Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@domika007 Domi, co tohle http://www.galeriemarina.cz/adminwite... nebo pokracovani tady http://www.galeriemarina.cz/adminwite...
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk jemine a jednoduchsie mi to vysvetlit neviete? :-D ako viem, uz som prisla na ten princip, len neviem tie fotky otocit tak jak by som chcela...
Odpovedať
@domika007 A co v picase potrbujes? Tu kolaz? To si radsi na to vem ten pixlr.com (bez instalace, online), picasa je na tohle dost na prd.
Odpovedať
@domika007 Picase označíš fotky takovým tím zeleným puntíkem dole, pak dáš "vytvořit koláž" a ono se ti to samo nějak přehází, pak si jen vybereš jak široký chceš ty "sloupečky" jakou barvu atd.,možná to vypisuju moc hrrr, řekni kdyby si nechápala.
Odpovedať
@domika007 otočit? Jakože je chceš přeházet jinak? To se jen přetáhne myší do toho políčka kde to chceš. a kdyby si to chtěla otočit přímo tak to musíš označit hned při výběru a otočit tam šipečkou (ale nesmíš mít označený ještě jiný fotky). Já dneska zrovna dělala :-D
Odpovedať
Teď koukám ten zelený čudl se jmenuje "Uchovat vybrané položky".
Odpovedať
@domika007 tak co jde to? :-N
Odpovedať
@mmmk to je dobrá věc to on-line, taky jsem se kdysi s picasa sr... ale už jsem to nějak uválčila a teď jsem vcelku spokojená :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no nejako ano, ale stale mam inu velkost na kazdej vybranej foto :-N
Odpovedať
@domika007 nerozumím? zkus to vyfotit (CTRL+PRINTSCREEN) a pošli sem fotku.
Odpovedať
@domika007 jako myslíš že ti tam třeba chybí něco co by si zrovna na tý fotce chtěla vidět? Na to jsem taky nějak nepřišla, ono se to uzpůsobuje tomu celku a tím pádem se to někde zmenší, leda zkusit to jinak přeházet nebo zvolit jinou variantu koláže. Mozaika, zarámovaná mozaika, mřížka, hromádka obrázků... a to máš v nastavení když upravuješ tu koláž.
Odpovedať
Profilova fotka
@krista nejde mi vlozit ten printscreen ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@krista no ja sa na to asi ...vobec mi to nejde...
Odpovedať
@domika007 :-| tak zkus poslat nebo mi to pošli na FB na Asmira, snad to nebude vadit ;-)
Odpovedať
@domika007 neboj, na to přijdeme ;-)
Odpovedať
@domika007 já ti teď taky chtěla poslat fotku a celý se mi to seklo na 100% načítání a pak už to nic nedělalo, musela jsem zavřít list a otevřít si nové okno :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@krista problem je v tom, ze ten printscreen uz vobec neviem najst... ale tak kaslem to , som sa chcel naucit nieco nove, aj napriek tomu, ze som technicky antitalent :-N :-D
Odpovedať
@domika007 Proc to nezkusis v tom, co jsem ti dala ty tutorialy? V tom si to pekne zmensis na stejne velikosti, vsecko je tam pekne krok za krokem popsane ;-)
Odpovedať
Printscreen je mezi numerologickou a písmenkovou klávesnicí, úplně nahoře, nad Insert, ta klávesa je taky popsání SysRq.
Odpovedať
Profilova fotka
@mmmk prave na to pozeram...
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi, na Win si musis printscreen najskor dakam vlozit :-| ako stlacis ten cudel, potom otvoris napr. Skicar a das to tam prilepit a potom ulozit....
Odpovedať
@janocka @domika007 tak to mě nenapadlo že to Domča nikam nevkládá :-N já myslela že hledá to tlačítko :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@krista mne zas nenapadlo, ze hlada tlacitko :-D ktovie teda ako to je ;-) mne sa scrrenshot ulozi automaticky na pracovnu plochu ako "Picture 1.png" :-p a potom Picture 2 . . . .
Odpovedať
já z vás umřu :-D :-D :-D
Odpovedať
@domika007 domi, já si screenshot ukládám do malování např., pak si to oříznu a hotovo jinak postup v picassa už vysvětlila @krista. to co dávala @mmmk je taky výborný.
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja som sa na to vsetko vytoto, lebo mi nist nejde...mam nejaku smolu v poslednej dobe |-|
Odpovedať
Jo takhle, ja taky myslela, ze Domca hleda tlacitko :-D :-D Ja teda vkladam printscreeny do photofiltre. Jinak nejcasteji delam s photoshopem a lightroomem, ale to uz jinde jsme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som rada, ze som vas pobavila :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 domi jakz to, ze nejde? vzi sa do role beznej uzivatelky a viac opis svoj problem :-D stlacis Print Screen, otvoris Skicar (malovani, paintbrush ci ako sa to vola), das ctrl + v, dalej ctrl + s, pomenujes, vyberies kam sa to sejvne a hotovo.... v ktorom kroku sa ti to zasekne? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@janocka jani ja uz printscreen davno neriesim...teda asi od zaciatku, mna trapi ta kolaz z fotiek :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?