Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk co je tarte tatin? :-N market, viem hladat podla e-mailu kym je este svadba na starej verzii a mam pristup k starej databaze..... len ako vyhladat e-mail zakladatelky tej skupiny? =-)
Odpovedať
@janocka @danu dámy neumíte googlovat? :-D http://www.cuketka.cz/?p=197 http://www.google.cz/images?hl=cs&q=t... Vypadá to hezky markét, to si pochutnáte x-) užij si ségru na návštěvě x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista umím ale cas je proti mne :-. a myslim, ze @danu reagovala na to, ze netusi kto je zakladatelka antifanusikovskej stranky mojasvadba modrykonik modrastrecha na FB ;-)
Odpovedať
@janocka @danu tak pardóóóón :-D
Odpovedať
teda holky, všechny jste mě dost pobavily :-D ale vede charlottka - vše nej k svátku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista presne ako pisala Janka, reagovala som na zakladatelku :-N
Odpovedať
No jo no :-D už se stalo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi pokracovanie z Adeptov - no aj ked ju kamosky chvalia, ze ich fotila, ale kto to vie? kto cita vykecavaciu temu o svadbe v r. 2011 ak sa ho to netyka? a ked nietko napise, fotila ma M. Smykalova, tak kto vie, ze je to miskamisko a. k. a. michala.s ? A ked niekto napise: dakujem miska za fotky - tak kto vie, ze to robila komercne? Ved my v teme 2009 sme viackrat pisali, ze majka robi pekne oznamka a vam, ktorym robila ste aj napisali, ze dakujete za oznamko.... a nik nikdy neriesil, ze co za to... lebo tak my sme vedeli, ze je to for free a zvysok tu temu necital - naco :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka ved jasne, to je pravda, preto som trosku nahnevana, ze sa do nej navazaju, raz jej bolo povedane, ze sa nema propagovat a ona to splnila, takze nechapem o com komu ide...
Odpovedať
@janocka @domika007 o co jde? :-N Jak se jinak máte holky? :-D :-N
Odpovedať
@krista teri, co ty botky pro lukáška, přinesla je paní?
Odpovedať
@ikarkulka nakonec jo, přijela k nám domů a dokonce tu byla asi za 10min. 18h (domlouvali jsme po 18h, stejně tak jako minule když jsem na ni já od 17:50 do 18:40 čekala :-N) máme tyhle, jsou úplně super, doporučuju, oblíkne i dítě s vys. nártem x-) ale říkala že se jí moc nedaří prodávat tak je musela hodně zlevnit, což jsem si všimla i na krabici kde bylo 669,- a já je měla za 420,- http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=3... Kdo zná značku Essi tak ví že to je sakra dobrá cena :-N :-D @ikarkulka ale vy už máte botičky asi nakoupený ne? :-D Soudě podle Eliáškovy garderoby :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@krista nějaký botky máme ;-) tak to jsem ráda, že to nebyla nějaká výmluva a že je fakt dodala :-)
Odpovedať
@ikarkulka naštěstí jo a hodně se omlouvala :-N já bych se s ní už nesešla kdyby to nebyla tak super cena :-N A co malej jak se máte? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri aaaaaale, ani sa nepytaj..... golej si riesi svoje komplexy vo fore furt.... vypli sme mu reklamu a peniaze co poslal za inu reklamu sme mu poslali naspat tak teraz robi zlobu, pise uzivatelom, ze si mozu vytvorit aj x dalsich nickov lebo system je deravy, nedokonaly... hovado ]-( sak nech pocka cca mesiac, som zvedava co bude vypisovat potom, ked mu bloknem PC tak to je dobra cena za topanky.... pred cca mesiacom ked boli u nas svagrovci, tak sme behali aj po obchodoch a aj mne, aj Monike (svagrinej) padli do oka velmi pekne cizmy pre Lindu - zn. Naturino - no cena, ze 180 eur.... pre dospeleho akoze ok cena, vynosi aj 3 sezony, no dietatu treba (predpokladam) kazdu sezonu nove topanky
Odpovedať
@janocka jj dětem pořád nový boty, to je to nejhorší, oni ty boty i po tom jejich nošení zůstanou jako nový (teda u takhle malých dětí, vždyť Luky nechodí ani 14 dní :-N) a celou zimu stráví převážně v kočárku, takže tak. Já teda chci aby děti měli ty boty s certifikátama takže si taky připlatím, ale hledám abych nemusela připlácet tolik :-D 180 Euro no to je síla :-o Golej je teda pěknej sviňák ]-( to se musí čekat měsíc na to bloknutí PC, tak dlouho to trvá? To je blbý, zasloužil by odklidit z povrchu zemského hned :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista teri nie, bloknutie PC netrva mesiac.... ale tak az o cca mesiac bude svadba zmigrovana a potom ho mozme bloknut...... topankami s certifikatom? akym certifikatom? o tom som este nepocula :-N
Odpovedať
@janocka juchéééééj, za měsíc bude nová verze svatby!!! :-) to už bych se mohla pomalu zapojit zase do adminování, když to bude nový x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka noo, ale tak este sa netes :-D tes sa az ked to fakt bude, bo take su plany.... uz len verit, ze vyjdu :-p
Odpovedať
@janocka radši jsem to ani nechtěla psát, že s tím termínem stejně moc nepočítám :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji, ale teraz to vyzera naozaj velmi nadejne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka som zapala dobu? co je VIRAL kategoria ci sekcia? :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia je to na FB vsetko vysvetlene v skupine Asmira Team..... Martin to tam vysvetloval a ja som nechapala, tak som sa dalej pytala a odpovedal az kym som nepochopila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia a kde na stranke to uz vidis? ja to nevidim =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka :-N dik, tak ked nepochopim tak sa ta este raz opytam
Odpovedať
Profilova fotka
ked kliknem na forum tak je to navrchu, medzi prvymi temami =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia mnaaaa? :-D ja som tiez nechapala najskor a ja neviem vysvetlovat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia tak som slepa 8-( obrazok ako to vidim ja
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jemine domineeee, to kolko toho tam mam citat???? =-) idem odvrchu ale prd chapem, asi musim odspodu :-p ale coby si nevedela vysvetlovat
Odpovedať
Profilova fotka
tak nic, na obrazku nic nevidno :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?