Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@latvia Mne to prave v tech 17 ani nejak nedochazelo. Byla jsem takove trdlo divoke :-D Ale od te doby jezdim prakticky porad. Co jsme tady v Reutlingenu, bez auta to nejde. Dlouho byly moji nocni murou podzemni garaze a parkovaci domy, ale krom par neoblibenych uz to zvladam dobre. Parkovani podelne se vyhnu, pokud je jina moznost. Radsi teda do parkovaciho domu nez na ulici podelne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia ja ked som si robila vodicak - cca 10r. dozadu, tak tiez som mala parkovanie rovne, sikme, medzi 2 auta a slalom pomedzi kuzele - to som sa naucila naspamat kedy tocit, inak by som nepresla :-D moja mama si urobila vodicak v 18, odjazdila asi 20km a koniec..... a furt len pindala, ze aj ona by chcela auto a soferovat ale na autach co sme mali ked este nasi zili spolu sa to nedalo (predsa len s nulovym skusenostami sadnut do Passatu alebo S60 nie je sranda).... potom 5r. pindala do otca nech jej kupi auto az sa pred par mesiacmi nasrala a kupila si sama auto - 208, chodila do autoskoly na kondicne jazdy a spokojna je..... ked chce ist na vacsi nakup nemusi otravovat kamosky aby ju zaviezli, zavezie sa sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
potom niekto pls pozrite moje prispevky zo vcera v teme Cistenie bazaru... vdak 8-) a zas mam nervy - dnes som stopla dokopy asi 10 inzeratov na "vitonky" co boli fake, dala som dovod, ze Inzerat nie je v sulade s legislativou a tie kravky si na drzovku stlacili "uz som si ho upravila"... kua, ako to akoze opravili? ze to uz nie je fake? ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ako sa povie po cesky obuv na lyzovanie? (po slovensky su to lyziarky)... bo ma zaujal tento inzerat http://www.modrykonik.cz/bazar/detske... ze prezkace =-) to slovo vidim prvykrat v zivote
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka lyžáky či přezkáče ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde dakujem Ali, zas som mudrejsia ;-) přeskáče to akoze od slova skakat? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka já myslím že se tomu tak říká pač tam na těch bodech jsou přezky...alá já nelyžuju tak přesně nevím...jen u nás se tomu tak říká ;-)
Odpovedať
@janocka u nás se tomu říká - sjezdové nebo lyžařské boty nebo zkráceně lyžáky, přezkáče je už podle mě hodně hovorové, ale i to se objevuje v e-shopech takže si vyber :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo keby som pocula to slovo a nevidela obrazok, nikdy by nenapadlo, ze je to obuv na lyzovanie ale skor nieco na skakanie :-D
Odpovedať
@janocka :-D nedivim se, ale zase přezkáče jsou se Z :-D a skákat se S :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo no ale spodobuje sa to (predpokladam), takze sa to asi cita přeskáče, nie? :-D u nas su to jednoducho lyziarky ;-) vy mate take pekne slova v ČJ - rampouch a obleva su moje najoblubenejsie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka a vy nemáte rampouch? =-) ani oblevu? =-) :-N mě pobavilo tohle http://www.modrykonik.cz/fotoblog/luc... dorty miluju ale mít je měsíc co měsíc tak bliju už po 6 :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
@aguaverde :-N tak to dítě podle mě už z těch dortů nebude nikdy nadšený když mu to maminka takhle podsouvá :-p ostatní děti se aspoň na dort těší :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista chár se určo na dort těší jen z důvodu zabořených ruk :-p to jo :-D včera na hodech vzala roládu a vyžívala se v mačkání a jak jí to lezlo mezi prsty :-p 8-( sem myslela že ji zabiju ]-(
Odpovedať
@aguaverde to jo, to chápu u malých dětí, ale myslím tím do budoucna, že si snad toho dortu nebude to dítě ani trošku vážit, brát to jako něco vyjímečného co bývá v době oslav :-N asi jsem trapná, ale každej měsíc neslavíme :-D :-p max. dítě změřím a zvážím abych měla pamatáku :-D x-) a teď budeme dělat ještě otisk do knížky (ruky a nohy :-)).
