zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@krista rozkaz sefe :-D :-p
nemam, ale tak je nie je divne, ze nemam skoro ziadne priznaky tehotenstva? =-) :-N no ja sa celkom tesim aj na vysetrenie k Mudr. konecne budem mat v rukach dalsi dokaz, ze som v tom 8-) :-D
@domika007 mě bylo s Lukym celý těhu úplně krásně, jediný příznak byly zvětšený prsa, ale to jsem ještě kojila tak jsem sama nevěděla od čeho ;-) a taky to že jsem to nedostala pochopitelně :-D a zvracela jsem za celý těhu s ním jednou a to v 14tt :-D :-) s Kristý to byl úplný opak, to nebudu ani říkat, ale to těhu jsem proklínala :-N
@krista tak to je super, ja si ho tiez tak bezproblemovo predstavujem a na tie zvacsene prsia som zabudla, takze pridavam k priznakom @emjee :-D
no tak co si budem klamat,je to otazka, ktora ma teraz dost trapi :-D :-p
@domika007 no já to chápu po takový době "snž" ale neboj se, hlavně se nestresuj, klidně si s prckem povídej a všechno dobře dopadne :-) já jsem si povídala s Kristýnkou když jsem měla těch 50/50 jestli bude živá nebo ne, třeba to i pomohlo :-N
@domika007 to je super, že TM s prckem pokecá :-D
Já se omlouvám, utíkala jsem nakoupit a opět jsem se vytočila, potkala jsem známou co se mnou rodila v porodnici, má holčičku o tři dny ml. jako Kristý a taky se nedostaly do školky, i když ona chodí do práce, to je spravedlnost tady, přitom já vím o tolika maminách co si válí šunky doma s miminem a starší jim chodí do školky, to je holt tak když někdo popře těhotenství, prima no, takže nás opět nevezmou teď v březnu a Kristý půjde do školky až ve 4,5 letech zřejmě 8-( jestli vůbec 8-(
@domika007 Já si asi napíšu nějaký prudící status na FB, protože spoustu těch známých (co maji ml. děti ještě než je Luky a jsou v těch školkách se staršíma) mám v přátelích a ráda bych jim dala jasně najevo komu zabírají místo, jestli by se jim tohle líbilo ]-(
@krista já mám Chár nahlášenou v soukromé školce už od narození a taky se dostane až bůh ví kdy :-p paní říkala že to dřív jak po 4roku nevidí =-) =-) =-) ]-( ]-( ]-(
@domika007 hele užívej si že o těhu ani nevíš :-N já o něm taky jako nevěděla dokud sem v 10tt neomdlela a neskončila v nemocnici :-p blila sem jednou jedinkrát za celý těhu a to bylo 12+5tt :-N těsně před NT screningem :-N =-) jinak pohoda až do 30tt pak už sem začla mít kontrakce, otevřená na 6cm, čípek nikde, zátka nikde......takže pak už mě jen udržovali až do konce 37tt :-N
@aguaverde no to je super ]-( na soukromý školky jsem tady koukala, ale to bych nevydělávala na nic jinýho, pro jedno dítě asi 5tis. nebo tak nějak, můj příjem je teď 7,6tis., od ledna bude jen 6,8tis. cca (protože mi sníží rodičák) manželova výplata jde na poplatky, takže bychom ve výsledku byli v mínusu v současný době, jinak až půjdu do práce, tak nepočítám že si bůh ví jak vydělám, takže možná v mínusu nebudeme, ale bude nám zbývat třeba litr měsíčně na všechno, což zní prima, já potřebuju státní školku |-|
@domika007 no ještě to není uplně OK ale už je to lepší....už se nedusí tolik :-N jen občas......sice začla kašlat víc ale to bude tím počasím...horečky už nemá a i zlobí tak už to bude snad ok x-) na plíci už to taky mizí
@aguaverde ufff, tak ja uz nic nepoviem, ci skor nenapisem, ze som bez priznakov :-N tedaaa, to muselo byt tazke...ale tak co clovek nevydrzi pre take male rozkosne stvorenie? x-)
@krista no já bych chár tady u nás do obyč školky nedala ani kdyby byla zdarma :-N :-p sem tolerantní člověk ale aby mi dítě chodilo domů se všima, zmlácená a šikanovaná tak to radši budu žrát kůrky a mít soukromou školku :-N 8-( samo že u dvou už bych asi si to nemohla dovolit ale máme a budeme mít jen Chár takže té dám maximum =-) :-N
tobě sníží rodičák na 6,8 =-) pokud schválí tu změnu tak mě na 3,8 ]-( kuwy......sem si schválně dala 4roky jelikož ani do soukromé se mi Chár nedostane a teď jako co.....že....