviem, ze to nech spravi sama :-D tak cakam kedy sa do mna kto pusti, ze som blba ked neviem matiku.... do martina sa pustili lebo nevie slovencinu, tak ak mna zozeru za matiku, tak ma to neprekvapi :-S
@danu hehe dani, to som kedysi videla... este ked pierre robil v Asmire tak to vypatral.... ale tak ma to iba 7 fanusikov, svadba, kon aj strecha ma viac
@janocka@krista@danu Kdo to je? Nemate databazi, kde se da hledat treba podle mailu? Nebo to byla nejaka spamerka, co na ni byli zli? :-D
Budu ted min, protoze prijede segra na navstevu. A konecne se mi povedl tarte tatin x-)