Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@mmmk aha, no tak to je celkem dost problémů ať už jeden nebo všechny :-| Já jsem zvědavá na vás až budete chtít druhý, ale já to fakt typuju že to tentokrát půjde přirozeně :-) já věřím tomu že se to tělo strašně změní už jedním porodem :-) My teď hrozně prožíváme s MM příběh kamarádky, možná jsem vám o ní už psala, byla jednou těhotná, potratila ve 12tt týden před svou svatbou, pak se nějakou dobu zase snažili, asi 2měs., ne dlouho, otěhotněla, čekala jednovaječná dvojčata holčičky, potratila ve 24tt a musela je porodit :-( prostě umřely, infarkt placenty, od té doby uběhlo 10 dlouhých měs., oni se snaží teda už přes půl roku, jsou oba dva psychicky na dně protože jediný co by je zachránilo je mít další dítě, aby ona byla těhotná, aby prostě z toho nebyli tak špatný, všude v okolí se teď rodí (2 její kolegyně) my děti, prostě všude jsou děti a jim to nejde, prý jsou v pořádku, Dr. je vyšetřovali, prý prostě blbá shoda náhod |-| už i Dr. jí říkal že to má v hlavě, ta psychika, ale co může dělat po tom co si prožila |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista na obed sme mali pizzku - kazdy taku malu pizzu ;-) @mmmk market, ty si s nou o tom pisala? a to ti odpovedala, ze to necha na Bohu? som nevedela, ze ma PCO no viem, ze ma 1 z tych PCO priznakov - obezitu.... alebo teda mala.... kedysi ked sme sa este bavili to vravela.... ale ze jej strasne chuti jest tak nevie schudnut... ale to bolo kedysi, neviem ako je to teraz.... :-N @krista teri, 1 moja kamaratka otehotnela nejako v dec. minuleho roka, bola velmi happy aj ked jej byvalo strasne zle a musela byt v spitali na infuzkach.... po par tyzdnoch potratila, musela ist na kyretaz.... pred cca mes. opat otehotnela, bola uplne happy ale hned na zaciatku, par dni po tom ako to zistila opat potratila ;-( ja som v tomto taka, ze ja ked (ak) otehotniem, tak to poviem iba fakt najblizsim pribuznym a kamoskam az neskor, ked to bude vidiet.... ja som poverciva iba v asi 3 veciach a toto je jedna z nich - ze to proste zakriknem a nieco sa stane |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka chuda nase. tak mi je jej luto. :-(
Odpovedať
@janocka to je smutný a zjišťovali jí čím to bylo? Já jsem první těhu říct musela aspoň rodině a jestliže jsem chtěla aby se to i přátelé dozvěděli ode mně, tak jsem prostě musela, protože jsem odcházela z práce na PN a v práci se mnou dělal bratranec a bylo by dost blbý aby se to dozvěděla máma od cizích (jako třeba teď teta od svojí spolupracovnice že bude mít vnouče :-p) po druhý jsme to nikomu neřekli do 12tt, ani na koníkovi jsem to neměla v profilu, tady jsem si to dala někdy kolem 10tt a rodinám jsme to oznámili až kolem toho 12tt :-) všichni koukali jak je to možný že jsme nikomu nic neřekli a jak jsme to vydrželi atd. :-N Tééda pizzu jo? Ti si vás tam vykrmují :-D
Odpovedať
Profilova fotka
já u Chár vydržela do 15tt :-D to nikomu neříct |-| :-N =-) naši se to dověděli až po tom 15tt a to jen protože už to J. chtěl šířit :-p já bych klidně čekala do porodu :-D =-) ono to bylo hlavně tím že prostě sem pak nikomu nechtěla vysvětlovat kdyby se něco stalo pač pak by každej hned mě litoval a to sem nechtěla |-| a taky po 16měs snažení sem si to chtěla vychutnat sama x-) s J. a ségra věděla ale mlčela x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, zistovali jej po prvom, ze z coho to bolo - nieco so stitnou zlazou.... sa liecila na nu teda, neodporucali jej otehotniet no ked dostali "zelenu" tak po chvili na to isli a vyslo to..... a teraz druhykrat ze blba zhoda nahod, alebo take nieco, ze nezistili vobec z coho to bolo tentokrat..... @ooo maji, ved aj mne.... chudato, ona by si to dieta fakt zasluzila.....
