zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@latvia odspodu.... tiez som najskor citala odvrchu a uz-uz som chcela pisat, ze by sa zislo vysvetlit co to vlastne je ale radsej kym som trepla sprostost som sa pozrela na starsie prispevky
@latvia ahaaaa :-D ale aj tak som to nevidela, musela som si dat hladat slovo viral :-D
dakujem na vysvtelnie toho prdu :-D :-D (dufam, ze to nik momentalne necita)
@janocka boty s certifikátem - myslím tím ten certifikát žirafy - zdravá obuv... že jsou ty botky prověřený pro správný vývoj nožičky :-D :-) Jé tak se těším na novou svatbu.
Já musím letět, Lukáš furt jenom řve poslední dny, od rána do večera a já na něj :-p
@krista tak to som este nepocula o certifikovanej zirafe =-) ja som zamladi nosila topanky od Protetiky - zdravotnicka obuv, mala som plnu patu aj spicu, pevny clenok, vlozky do topanok aj tak mi to bolo na 2 veci lebo mi to vobec nepomohlo.... take tie klasicke latkove papuce s bielou podrazkou u nas nehrozili.... brat ma nohy ako-tak ok, ale co si tak pamatam, tiez mu nedavli tie papuce, neviem preco... asi bola mame ta obuv nesympaticka, lebo tak mne je straaaasne nesympaticka, taka divna, zimomriavky z nej mam :-D
@janocka tak nevím jak u vás, u vás to může být třeba jiný zvíře :-D tuhle značku zimních bot má teď Luky:
http://www.coka.cz/index.php?option=c...
No vidíš to bylo ti to na prd :-N ono je to těžký, ale já si říkám že kdyby jednou měli blbý nohy tak budu vědět že jsem jim kupovala kvalitní boty a že se na to nemůžu, kdežto kdybych jim kupovala blbý boty tak si to budu asi vyčítat :-N akorát Kristý jsme koupili takový vysoký kozačky a ona v nich strašně šmajdá, tak to vypadá že budeme muset kupovat nový a 500,- vyhozených :-|
@danu nic surne nebylo, jukni na FB :-)
no, ja neviem ani sebe kupit poriadne boty - mam nove cizmy, obute 2x a kua podpatok (podotykam je to klinovy podpatok, nie taky obycajny) sa mi normalne ohyba (je to ako z gumy, ale nejako to povolilo a normalne to "pruzi" ked sa postavim, musim sa naklanat dopredu a stat na spickach, aby som podpatok nezatazovala a nerozplacla sa na chodniku :-p) musim ich ist vratit, len neviem kedy, kedze som ich kupovala v rakusku :-p
@emjee to je blbý :-N já mám zase problém že všechny podpatky rychle obrousím, takže mě se vyplatí radši koupit nový boty než je dávat pořád podrážet :-S
@krista haha, ja opatky neobrusim lebo ziadne nenosim :-D tenisky mam najradsej a v lete žaby ;-)
teri, z toho linku co si dala som nepochopila ake topanky myslis :-N ale inak drsne, ze tie jedny topanky si dali na visacku zirafu, ze akoze certifikovana obuv a neboli to v skutocnosti tie certifikovane topanky....
ja si myslim, ze keby som zamladi chodila viac bosa alebo v capackach este, tak by moje nohy vyzerali inak.... vsade citam, ze noha sa do 3r. formuje, ze treba nosit makke podrazky a ja som nosila uplny opak..... minule som na Discovery videla v 1 dokumente, ze clovek pred 2000 rokmi mal ovela zdravsie nohy ako sucasny clovek... ze nohy sa zacali kazit az s prichodom topanok 8-(
@janocka Jani já jsem ti dala odkaz jen kde je vysvětlený co to je žirafa, když jsi psala že to nevíš :-N boty jsem tady už někde dávala kdysi odkaz jaký má Luky, viděla jsi je nebo ne? :-N a chceš je vůbec vidět? :-D
No vidíš naše děti třeba doma běhají bosí a to mi furt někdo cpe ať jim koupím bačkůrky že se jim nohy kazí, bačkůrky mají ale jen tak na návštěvy někam kde maji studený podlahy, u nás je teplo :-p ;-)
Já nosím tak nějak všechno tenisky, žabky, sem tam podpatky ale nízké... :-)
@latvia tu neznám.
@krista jaaaaaj, jasne, ja som to nepochopila :-D ale uz chapem.... v ostatnom case som daka spomalena |-|
janka_a, janka_ka, miroslava89 a neviem este kolko nickov je schizacka - raz tehotna, raz potratila, raz sa jej nedari otehotniet..... - klasika 8-(
@krista teri, ona uz ma blokovanych zopar PC, teraz sa prihlasila z dakeho noveho.... blokla som ho :-p Nick zatial nie, cakam ci sa prihlasi odinakial
uaaaaaa, mam za sebou rozhovor s diddi :-p prezila som.... bala som sa, ze to bude horsie.... ona to nevydrzala, asi po 2min. zlozila telefon :-D :-D
a tu je, krasavica http://www.zlinfest.cz/cs/filmove-sek... - Diana Kissova - este aj vyzera ako zloba :-D
ze preco je bloknuta, preco jej neodpisujem, ze v nedelu mi pisala a neozvala som sa - vravela som, ze sa snazim travit volno inak ako na PC a ked som na stranke, tak urobim iba nevyhnutne veci a koncim a ze preco som jej neodpisala na mail, tak som jej vysvetlila, ze mi prislo cca 200 mailov od piatku, ze prvorade su firmy a tak.... a nechala sa pocut, ze sme neprofesionalni, ze ona je reziserka a scenaristka a nema problem urobit antireklamu.... ze ona ziadne pravidla neporusovala :-D
@janocka koky, zovrelo ti zaludok? :-o ja by som sa asi pototo :-p ze reziserka, no pokakam sa 8-( 8-( mala by sa najprv naucit slusne chovat, v jej branzi je to dost podstatne :-p
@latvia hej, zovrelo mi zaludok, krk, srdce sa rozbuchalo, na kuka som vydeseny pohlad hodila, tak pochopil, ze vola diddi, tak mi povedal, ze good luck, pripadne ze mu mozem ten telefon dat a on jej nieco povie..... a hned ako sa predstavila, tak som pozrela ci je martin online na chate, tak som mu napisala, ze co mam robit, tak mi daval rady :-D
@latvia nepovedala dovidenia, nic.... iba ze nas poohovara, spravi negativnu reklamu, tak ja som jej povedala: dobre, v poriadku.... a potom sa ozvalo: tut tut tut tut :-D
to, ze ju nechceme som jej povedala na zaciatku, ze je to definitivne a nemenne rozhodnutie.... potom sa este zaujimala preco sme ju blokli az teraz ked uz 3 tyzd. nic nepisala a preco na svadbe nie je bloknuta :-N
@janocka kludne nech robi negativnu reklamu, ludia, ktori jej uveria bez toho aby sa sem prihlasili, sem chodit ani nemusia, ked sa nechaju ovplyvnit druhym :-p a aby sa nestalo ze jej spravim antireklamu ja 8-(
nova otazka: Ake mate skusenosti s reziserkou Dianou Kissovou?
Ahojte, rada by som si najala nejaku dobru reziserku na mini filmik o mojej dcere, mate skusenosti s touto Pani reziserkou?
:-p :-D