Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@mmmk jak je to možný? :-N že z UK a česka :-x ještě budou dvě ne? :-D :-N Jinak mi říkala ta holčina jak mi na ni házela odkaz, že měla TP 6.10. co nám kdysi tvrdila a v ten den se měl ten její vracet z mise, takže teoreticky opravdu všechno sedí :-x a bloknutá byla kolem února tuším... najdu to kdyžtak ;-) i když jak jsem koukala do adminu (jak to máme po novu) tak tam nick camelai normálně běžel tak jsem ho dodatečně blokovala včera.
Odpovedať
@mmmk tak blokovaná byla 8.2.2010: http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema...
Odpovedať
@krista Mozny to je tak, ze se nekdo v UK vi jeji heslo a prihlasuje se na ni. Podivej se, jen to posledni prihlaseni je z CR. Jinak by to bylo mozny pres datovy roaming, ale to by bylo dost drahy.
Odpovedať
@mmmk peníze u nich asi nehrají roli :-D jdu se na ní teda podívat, tenkrát furt pendlovala mezi Prahou a Blanskem, ale to jsem si vysvětlovala tím, že to ukazuje jen na provozovatele internetu, tohle už je trochu divný :-x nejlepší by bylo nějak to z ní vytáhnout v těch jejích albech :-N možná zkusím agenta :-D
Odpovedať
@mmmk tak já jí našla podle tý posl. IP 67.159.56.162 v Chicagu :-N
Odpovedať
@mmmk ale stále tvrdí svou že je ve Francii: http://www.modrykonik.cz/fotoblog/car...
Odpovedať
to je camelai? =-) boooože, já jsem fakt naivní :-D jsem si s ní ještě povídala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista teri, cez aku stranku hladas IP adresy, ze akej krajine patri? bo mne k tejto 67.159.56.162 napisalo, ze moze byt fakt, ze hocikde (the country is really worldwide)
Odpovedať
@janocka to jsem si vygooglila a zkoušela dvě adresy, jedna ukázala na Prague a druhá Chicago :-D to zkusím najít ještě jednou :-D @ikarkulka všimla jsem si, že se tam s ní nějak kamarádíš :-) :-D
Odpovedať
@janocka zkoušela jsem to znova a pořád Chicago :-) http://www.ipligence.com/geolocation Tady je to prakticky to samý: http://www.iplocation.net/index.php
Odpovedať
@krista ježiš nekamarádím :-D jen jsem si prohlížela to album, vůbec jsem nezkoumala komu patří. a beztak bych na to asi nepřišla, leda že bych si přečetla hned první článek, kde má napsáno camelai.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji, mas niekde poruke tie nicky svatebni-doplnky? alebo to bude v zablokovanych/napomenutych? viem, ze sme to uz viackrat riesili, naposledy pred par dnami, no kedy asi predtym? Lebo teraz sa mi do telefonu dusovala majitelka, ze ona s tym nic nema, ze ona o tom nevie, ze urcite to nebola ona... ze bola upozornena davno, odvtedy to nerobila.... sakra, v telefone vedia byt ludia presvedcivi, takmer som jej uverila :-N no slubila som jej, ze jej do e-mailu napisem nicky, kt. boli duplicitne.... tak ze ci nevies kedy asi sme to riesili
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista ja hladam cez www.ripe.net - tam sa napise aj prevadzkovatel, sidlo prevadzkovatela, no niekedy sa pise. ze IP moze by hocikde :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka zas mi volala Sleskova zo svatebni-doplnky, ze to volala s kolegynou, ze sa omlouva, ze kolegyne to nevedela, ze to nemoze robit... vravela som jej aj, ze sa to dialo v lete a ona, ze v lete tu nebola, ze mala "brigadnice, kteri nevju, ze se to nesmi"..... sakra, ja slovo "nevju" nenavidim :-N aj na SK to par ludi pouziva a ide mi usi odtrhnut
Odpovedať
@janocka jani, to teda fakt nevim, ale jdu to pohledat. ohledně těch posledních nicků - jeden byl určitě její, stejná IP, počítač... ty dva jsem psala, že nemůžu takhle prokazatelně dokázat, ale všimlo si toho víc lidí, alba jen s obrázky z jejího eshopu, žádné příspěvky, profilová foto, nic. nevím, jestli ses dívala na hesla, jestli tam by nebyla shoda. jdu to najít ;-)
Odpovedať
@janocka počkej, takže se k tomu přiznala?