Odpovedať
@janocka tak snad se jim to do třetice už povede, takový věci by se stávat neměly |-|
Odpovedať
@aguaverde taky jsem to nechtěla nikomu vysvětlovat kdyby něco ;-) nechtěla jsem aby mě každý litoval a máma ta by se zase tvářila jako kdyby se to stalo jí, no už to vidím :-N ale jak říkám, prvně jsem to řekla a doufala, že to bude dobrý a po druhý jsem si teda počkala :-)
Odpovedať
Já jsem naštvaná, hypnotizuju aukro :-p vybrala jsem si jednu věcičku, napsala dotaz tomu dražiteli a on se na mě vykašlal a neodpověděl vůbec, přitom přihlášený už tam byl, takový prostě miluju, navíc posl. věc tam kupoval před rokem a z toho má kopec neg. hodnocení, tak je to asi znamení že mám od toho dát pracky pryč, pro pár ušetřených stovek to asi za to nestojí |-| :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista mě už deptalo jak každý litoval že se tak dlouho snažíme, a ty otázky měsíc co měsíc Už????? mě fakt deptaly o to víc....hold sme si počkali a máme dokonalé dítko x-)
Odpovedať
@aguaverde Tak to se nás nikdo neptal, protože to nikdo nevěděl ;-) na otázky typu kdy bude dítě jsem říkala, že bude třeba za rok... dýl na sourozence se nikdo moc neptal a když už, tak jsme odpovídali že až bude tak bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista mna ked sa pytaju kedy bude dieta, tak hovorim: ked bude, bude a hotovo :-p a ked sa opytaju ci planujeme, tak odpovedam: ano, planujem :-D z mojho okolia vedia tak asi 2 super kamosky, ze sa pokusame + vy adminky... z rodiny to nevie nikto... svokra nedavno riesila, ze by si priala dalsie vnuca, ze Linda je uz velka.... tak som si tak pomyslela, ze sak za chvilu bude mat mozno Linda surodenca.... a veru, mala som pravdu, par mes. potom oznamili, ze cakaju dieta.... tak je pokoj..... ale chcela by som mat dieta ked bude este Lindin surodenec potrebovat detsku stolicku - aby nemuselo nase dieta jest na tej z PL co sa vykacuje :-D dobre kraviny riesim, co? no nic, je cas ist domov :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme nasim povedali v 8tt, v robote v 16tt, ostatni sa dozvedeli bud od nasich (rodina) alebo sami (znami) ked ma neskor videli :-D akurat jedna kamoska sa to dozvedela v 10tt lebo sme sa zrazili vo dverach na uzv :-D
Odpovedať
@aguaverde Vyhralas. Myslela jsem, ze to ja nejdyl ze vsech jsem delala tajemny hrad v Karpatech :-D Rodine jsme to rekli v 13.tt, a to jen proto, ze jsme tam zrovna jeli a tchyne slavila padesatiny. No je lepsi darek? :-D Tady na konikovi jste to vedely vy adminky a moje cynicka diskuze. Nekteri pseudopratele na FB se to dozvedeli, az jsem hodila Maxovy fotky :-) @janocka My o snazeni moc lidem kolem nas nerikali. Kamaradi doktori to vedeli, protoze mi kamos delal preventivni utz srdce kvuli stimulaci, mivala jsem šelest. A az jsem byla tehotna, rekla jsem to M. tete, ona se po 8 letech snazeni nedockala nikdy |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk sice z rodiny to vie iba moj brat..... a sama nechapem ako som mu to povedala, lebo my sa o sukromi vobec nerozpravame :-N asi bolo cosi vo vzduchu, bo aj on sa mi "vylial" vtedy :-p market a a teta preco nemohla mat dieta? tiez mala PCO alebo nieco ine? =-) sorry, ze sa pytam :-x
Odpovedať
