zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
@mmmk photoshop, to uz je ina liga, si myslim.... my to máme doma na PC ale je to velmi zlozite, som odtoho utiekla vzdy.... sere ma, ze s tym absolutne neviem robit, kedze sa povazujem za technicky typ a len tak ma na PC nieco nerozhadze... az na photoshop :-|
@domika007 jaaaaaaaaj, tak sorry.... ja som mala pocit, ze ti tu vsetky radime o printscreene :-N stiahnem si picasu a pozriem na to... ja som kedysi picasu pouzivala casto, aj kolaze som robila....
@ooo ale maji ja nechcem otravovat to za prve a za druhe nie je spatne vediet taku vec, uz davno som nad tym premyslala, ze kolkokrat som chcela dat viac fotiek dokopy a nemohla som...
Já to dělám jako @ikarkulka :-D buďto do Malování nebo do Microsoft Photo Editor :-)
@janocka to je super jak se ti to ukládá samo, paráda!!! :-)
@domika007 ty jsi prdloň, mě jsi mohla taky poslat na e-mail a taky bych si s tím pohrála :-) že váháš ;-) však rády pomůžeme :-)
@domika007 Tak sup, stahnes to odsud http://www.photofiltre.com/ - mas to tam aj vo slovencine :-D To je to nej nej nejjednodussi, v cem muzes delat ruzne figle s fotkama (zesvetlit, ztmavit, ramecek, zmensit, zvetsit). Az to budes mit nainstalovane, ozvi se na skype, ja ti to detailne popisu ;-)
jeziiisu, sak ja nechcem nikoho otravovat, viem, ze by ste radi pomohli, ale ja to nechcem jednorazovo, ale tak aj dobuducna...
@mmmk dik, ale asi az ked naberem dalsiu davku odvahy sa pustit do dacoho technickeho :-D
ta janulienka, je kamosova zena, som vam to tusim spominala, ze potratila nedavno a pozeram, ze opat sa nepoucila a uz trubi do sveta, ze je asi v tom |-|
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/a...
@domika007 já si moc ráda hraju s fotkama, hodně holkám z diskuze jsem upravovala v různých programech, i retuše dělala apod., takže kdyby si někdy cokoliv chtěla tak se fakt neboj na mě obrátit ;-) kdybych to nedělala ráda, ani o tom nezačnu mluvit a nenabídnu se :-)
¨Tak nezbývá než doufat, že tentokrát jim to vyjde |-|
@janocka Hledala jsem ti takovy pekny tutorial k photoshopu, vsak uz nevim, kde jsem ho videla :-( Ale fakt jednoduse!
@domika007 Nebud tak netrpeliva. Ty myslis, ze jsem sedla k pocitaci a umela hned kolaze, retuse, upravy fotek atd.? :-D
@domika007 co já se navztekala u photoshopu než jsem se naučila přání typu digiscrapbook... ježiši to bylo něco 8-( 8-( 8-( Jinak šťastný a veselý, jedna ukázečka :-D
@krista ja viem terez, ale mne je to trapne, niekoho takto otravovat, je to fakt blbost, len na potesenie a zbavenie sa nudy z mojej strany ;-)
hmmm, no uvidime...ale som v shocku, ze jej nestacilo 1x
@domika007 a kdy potratila? no jedna moje kamarádka, ta co potratila ve 12tt a pak ve 24tt dvojčátka, je teď taky znova těhu tak 4tt a taky to řekla mě a mamce a manželovi, ale ostatním zatím nechce, i když bude muset protože půjde na neschopenku :-S
@domika007 děkuji, budu to pak dávat na FB, jen se divím že to mám takový maličký a omylem jsem si smazala ten soubor ve kterém to upravuju a znova se s tím plácat nebudu, dalo mi to hodně práce :-N
@krista noo to uz bolo davno, niekedy na jar ci v lete tusim, teda ak sa nemylim, ale nie som si celkom ista...ale tiez bola len nejako na zaciatku.. prve tyzdne...
@domika007 picasa nainstalovana, fotky tam natahane a kolaz strasne jednoducho vytvorena :-N vybrala som fotky, klikla na "Collage" tam vybrala ako sa to ma skolazovat, ake to ma byt velke, ake velke ramiky, aky typ ramikov a bolo.... nemusela som vyberat to vsetko, no chcela som zistit, ze co to da, ze ake fičury.... mne sa to zdalo byt velmi jednoduche
@domika007 no já se jen ptám co jsi s tím chtěla :-N abych zjistila v čem máš problém :-D
@janocka mě to taky přijde moooc jednoduchý, je to super, když si vezmu jak jsem kdysi ty fotky různě k sobě lepila jako hňup :-N a to samý jak jsem přejmenovávala ty programy jak jsem si až nedávno naistalovala photoscape a on to dělá za mě, no já se picnu a já ručně přejmenovala kolem 20000 fotek :-D :-D :-D :-D