Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
@domika007 Chtěla jsi to takhle nějak nebo prostě aby všechny fotky měli stejnou velikost?
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja som to chcela dat len dokopy na jeden obrazok tot vsio :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@domika007 to je divne dake =-)
Odpovedať
@domika007 a co ti tam nešlo, řekni jak jsi postupovala.
Odpovedať
Profilova fotka
a zajtra pojdem aj na tieto stromceky snad :-N http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=...
Odpovedať
@janocka však mi ji to naučíme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja uz neviem, ale tak jak si mi to pisala ty...a uz je to jedno, ja som vsetko odinstalovala
Odpovedať
@domika007 to je nádhera, to jsi měla dát sem tak před dvěma týdny, vyhodila jsem pytel s takovýma větvičkama ;-( ;-( ;-(
Odpovedať
@domika007 to je škoda že ti to nešlo, vím jak jsem byla vzteklá když mi něco nešlo a zpruzelá, ale vždycky jsem se v tom tak dlouho hrabala nebo měnila programy dokud jsem nedosáhla svého :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista sorry, som to tiez nasla len nedavno :-N no vetviciek mi mame dost, len ked mne sa ani nos nechce vystrcit von :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja som taka, ze ked mi to nejde na prvykrat, tak sa na to uz vykaslem...a bud sa k tomu vratim alebo nie
Odpovedať
@domika007 já jsem si totiž z podobných větviček dělala truhlík na balkon a hodně mi zbylo a nevěděla jsem co s tím, pak mi ještě jeden truhlík 2x spadnul tak jsem se tak vytočila že to letělo do popelnic ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domika007 tak to já se vracím pořád, odmítám se smířit s porážkou :-D
Odpovedať
@domika007 ten stromek je fakt krásný, pořád se na to musím dívat, ale stejně bych to neměla kam dát, aby to tady zdobilo, leda dolů na lodžii a tam by to ani nikdo neviděl, akorát by na to padal sníh a určitě by mi to zase spadlo kdyby byl nějakej větřík ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@krista ja som si najprv myslela, ze to je hotovy stromcek, ktory len ty dozdobis a zakrutis ako chces ty a pak mi jedna baba poslala tento postup, ma skoro piclo :-D no tak to potesi, ja som napr. aj tuto misku robila asi 3 dni :-N pritom to vobec nie je zlozite... a chcela som to uuuplne inak ako som to nakoniec urobila :-D
Odpovedať
@domika007 tak hlavně že stojí výsledek za to, já už měsíc háčkuju a pářu čepičku a pořád žádnou nemám, to mě vytáčí ]-( ale o víkendu jedu k tetě, tak to vezmu sebou, umí výborně háčkovat, tak mi ukáže chyby a doufám, že něco uklohníme konečně x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista no jo, to je pravda...tak drzim palec nech to spolu dokoncite x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak moja prva kolaz po 500 rokoch.... snad sa to zobrazi v pohode....
Odpovedať
@domika007 Já si snad ještě naberu ty větvičky u babičky o víkendu :-N kdybych tohle tetě s mamkou ukázala tak se budou opičit určitě hned :-D tavnou pistoli také mají, jen ty ozdůbky nějaký by mi chyběly, tyhle hvězdičky jsou úplně boží :-) kdy že se na to chystáš? Zítra, tak jsem zvědavá jak pořídíš, aspoň na to máš klídeček když jsi doma že :-) co špunt vůbec dělá, už máš fotku :-N
Odpovedať
@janocka no vidíš povedla se x-) Akorát mi teda dělá problém že nevím jak šoupnout fotografii, někdy tam máme třeba useknutý části který bych tam ráda viděla a naopak dole na fotce jsou vidět zbytečný části který bych oželela, to nevíte někdo jak tu fotku v picasa šoupnout, chápete mě?? @ikarkulka @mmmk @janocka
Odpovedať
@janocka například na té tvé koláži by se hodila, aby ta první fotka byla níž, tím pádem by byla malé vidět líp hlavička, to samé tak ma jsi ty (doufám, že to jsi ty :-D) s tím ntb tak by se taky hodilo aby ta fotka byla níž... ale to prostě neumím šoupnout :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jasne zober, je to fakt chutne, ja sa to chystam dat do okna, pripadne na policku, este uvidim...ale ked budem robit do okna, musim urobit 2 ks... no zajtra, som chcela dnes, ale nejako som nechcela ist von na tie vetvy a aj zem budem musiet odniekial zohnat, lebo ta v zahrade je uplne zmrznuta 8-( co dela? ani neviem, nejako nespolupracuje :-D foto asi v pondelok, teda ak bude konecne schopna foto z UTZ :-|
Odpovedať
@aguaverde promiň ale mě to přijde krásný :-D je vidět ta snaha: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...
Odpovedať
@domika007 ještě ti nedali žádnou fotku z UTZ?? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez dnes vyhodila prvu varku medovnikov, lebo boli strasne tvrde, az potom co som ich vyhodila som sa dozvedela, ze tam stacilo pridat korku z chleba ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista jj mam nejake, len ta posledna je uplne na prd...jej uplne zblbla, ked sa mala ta foto uz tlacit ]-(
Odpovedať
@domika007 :-D :-D To je škoda, já už bych ráda viděla toho vašeho borce malýho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista tak mozno ho uvidis az ked sa narodi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@krista :-N :-N :-N :-N :-N :-N no snaha byla větší než šikovnost :-p
Odpovedať
@aguaverde já jsem se hezky nasmála když jsem ji viděla, ale ne jako ve zlým, mě se fakt líbí, líbí se mi jak je nepravidelná, myslím to vážně, kdyby se mi nelíbila, tak to přejdu ani nereaguju :-) @domika007 no tak to si taky nenechám ujít x-) a co pupík, roste? A kilečka nějaký už nabraný? :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?