@janocka Jani, ano, PCO kvuli nabehu na cukrovku + srusty vejcovodu. Byla asi 5x na IVF a ani jednou to neklaplo. Rekla jsem ji o tech nasich trech letech, protoze jsem mela pocit, ze to na ni nejak dopada, ze cekame mimco. A od te doby mi prijde, ze uplne obratila, je nadsena, vzdcky nam posila nadsene maily, kdyz dame na picasu nove fotky Maxe a kupuje mu spousty darku x-) Ona se teda takhle super vzdycky chovala i k Martinovi a jeho brachovi. A co bys tvymu brachovi o tech problemech nerekla? Vzdyt je to budouci doktor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk fuha, 5x IVF a ani raz, to je smutne |-| ale tak fajn, ze ste si nasli cestu k sebe a ma Maxa rada.... no nerekla, lebo my sme mali vzdy taky oficialny vztah - ako aj s rodicmi - o sukromi sme nic nevedeli.... ale od Pohody (hudobny festival, na kt. som 1.x bola v lete) je to ine.... tam bola taka pohodova atmosfera, vsetci ludia taki mili a slovo dalo slovo, ja som sa ho opytala na Duphaston, ze co on na to + ze ci je pravda, ze MUDr.ovia predpisuju casto to, za co maju peniaze od farmafiriem a povedala o svojom probleme a tak..... a teraz ked sa tak raz za mesiac - dva stretnee, tak aj pokecame, opyta sa ma ako pokracujeme a tak..... nechapacka
Odpovedať
@janocka Jo, ale uz je s tim tak nejak srovnana, je ji nejak 46. To je dobre, ze se s brachou normalne bavis, ne? ;-) Jo, zas chybi ikonka Ip. Uz od dopoledne :-N
Odpovedať
ahoj holky, jdu vás jen pozdravit, moc nestíhám. máte se?
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk uz ikke hlasila, ze to zas blbne, tak rano to hodim michalovi... sa potesi :-D dnes som ho otravovala s 5 roznymi vecami, nedam mu vydychnut ani zajtra @ikarkulka ahoj.... no ja sa mam v pohode.... ku podivu nemam ziadnu svalovicu z tisicky prazskych schodov - myslela som, ze bude, stehna som vcera citila.... ale stehna su v pohode, iba achilovky ma bolia.... ak pojde kuko zas na dake stetko do Prahy, zas sa votriem, lebo som nestihla ist pozriet synagogy a zidovsky cintorin + muzeum komunizmu, tak to chcem este vidiet.... praha sa mi strasne paci... ale je tam vela rusov :-N
Odpovedať
@janocka Tak to je super a kdy to čekají? No hlavně vnouče od vás by si zasloužila x-) a neboj z té z PL vaše dítko papat nebude :-D @mmmk to je smutný že se nikdy nedočkala |-| Já vím taky o jednom páru co nemohli mít děti, ale ta pani už je stará jako moje máma, čili nějakých 55 let, děti teda nikdy neměli a dokonce si asi po 30ti letech vztahu její manžel našel jinou tak se rozvedli :-| @janocka tak takový oficiální vztah mám já se svou mámou taky, nikdy jsem s ní neprobírala menstruaci, sex ani nic podobného, s vlastními dětmi to chci napravit, myslím si, že o takových věcech by měli děti vědět o rodičů, co je čeká a zároveň bych byla ráda, abychom měli tak trochu kamarádský vztah s přirozenou autoritou :-D :-N Ale jak říkám byla bych ráda a zatím můžu jen doufat a snažit se :-) nikdy nevíme jestli se to povede :-) Jak se máte při pátku? :-) Já se těším na víkend, na manžela :-N v sobotu jedeme na oslavu narozenin jedné roční slečny ;-) a v neděli ještě nevím, ale asi bude MM zase makat u mámy na baráku, protože na to dost chvátá 8-( a teta je nemocná (bydlí v tom baráku) tak to asi dopadne tak, že budu s dětmi sama doma od rána do dlouhého večera :-S A co vy a vaše plány na víkend? :-)
Odpovedať
ahoj, tak já ani nevím co budeme o víkendu dělat, ale snad něco vymyslíme :-) @krista tak to dokáže potěšit, když se těšíš, že strávíš víkend s manželem a on musí jít někam makat
Odpovedať
