Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@domika007 no vzhledem k tomu že my máme před výplatou tak u mě inspiraci nehledejte :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 @krista díky holky....snad už jí bude líp....byly to muka koukat na ty její prosící očka ať jí pomůžeme když se dusila |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-D :-D :-D ale tak aj tak ich lubis nie? :-p noo to poznam, ja si este uzivam svoje 2 mesacne odstupne a upenlivo ocakavam svoju prvu davku podpory zo socialky 8-(
Odpovedať
@aguaverde já mám na tři roky, u Kristý jsem vyčerpala jen rok a u Lukyho mi takhle krásně poníží 8-( já teda při nejhorším budu muset poprosit tetu co je v důchodu aby nám děti pohlídala dokud nebude školka. A máš jistotu že v soukromý ti ji šikanovat nebudou? Že tam budou jen slušný děti? Já bych v tom jistotu bohužel neviděla... Bohatý děti jsou kolikrát ještě horší.
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde jj, to verim, to je ten najhorsi pocit |-| snad ste to uz prekonali a bude len a len dobre x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 já nevařím nic, včera uvařil miláček výpečky, se zelím a knedlíkem tak já mám oběd zajištěn :D
Odpovedať
@domika007 teď už jo :-D ale jo, měla jsem je ráda vždycky, jen ti říkám že tu Kristý jsem fakt proklínala, na tom hajzlu poblitým :-N 5měs., říkala jsem si, jestli to mám za to že jsem ji tak moc chtěla :-N A už víš jak to budeš mít s mateřskou a rodičovskou?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj, tak to ano, vtedy clovek povie hocico 8-( no vela nie, musim este zavolat jednej pani ohladom toho, ona mi presne povie, ze co a ako
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tady u nás do soukromý nechodí děti bohatých...ty denně jezdí do olomouce na první anglickou (10tis měsíčně na půl dne +myslím 7tis na jídlo ) :-p ale jako jistotu 100% asi nebudu mít nikde ....ale to co se děje v "obyč" školkách tak to jako fakt nechci :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, mne prisla prva podpora po 3mes. :-D som mala 3 mes. odstupne, potom mi prisla podpora za 3 mes. a potom som uz nastupila do roboty... pekne to vyslo
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka no mne pride po mesiaci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute zas. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 a si si ista, ze ti to po mesiaci pride? ti to dako potvrdili alebo co? lebo tak aj kamoska ked bola pred rokom nezamestnana, tak jej to prislo az po par mes. =-)
Odpovedať
@aguaverde já mám dojem že se to dneska děje všude, že tomu nepomůžu, tyhle školky v okolí jsou dobrý, máme tu tři dá se říct v okruhu 2km od baráku ale když jsou plný co nadělám ]-( ]-( ]-( @domika007 aha tak dej potom vědět, mě to zajímá jak to chodí v SK. @janocka to ti opravdu vyšlo pěkně :-) ještě že tě máme :-D
Odpovedať
@ooo cauky :-D
Odpovedať
No to je stejně hrozný s těma prachama, jak si můžou dovolit někoho nechat bez peněz ]-( ale u nás je to to samý 8-( 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janocka ano povedala mi to pani na socialke, ze prva podpora mi pride okolo 20 novembra za oktober ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jasne dam, mna to zaujima lebo je to dolezite, si neviem predstavit co by som robila aj bez tej almuzny, ktoru tu davaju |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak u nás ty obyč školky stojí za prd..... :-p už mi říkala kámoška co tam má dítko že maj tam pověšené na nástěnce dlužníky školkovného a jídla a že sou to pořád ti samí (cikáni :-N |-| ) a že kvůli nim jim zvedli strávné a školkovné aby se ti dlužníci zaplatili....bohužel nemůžou učitelky říct že je nevemou do třídy když nemaj zaplaceno.....šikana na dením pořádku, vši prý pořád....děti se jich zbaví a do pár dnů je maj zas pač ti co je do školky nosí se vůbec nesnaží se jich zbavit.....atd.... pokud bych měla v okolí obyčejnou školku která by nebyla problémová tak klidně tam chár dám...nevidím v tom problém ale tady u nás fakt bída a děs.....možná uvidím ji dám k našim do vsi (ta´tka dělá na Oú :-D ) a školka je hned pod úřadem a je super....jen by se muselo dojíždět
Odpovedať
Profilova fotka
no letim chystat obed, lebo kym nasupem zemiaky bude aj vecer :-N :-D caute zatial
Odpovedať
@aguaverde to je strašný, kde že to bydlíš =-) :-N Tady na sídlišti jsou taky cikáni, ale ve školce žádný nejsou, jejich matky jsou celej život doma tak je asi neberou :-N Já vůbec nevím co budu dělat, máma má do důchodu daleko, teta v důchodu je, ale tu nechci na starý kolena otravovat a je to 20km od nás, neumím si představit nechat jí dvě divoký děti od rána do večera, chudák by byla. @domika007 zrovna mi říkala jedná známá že my v ČR si ještě žijeme dobře tak jak to tam máte ty rodičáky? Nemyslím teď tvůj konkrétní případ, ale jaký tam máte zákon na to, kolik se bere? U nás je to odstupňovaný buďto 2 roky - 11400,- 3 roky 7600,- a 4 roky 7600,- (teď nevím do jakýho věku agu mě kdyžtak doplní) a pak 3800,- do 4 let. Ale to bude od novýho roku jinak.
Odpovedať
@domika007 pa pááá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007, @janocka mne prisla tiez o cca mesiac. som sa cudovala, lebo predtym davnejsie mi prisla az po dlhsej dobe.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista je to myslím do věku 22měs dítěte ;-) no tady sou fakt školky plné cikánů (teď ať si nikdo nemyslí že sem rasista, to ne, mám spoustu kamarádů romů a ti sou zlatí, makaj, sou čistotní,pracovití atd) jelikož je to nejlevnější způsob jak se děti nají že 8-( protože stejně neplatí ale jídlo dostanou 8-(
Odpovedať
Jsem přesně čekala že se ozvou slepice na FB, mrchy jedny :-p :-p :-p @aguaverde taky nejsem rasista, ale ráda je nemám :-N měla jsem i slušnou kamarádku, byla super, ale byla jediná :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak tak je jich málo.... :-N škoda no....
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri tak to ti nepoviem, zatial nemam ziadne info, ak zistim napisem ;-) tak obed sa uz vari aj pradlo je vyvesane 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo no teraz je to uz tusim tak...mne to hned ta pani zo socialky povedala
Odpovedať
@domika007 taky už mám vařeno a prádlo pověšeno, jelikož se Kristý v noci počůrala :-p ale připomněla jsi mi že tam na mě čeká ještě jedna pračka :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no s pocuravanim mame problem aj "my" , teda nas lukas, poslednu dobu sa to stava casto |-| ja som uz dnes prala 2x :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?