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka ona sa priznala takym stylom, ze v lete sa to mozno dialo, ze brigadnicky to mozno robili ked bola prec, ze ona urcite nie.... a teraz ze to neumyselne robila kolegyna, ktora chysta svadbu, ze si vytvorila album s vyzdobou.... Hesla na marketa87 a svatebni-doplnky som pozerala ale zhodu nenasla :-|
Odpovedať
@janocka a ta kopecna nebo jak to bylo? ta marketka87 má stejnou IP i počítač, přihlašovala se sice v jiné dny, ale zase v "obvyklých" časech, kdy se přihlašuje svatebni-doplnky http://www.beremese.cz/adminclub/ipse...
Odpovedať
@janocka ptám se proto, jestli mám hledat ty ostatní nicky, když se k tomu teda teď jakoby přiznala, i když to svedla na kolegyni. přiznám se, že jí moc nevěřim. xkrát jsme jí obě psaly o duplicitním nicku, několikrát jsem jí mazala profilovou fotku, psala jsem jí to, zase jí měla špatnou, inzeráty zadávala opakovaně špatně, pořád dávala inzerát na to, že otevřeli novou kamennou prodejnu, i když jsem jí vysvětlovala, že to je oznámení, že inzeráty mohou být jen na konkrétní věci. motala více kategorií do sebe, prostě pořád něco. takže abych pravdu řekla, mám k ní trochu spíš negativní vztah a moc jí to nežeru.
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka kaji, kopecna mala album? inzeraty som jej nenasla :-N stacia mi zatial tieto 2, uvidim aka bude reakcia :-N
Odpovedať
@janocka ano, měla album, samé zboží z obchodu svatebni-doplnky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikarkulka diky.... tak to uz nevykeca, ze kolegyna :-N ako ja jej takto tiez neverim, ale do telefonu bola fakt ze presvedciva, ako ju to mrzi, ze ona to nespravila, ze ona za to nemoze, ze ona je s reklamou strasne spokojna a uvazuje, ze si ju da okrem BRMS aj na MS, ze sme najlepsie stranky, ze nevesty na to reaguju... dokopy som s nou telefonovala vyse 10min. =-)
Odpovedať
@krista Mne to hazi Illinois :-N
Odpovedať
Ahoj holky, moc vás nestíhám číst, tak se nezlobte.. Doufám, že se máte dobře :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Idem sa pochvalit x-) :-p tato Ip ma max. potesila :-) --------------------------------- Od koho: hanulinka4 Kedy: Dnes o 08:49 Komu: domika007 Predmet: dotaz ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli tu někdy proběhla diskuze na téma svatební hostina a ubytování \"v jednom\" v okolí Kutné Hory... ať neotvírám téma, které už tu třeba bylo... Děkuji za info a případnou adresu. Hanka
Odpovedať
Ahoj holky, zdravím vás a doufám, že se máte všechny dobře. @domika007 hezký Ip. A jak se cítíš?
Odpovedať
Ahojky :-N Nějak nestíhám PC nebo mě to spíš nebere, nejradši bych utrácela nákupama a už neni za co :-N :-D @kalerat co vy, jak to jde s děckama? Rychle to utíká viď :-) @domika007 takovýhle IP mám taky ráda, nepřišlo mi jich moc, ale sem tam se poštěstí :-) @mmmk @janocka s tou IP je to divný, zkoušela jsem to na více stránkách a vždycky Chicago :-D no asi to nerozlouskneme :-N ale moje agentka carcoolka se trošku poptala, stále si trvá na tom že bydlí v Pariiiiis :-p
Odpovedať
@krista Jako jestli ji chces nachytat na svestkach, poptej se Bihan, ta je znala jak Francie, tak fr. armady :-D
Odpovedať
@mmmk jj tý jsi se tenkrát ptala ty, pamatuješ? Říkala že mele blbosti hlavně o tom chrámě kde měli svatbu a ještě nějaký ty kraviny o tý armádě, tak to jsme jí tenkrát blokly, ale co s ní teď? Prakticky už o tom nemluví, nikam nepřispívá, neškodí, neprudí... tak teď s ní nemůžeme nic :-N nebo se pletu? :-N
Odpovedať
@krista díky za optání :-) My dobrý a jak vy? :-) Máš pravdu utíká to hrozně. Ale u Valči mi to ani nepřijde. Kuba hrozně rychle vyrostl z miminka, ale Valča je takový drobínek, že vypadá jak 2 měsíční dítě
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?