@kalerat my teď jezdíme každý víkend, já tam bývám s ním, ale když je teta nemocná tak tam nechci tahat děti, akorát bych tomu šla naproti nebo jedině bych musela být s nimi celý den venku (člověk ale neví jak bude počasí) a pak uspávat Lukyho v kočárku a on na to neni vůbec zvyklej, už hodně dlouho spí jen v postýlce :-N no nevím jak to uděláme, každopádně máma chce všechno honem a ten barák je ruina šílená. Já bych šla třeba do bazénu :-D x-) čekám až se mi víc zahojí jizvy a pak půjdeme! :-)
Odpovedať
@krista Teri, s tou M. tetou je to jeste komplikovanejsi v tom, ze ten jeji pritel, se kterym je 25 let (!!!) neni za celou tu dobu rozvedeny. Rekl, ze se rozvede, az bude tehotna a ze si ji veme. No, nestalo se. Navic ho ted z Brna, kde spolu zili, preveleli do Trebice, takze se vidaji jen jednou za mesic. On je fajn chlap a to, ze si tu tetu nikdy nevzal, me na nem dost mrzi. Na vikend planujem asi nejaky vylet, asi do Heidelbergu. Taky si neumim predstavit uspavat mladyho v kocarku. On to nema rad. Vcera hodinu vrestel, nez usnul 8-( Moje zada uz nezvladaji vic jak pulhodinove prochazky s manducou nebo satkem.
Odpovedať
@krista tak to jo, no škoda, je teta nemocná, to bych taky s dětma neriskovala.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista 2. dieta cakaju v maji (kvetnu), cize medzi Lindou a jej surodencom bude rozdiel takmer presne 2r., lebo ona sa narodila 02. 05. 2009 ;-) nase plany na vikend.... este nevieme.... chceme ist do Trencina k svagrocvom no oni este stale nevedia ci budu doma, bo svagor chce ist k rodicom, ma tam zimne gumy a tak by ich chcel prezut.... nerozumiem jeho zmyslaniu, kedze minuly vikend tam bol, mohol dat prezut gumy vtedy.... usetril by nemalo casu a penazi..... mali sa ozvat do vcera vecera ci mame dojst alebo nie, no neozvali sa tak mam pocit, ze nas tam nechcu :-N zajtra ma byt este pekne a teplo, tak by som sa mozno sla kolotocovat zas ak by sme ostali doma :-D
Odpovedať
@janocka tak to budou jejich děti hezké, narozky u sebe :-) Kolotočovat :-D no tak to bych si dala taky líbit, ale takový super atrakce jako vy tady nemáme :-) @kalerat a jak je jinak s dětmi? :-)
Odpovedať
@ikarkulka Pokracovani ze skoly adminovani - Nevim, co s lidma typu Kadlinecka ci milovani. Kadlinecku bych blokla hned, kdyz se neumi chovat a Milovani bych napsala nejakou Ip, at si neplete kratke zpravy s diskuzi. Ovsem nevim, nakolik to pochopi :-N
Odpovedať
@mmmk no právě, že to asi nepochopí. nehledě na to, že si nejsem jistá, jaká pravidla platí pro ty krátké zprávy... podle mého si tam tohle psát může, i když by se to víc hodilo do diskuse. to je to samé jako samotná alba, kam uživatelka naháže obrázky kočárků apod. a chce k tomu napsat zkušenosti a komentáře. víc by se mi to líbilo v příslušných diskusích, ať si to tam můžou najít všichni, ale prý to v albech být může, tak asi i ty krátké zprávy můžou obsahovat různý dotazy, na který by chytřejší uživatelky velice snadno našly odpovědi v diskusích. :-|
Odpovedať
@ikarkulka Koukala jsem, ze ma Alinu v pratelich :-D Vim, ze to neni v kratkchy zpravach zakazany, ale prave bych to asi upravila nejake v pravidlech, aby se tohle psalo do diskuzi a mely k tomu pristup vsecky uzivatelky. V kratkych zpravach podle me nefunguje nejake vyhledavani. Vcera zalozila Milovani diskuzi s nazvem Milovani a text znel neco jako "Hledam kamosku z Chrastavy, ozvi se." :-D Ostatni uzivatelky se mi tam dost vychlamaly, ja se rubala u komplu, ale posleze jsem to smazla :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?