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak sem asi taky divná :-N já sem teda jen když chár měla 1.měsíc tak sem jí koupila hračku ale jinak ne :-N =-) asi sem houno maminka :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jo a abych nelhala tak měla dort k vítání občánků :-N a pak k svátku :-N
Odpovedať
@aguaverde to jsem koupila Lukymu taky když měl první měsíc, ale protože měl svátek, má to přesně o měsíc :-D jinak samozřejmě jsem vždycky byla trošku naměkko a pořád docela jsem když má "měsíčniny" ale jinak oslava ne :-) ani dortíky ne, protože tady se to vůbec nebere nijak tradičně třeba to vítání občánků, dostaneš papír od města, růži, děti ti řeknou básničku, udělají jednu fotku a jdeš domů :-|
Odpovedať
my sme nemali ani vitani obcanku ani krst :-S akurat u nas prerabali obecny urad a prestalo nas bavit chodit sa kazdy tyzden pytat, ze kedy by sme si mohli takuto oslavu urobit |-|
Odpovedať
Profilova fotka
@aguaverde my máme cencúľ a odmäk namiesto rampouchu a oblevy :-D ked neter oslavovala rok, tak mala 2 asi 6kg torty.... total umelina, vsetko farebne.... ona z toho nemala nic, iba do toho rukami capala a vsetko zasrala :-N
Odpovedať
@janocka @ikarkulka - hele, vy kráčmery :-D :-D :-D i ,,mistr tesař" se někdy utne :-D :-D :-D :-D Já si toho vůbec nevšimla, jako seriozně vůbec. A nevymazala jsem si to, protože jsem tu nebýla, jinak bych si toho flagu všimla. :-p měli jste mi to vymáznout vy :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nikka.vo no to iste, mazat ti fotku :-D a potom citat rozhorcenu Ip alebo kratku spravu: adminky mi bezduvodne smazaly fotku v mým albíčku ja vůbec nevím prooooč :-D :-D
Odpovedať
@janocka V tom případě bych si založila svoje rozhořčené téma ... Prostě máte s ikarkulkou potřebu si něco dokazovat, tak projíždíte alba a flagujete a mažete :-D :-D :-D Ne teď ale fakt vážně, fakt jste to měly smáznout právě kvůlli případnému haló, že admin porušuje pravidla :-N :-N :-N :-x Když já s toho obřího, bílého nápisu na mou duši nevšimla :-D
Odpovedať
@nikka.vo sorry, nikkouši, když jsem to flagovala, myslela jsem, že jsi tu a že si toho všimneš :-) pak jsem zase myslela, že jsi tu a že už to musíš vidět. a když nic, tak jsem ti to radši hodila do ip, ale mazat jsem ti to nechtěla, abys neřekla :-D ale příště teda smažu, a kdybych se já utnula, tak prosím taky o smazání, ať nejsou kecy ;-)
Odpovedať
@nikka.vo @ikarkulka Dik za osvetleni toho se skorn. Ja neco zachytila v jejich statusech, ale nemela jsem cas patrat po tom, co se stalo. Kazdopadne by mi bylo na blitku z toho, ze si nekdo stahl Maxovy fotky a vydava ho za svoje dite 8-( Sice je mi lito, ze nemuzu ty jeji rozkosny holcicky ocumovat, ale co se da delat. Sama tu taky Maxovo album nemam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte koceny, len som sem nakukla, idem sa kurirovat, mam anginu, ledvo zijem, do nedele budem viac off ako online, tak len aby ste vedeli....pikosky mi ale preposielajte do ip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka já teda nechci rejpat ale taky máš inzerát s fotkama co si nefotila ty :-D =-) =-) =-) :-D =-) =-) =-) =-) tak šup šup opravit ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Baby potrebovala by som poradit alebo pomoct potrebovala by som pre Ellu tuto zabu http://www.steveshallmark.com/index.c... http://www.amazon.com/TY-Beanie-Boos-... ako ju kupit?
Odpovedať
Profilova fotka
@danu cez amazon platis kreditkou, nieje to tazke. alebo co konkretne sa pytas? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@latvia nikdy som odtial neobjednavala, takze neviem ako to tam chodi :-N nevies mi pomoct to objednat?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?