zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk co je tarte tatin? :-N
market, viem hladat podla e-mailu kym je este svadba na starej verzii a mam pristup k starej databaze..... len ako vyhladat e-mail zakladatelky tej skupiny? =-)
@krista umím ale cas je proti mne :-. a myslim, ze @danu reagovala na to, ze netusi kto je zakladatelka antifanusikovskej stranky mojasvadba modrykonik modrastrecha na FB ;-)
@domika007 domi pokracovanie z Adeptov - no aj ked ju kamosky chvalia, ze ich fotila, ale kto to vie? kto cita vykecavaciu temu o svadbe v r. 2011 ak sa ho to netyka? a ked nietko napise, fotila ma M. Smykalova, tak kto vie, ze je to miskamisko a. k. a. michala.s ? A ked niekto napise: dakujem miska za fotky - tak kto vie, ze to robila komercne?
Ved my v teme 2009 sme viackrat pisali, ze majka robi pekne oznamka a vam, ktorym robila ste aj napisali, ze dakujete za oznamko.... a nik nikdy neriesil, ze co za to... lebo tak my sme vedeli, ze je to for free a zvysok tu temu necital - naco :-N
@janocka ved jasne, to je pravda, preto som trosku nahnevana, ze sa do nej navazaju, raz jej bolo povedane, ze sa nema propagovat a ona to splnila, takze nechapem o com komu ide...
@ikarkulka nakonec jo, přijela k nám domů a dokonce tu byla asi za 10min. 18h (domlouvali jsme po 18h, stejně tak jako minule když jsem na ni já od 17:50 do 18:40 čekala :-N) máme tyhle, jsou úplně super, doporučuju, oblíkne i dítě s vys. nártem x-) ale říkala že se jí moc nedaří prodávat tak je musela hodně zlevnit, což jsem si všimla i na krabici kde bylo 669,- a já je měla za 420,-
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=3...
Kdo zná značku Essi tak ví že to je sakra dobrá cena :-N :-D
@ikarkulka ale vy už máte botičky asi nakoupený ne? :-D Soudě podle Eliáškovy garderoby :-D :-D :-D :-D
@krista teri aaaaaale, ani sa nepytaj..... golej si riesi svoje komplexy vo fore furt.... vypli sme mu reklamu a peniaze co poslal za inu reklamu sme mu poslali naspat tak teraz robi zlobu, pise uzivatelom, ze si mozu vytvorit aj x dalsich nickov lebo system je deravy, nedokonaly... hovado ]-(
sak nech pocka cca mesiac, som zvedava co bude vypisovat potom, ked mu bloknem PC
tak to je dobra cena za topanky.... pred cca mesiacom ked boli u nas svagrovci, tak sme behali aj po obchodoch a aj mne, aj Monike (svagrinej) padli do oka velmi pekne cizmy pre Lindu - zn. Naturino - no cena, ze 180 eur.... pre dospeleho akoze ok cena, vynosi aj 3 sezony, no dietatu treba (predpokladam) kazdu sezonu nove topanky
@janocka jj dětem pořád nový boty, to je to nejhorší, oni ty boty i po tom jejich nošení zůstanou jako nový (teda u takhle malých dětí, vždyť Luky nechodí ani 14 dní :-N) a celou zimu stráví převážně v kočárku, takže tak. Já teda chci aby děti měli ty boty s certifikátama takže si taky připlatím, ale hledám abych nemusela připlácet tolik :-D 180 Euro no to je síla :-o
Golej je teda pěknej sviňák ]-( to se musí čekat měsíc na to bloknutí PC, tak dlouho to trvá? To je blbý, zasloužil by odklidit z povrchu zemského hned :-p
@krista teri nie, bloknutie PC netrva mesiac.... ale tak az o cca mesiac bude svadba zmigrovana a potom ho mozme bloknut......
topankami s certifikatom? akym certifikatom? o tom som este nepocula :-N
@latvia je to na FB vsetko vysvetlene v skupine Asmira Team..... Martin to tam vysvetloval a ja som nechapala, tak som sa dalej pytala a odpovedal az kym som nepochopila :-D