Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uz som zhruba preluskala amazon a dodanie je drahsie nez zabka :-( cele by ma vyslo 15€ co sa mi zda na malu zabku dost :-| ale zase co neurobim pre Ellu, musim este popozerat
Odpovedať
Profilova fotka
@danu popravde ani ja, ale pomozem ak sa rozhodnes pre ten amazon, bud sa zaregistrujes alebo bez registracie sa da, tam budes vyplnovat vela udajov. tak let me know ked pojdes na to ;-) este sa furt liecim, tak som tu raz denne, ale snad sa strafime do casu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@danu cez ebay je lacnejsia tusim http://cgi.ebay.co.uk/TY-BEANIE-BOOS-...
Odpovedať
@krista Teri, mrkni na tyhle, ze zablokovanych (Kopiruju z verejneho seznamu) matka246 - jeji dalsi nicky: eliska_w nina_w linda113 martinka246 ti_na, lotte, miriamkakaka Hrani si na maminku s ukradenyma fotkama, vymysleni si pribehu. Mimo jine se hraje na ceskou maminku, i kdyz je to Slovenka a pripojuje se ze Slovenska. Ta pepita mi zrovna prijde totez jako ty, co jsem blokla ja. Zas srdicka vedle jmena, v "O mně" ma Jsem milujici maminka... atd.
Odpovedať
@mmmk no teď jsi mě překvapila :-o do IP hrála blbou... ale ona teda asi často mění IP co? =-) protože jak měla ty nicky diamond_26 diamond_23 a diamond_doll tak ty měla úplně jinde než tu ywoon a pepita 8-( Jdu se podívat do adminclubu a kdyžtak asi poprosím @janocka aby na to koukla líp, já mám pocit, že už na ní víc nevyšťourám :-S
Odpovedať
@krista Aha, takze ywoon ma stejny mail jako nektera z tech, co jsem nedavno blokovala. Tz. fotky jsou odnekud kradene. A zaraa je podle me jedna z dupel. + amely
Odpovedať
@mmmk tak jaké navrhuješ řešení? :-N zablokovat asi komplet s IP pokud to půjde (i když zrovna u tý ywoon a pepita má společnou IP ještě s jedním nickem, tak asi blokace PC co?)
Odpovedať
@krista Jo, tak jestli jde o pepitu a ywoon, maji stejne nastaveni pocitace. Pepitou jsem si jista, ze je dupla. Amely ma stejny mail jako mely ty zablokovane duply nedavno.
Odpovedať
@krista Takze trochu dukaz http://www.modrykonik.sk/fotoblog/zaraa/ - stejna kratka zprava jako O mně od ywoon.
Odpovedať
@krista Blokovat pocitac a vsecky ficury, ze kterych se pripojuje.
Odpovedať
@mmmk nesedí mi to odlišné nastavení PC + založení tohoto tématu :-S http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Odpovedať
@krista Janocka to pozna podle PC podle me. Uz jsem ji poprosila, at na to mrkne a blokne. Ale tou Pepitou jsem si jista, ze je to nase "stara znama." 8-)
Odpovedať
@mmmk tak prozatím jsem ji blokla všechny nicky a IP adresu co měla pod diamond26 tak jsem potom zvědavá co nám @janocka poví. Že to někoho baví krást fotky a identity... jsem ráda, že jsem všechno smazala ]-(
Odpovedať
@krista Koukam, ze jsi bezdetna :-N Nekdo te vypatral?
Odpovedať
jak tam má ta zaraa ten status o pomerančích a mandarinkách, to jsem včera, předevčírem zahlédla v češtině na mk.cz - nick už si nepamatuju, půjdu pohledat.
Odpovedať
lulunka? =-) http://www.modrykonik.cz/fotoblog/lul...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ikarkulka To proste ta Zaraa okopcila. Taky pise totiz tak ceskoslovensky jinak.
Odpovedať
@mmmk myslela jsem si to. bože, co je to za holku :-D
Odpovedať
@ikarkulka Nevim, zacinam mit pocit, ze schizofrenie se vyskytuje tak casto jako chripka :-D Je to tak tyden dva, co jsme s Janockou blokovaly snad 10 nicku a zda se, ze je dotycna schizoska tady zas.
Odpovedať
Profilova fotka
caute, mam odkaz od janky, momentalne je na ceste do servisu s mecatom, takze nevie kedy odpovie na vase dotazy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Trochu odveci, ale nemate nejaky dobry tip na predajnu so sedackami? Nechcem ale kozenu
Odpovedať
Profilova fotka
@danu dani netusim...... skus pohladat na streche, tam je par tem o sedackach.... som stratena - moje meča sa lieci v servise, teraz som na kolegovom, no neviem sa dostat do adminclubu... isla som normalne, ze www.modrykonik.sk/adminclub a nepustilo ma to, ze taka stranka neexistuje =-)
Odpovedať
@mmmk promiň úplně jsem ti zapomněla odepsat, on v ten den koník skoro nejel, pořád mi to padalo, nedávno mi zase odešla myš :-p myslím že mě nikdo nevypátral nebo o tom zatím nevím :-D nedivila bych se, mívala jsem tu fotky, o všem jsem mluvila dost otevřeně... každopádně vymazaný profil není kvůli tomu, nelíbí se mi a děsí mě ty kauzy kradených fotek, identit a ještě víc unesených nebo zavražděných dětí :-( řekla jsem si, že tomu nepůjdu naproti a prostě budu opatrnější, moc se o děti bojím, život bez nich bych si opravdu představit neuměla.
Odpovedať
@krista Jasne, chapu. Ze stejneho duvodu mam Maxe uvedeneho pod jinym jmenem a nemam tu jeho fotky vubec, na FB je muzou videt jen vyvoleni. Tam to mam jeste i z duvodu, ze nechci bezdetne a singels spamovat fotkama naseho draka, kdyz jsou tyhle veci mimo ne :-)
Odpovedať
@mmmk no já jsem i tomu FB přestala věřit, taky jsem to měla pro většinu skrytý, teď jsem smazala i komplet ten FB, i když děti jsem nechala si teď uvědomuju, ale to už mazat nechci. No jak říkáš ty tak jedině si napsat děti pod jiným jménem, aby mi to nebylo líto že je tu mám, ale asi to nechám takhle aspoň na nějakou dobu :-N Zrovna mi píše MM dostal pokutu a doklady má u mě v kabelce :-| |-| to je super zase před vánocema :-(
Odpovedať
Tak mi psal že dostal stovku, tak to je dobrý :-N asi hodný policajti :-D
Odpovedať
@krista Ja udelala na FB cistku a vyhazela z pratel lidi, co nejsme v kontaktu nebo jim neduveruju a Maxovo album se zobrazuje tak ctvrtine tech zustavsich :-) Vcera jsem dokoncila Maxovi album (jako knizku) a zacala jsem popisovat zezadu fotky - datum, misto a pripadne osoby. Uplne me dojalo, jak nam narostl a jak se meni pred ocima x-)
Odpovedať
@mmmk jůů a já jsem zůstala :-D x-) no tak to je super nápad x-) to mě ani nenapadlo, oni naše děti ještě alba ani nemají :-x mají tolik fotek že jsem jim z toho začla dělat koláže a pak to dám vytisknout, ale trvá mi to strašně dlouho, protože se snažím ty fotky jim dělat skoro stejný aby to měli co nejvíc podobný a alba dostanou teprve k vánocům, ty jsem taky dlouho vybírala aby byli podle našich představ :-) ale zase mají památeční knížky, je to do roka, ale když se stane něco i po roce mimořádného tak jim to píšu, např. je tam položka: "umím své jméno, jím sam(a) lžičkou" to naše děti fakt před rokem neuměly :-p nebo zuby, ty jim taky před rokem všechny nevyrostly, max. 4 :-N ty jsem si včera prohlížela s kámoškou a byla jsem pyšná na to jak poctivě to máme vedený x-)
Odpovedať
@krista Teri, my mame jen takovy jakoby plakat od zdr. pojistovny s drakem, kam se do kolonek pise - prvni slovo, lezeni, krok, nejoblibenejsi hracka atd. Jinak Maxovi pisu takovy jakoby denik formou dopisu. Zacala jsem pri potvrzeni srdecni akce, pak jsem tam psala po kazdym utz, po porodu a ted sem tam, kdyz mam neco, co mu chci sdelit a on to jeste tak 20 let nebude chapat :-D Kdyz jsem si to ted pred par dny cetla, skoro jsem brecela dojetim :-)
Odpovedať
@mmmk no počkej až si to bude jednou pročítat coby dospělý muž co bude třeba už taky pomalinku rozvíjet rodinu určitě z toho bude hodně dojatej a jeho budoucí manželka taky, mě by se tak moc líbilo mít něco takovýho po sobě |-| MM ten má z dětství pět fotek, z celýho života dokud mě nepoznal tak max. 50 a přitom rodiče foťák měli, první syn měl fotek milion, narvaná alba, nechápu toto 8-( jsme si s MM říkali jestli to není tím, že mezi bratrem a MM bylo ještě jedno dítě které jim umřelo... ale že to odskáčou takhle ostatní :-S no budiž, další bratr (mladší) ten má taky víc fotek tak se evidentně vyřádili jen na MM :-N a to hodně těch fotek má z maškarního ze školky kde nemá na sobě nic, protože rodiče mu neudělali kostým tak mu učitelka dala na hlavu aspoň takovou tu čepičku papírovou, mě je ho fakt líto jaký měl dětství a je to pro mě odstrašující případ :-N |-|
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?